Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 427
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Моля само този,който е гледал всички серии,да взима участие в дискусията!Визирам дамата,която пише безмислици и ни кара да се чудим всички дали сме гледали един и същ филм newsm78

# 677

Ето и всички слухове за 65-ти епизод, ако някой е пропуснал нещо:

Скрит текст:
1.   Мустафа няма да умре…
2.   Фатмагюл вероятно получава полицейска закрила/охрана.
3.   Екшънът не спира, а продължава и в 65 еп. Нещо се случва с Керим, което много ще ни нарани. Мислите ли, че Фатмагюл стреля по Мустафа?
4.   Мустафа ще избяга. Ще се крие от дупка в дупка като плъх. И това го устройва чудесно…
5.   Черната овца ще бъде открита накрая в местността Кония и това е свързано с Перихан. Как мислите ще му подхождат ли белезници на Решат?
6.   За съжаление, не очаквайте романтични моменти, само двама човека, които се обичат, вярват един на друг и посрещат всеки проблем заедно. Да, има голяма любов, но дали ще видите така дълго очакваните моменти? Или 65-ти епизод ще бъде прекаран в полицейското управление? Ами ако Ердоан и Селим започнат да кроят планове да избягат? Татко Фахретин е този, който стреля по Мустафа, и Мустафа стреля по него, един дуел! Само че този луд ранява Керим с брадвата и после избягва. Кошмарът за Фатмагюл просто не свършва.
Хриси  bouquet  love001 Не знам как да ти се отблагодаря! Наистина с много малко време разполагам и почти не мога да Ви догоня - / е Вие направо препускате с бясна скорост/, камо ли да се включвам с коментар, а така ми се иска. Но ти със сбитите си преразкази ми доставяш неимоверно удоволствие! Здрава и много щастлива бъди Hug  bouquet  love001 / Е, винаги съм си харесвала професията и колежките[/color] Peace/

За всички Ви прегръдки и целувки! Hug  love001

# 678
  • В Града на липите
Просто си мисля от няколко дни:
На някой друг да му е хрумвала комбината Перихан + г-жа Лале?

п.п. Досега я свързвахме само с т.Фахретин. Просто се зачудих, дали нещата не са по-дълбоки

# 679
Моля само този,който е гледал всички серии,да взима участие в дискусията!Визирам дамата,която пише безмислици и ни кара да се чудим всички дали сме гледали един и същ филм newsm78

За мен ли става въпрос!?

Просто си мисля от няколко дни:
На някой друг да му е хрумвала комбината Перихан + г-жа Лале?

По скоро Лале-Фахретин ми хрумва.

# 680
Бризче,
аз също съм съгласна с теб в повечето неща, които си написала, мисля, че за образите на Селим и Ердоан напълно се взаимодопълваме. Просто ако трябваше всичко да напиша за тях страници нямаше да ми стигнат. Но за Вурал и взаимоотношенията с родителите му някои неща не ги мисля точно като теб. Виж за него какво мисля. За приятелството му с Керим си се изразила много добре и напълно съм съгласна.

Скрит текст:
Първо не съм съгласна, че родителите на Вурал са го изоставили и са пътешествали из цял свят. Прости ми, ако не съм разбрала нещо. Но, доколкото аз успях да схвана, те просто имаха годишнина и се връщаха от почивка. Всеки родител, било и то най- добрия, има право да прекара няколко дни на саме с половинката. Вурал да не е бебе, че трябва да им виси като цивка. Освен да го бяха взели и в кревата им да го дондуркат. Никъде в сериите, които дадоха до сега сценаристите не са ни намекнали, че Шемси и Леман са били прекалено заети и не са му обръщали достатъчно внимание по време на неговото детство и израстването му. Напротив те непрекъснато бяха до него. Шемси все го подкрепяше. Е, друг е въпроса, че трябваше да му помогнат да преодолее себе си, вината си и да се предаде, но на нашите съседи турци понякога не им схващам докрай съжденията.
На мен тяхната връзка ми се виждаше най- нормална и близка до взаимоотношенията, които се водят между двама съпрузи. Аз смятам, че те са се обичали много, били са добри приятели, и двамата са обичали и сина си и са му го показвали по съвсем нормален, ненатрапващ се начин. В един момент, обаче, са се разминали, по някаква причина, която сценаристите не ни изтъкват, простете, ако нещо ми е убягнало. И затова тя си намира и любовник, в който иска да открие нещо, което й е липсвало при Шемси. Вероятно страст, щото за любов, аз мисля, че той си я обичаше. Но дори, когато Шемси разбра, той продължи, по една или друга причина, сега не ми се изброяват разните безобразни около Вурал, да бъде до нея. Е, да проблемите около Вурал ги обединиха, иначе отдана щяха да живеят в различни домове, но въпреки това, почти до края и на двама им, си останаха приятели. Изключвам само гнева на Леман, когато обвини Шемси, че той е виновен за смъртта на сина им, понеже не й е позволил да влезе в стаята да го нагледа. Повечето майки и хора в подобни моменти застават в подобни отбраанителни позиции и почват или да се саообвиняват, или да обвиняват някой друг за лошата съдба. Била съм свидетел на подобна, макар и не абсолютно същата ситуация.

А за Вурал продължавам да си мисля, че за него нямаше друг изход, освен да потърси собствената си гибел. И не от слабохарактерност, а от чувството за безпомощност, за невъзможност да поправи грешката си. Мисля, че тези чувства не бива да се бъркат със слабохарактерност. Той просто не искаше да живее в тази реалност. Ако беше приел действителността, значи, че трябваше да приеме и факта, че е насилник. А той просто не искаше да повярва, че може да е толкова лош. И искаше да избяга в небитието, като по този начин щеше не само да изкупи вината си, а и нямаше да се налага всеки ден да живее в грешното си тяло, което го бе предало и да гледа гузното си лице в огледалото. Трябва да е наистина много тъп, ако само от безхарактерност би предпочел собствения си край пред затвора. Моля да не мислите, че аз подкрепям самоубийството като решение. Не, но се опитвам да схвана мислите му. Може да си най- силният човек на света и пак да таиш в себе си страхове, но това не значи, че си слабохарактерен.

# 681
Още при първия си "прочит" на сериала / е то беше едно безумно препускане... ooooh!/ си харесах Перихан - няколко пъти го писах и не съм се отказала от виждането си, че тази жена ще обърне хода на делото! Peace Peace

# 682
Момичета, моля ви, къде видяхте в този висок, слаб мъж "повечко кила"?!  Shocked

Гледам го и не виждам грам излишно тегло, а начинът, по който бяга, ами така си бяга. И Мустафа не тича по-красиво. 

Висок, строен, красив мъж - е, не го докарва на Рамбо по мускулна маса, но не му и трябва.  Peace

# 683
Момичета, моля ви, къде видяхте в този висок, слаб мъж "повечко кила"?!  Shocked

Гледам го и не виждам грам излишно тегло, а начинът, по който бяга, ами така си бяга. И Мустафа не тича по-красиво. 

Висок, строен, красив мъж - е, не го докарва на Рамбо по мускулна маса, но не му и трябва.  Peace

smile3521 smile3521 smile3521

# 684
  • Пловдив

Върховен е.  Напълно си права gphilipova.  За мен и на Рамбо го докарва...

# 685

Рая,ти нямаш нищо общо Hug
Тя се разпозна(и всички я знаят,че ръси мозък на килограм Peace)

# 686
За връзка  Перихан-Лале - нямам виждане, но за връзка Лале-Фахретин бей/ Ей тоя сладур е в моята целева група   Joybowuu Joy-  Хиацинт мила къде се губиш, само ние ли сме там??? Joy bowuu hahaha  ОООО аз забравих и Бризчето .....   е пак сме малко.....  Joy hahaha Joy hahaha

# 687

Рая,ти нямаш нищо общо Hug
Тя се разпозна(и всички я знаят,че ръси мозък на килограм Peace)

Joy Joy Joy Ок.Защото съм гледала всички серии та се зачудих

# 688
Във всеки случай появата на г- жа Ляле не е случайна. Възможно е да е свързана и с Перихан. Струва ми се,че на нея й писна от номерата на Решат и е решила  - нежно и с усмивка , така както само тя го прави, да му разкаже "играта".
И аз, като вас, съм убедена ,че тя ще има решаваща роля в развитието на нещата.  Целта й , обаче, не трябва да е само Решат , а и брат й  Мюнир , защото , всъщност ,той е главния бъркач на гадни номера. Не мога да понасям ехидната му усмивка  Mr. Green

# 689

Аз нямах време да влизам напоследък и затова сега ще ви честитя!

bg

Общи условия

Активация на акаунт