Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 425
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Цитат
Sadly, don't expect any romantic moments, just two people who love each other, trust each other and face every problem and threat together. Yes, there is a great love, but will you see the long awaited minutes? Or, will episode 65 be spent at the police station? What about Erdogan and Selim, begin plans to run away… will they, though? Asks Mechul

Fahrettin Baba is the one who shoots Mustafa, and Mustafa shoots Fahrettin, a duel! But, that psycho wounds Kerim with the axe and then escapes. The nightmare just doesn't end for FG.
От това,което си преведох,разбирам,че 65 серия пак ще е инфарктна,няма да се успокоим #Cussing outМустито ,тая Гарга рошава е успял да нарани Керимчо и е избягал,във стрелбата е намесен и Фахретин Бей,а селим и Ердоан ще замислят бягство,което обаче може и да не се осъществи #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ееее,браво,Зорито го е превела по-добре Hug

# 661
 smile3530 леле какво слухче само

# 662
  • В Града на липите
Комшиите определено не празнуват осми март, крайно време е да започнат. Да им имам подаръка.

Иначе за тати Фахретин си знаех, няма как да си остави момчето да се оправя само. Нито Мерием, нито Кадир биха го направили. Не е присъщо на нито един от тримата да го види посред нощ на изоставен път да говори по телефона в това психическо състояние в което беше и да си хванат пътя. Явно след инцидента с Керим Фахретин се е въоръжил за де е готов на всичко.
Учудвам се, че Мустафа е ранил Керим, уж брадвата падна на земята, но да видим. Дано не висим пак пред реанимацията, че не беше приятно.
Иначе двата червея се канят да бягат отдавна, явно вече наистина им пари.
Учудена съм малко от намесата на Перихан, но сигурно и на нея вече й писна. Особено след като ги хвана да помагат на Мустафа.
Определено са решили да не ни оставят да скучаем.
Не се учудвам, че няма да има романтика. Бях предвидила около 3 минути, но може и да ги скъсят.
Въобще, трудни епизоди предстоят, голямо изпитание за нервите ни.

п.п. Пак ни заринаха със слухове, а ферман йок.

Голям дебат се е завихрил за Вурал. По едно време сякаш бях склонна да го съжаля и разбера. Угризенията му като че ли бяха искрени. Но всеки път когато правеше крачка напред да изкупи вината си, после отстъпваше с две назад. Първото ми определение за него беше слабохарактерен, и все още мисля, че е такъв. Опита да се самоубие точно от слабост, защото за да получиш прошка и да изкупиш вината си/както направи Керим/ трябва да имаш сила да се изправиш и да си понесеш последствията. Той не го направи.

# 663
  • София
Въх, тоз Керимчо го стреляха, ще го колят сега ... Що не прекръстят филма "Каква е вината на Керим"? Страда, страда, ама стига толкова.  Stop Stop Stop

# 664
ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ ТАТКО ФАХРЕТИН Е СТРЕЛЯЛ.ТАКА И ПРЕДПОЛАГАХ

# 665
След тези слухчета - съм вече доста объркана, не, че преди ми беше по ясна ситуацията. Мислех, че в падението си човек стига до определено място и не може повече да падне - явно това е валидно за човеците. За съжаление М. показа, доказа, че отдавна не е такъв. А аз таях някаква надежда, че ще се осъзнае - боже колко съм наивно - вярваща в "чудеса".
Сега ще има да гадаем - къде ще го нарани ? Ще кажа "Уф..я" и се махам от компютъра.

# 666
Zorni44ka благодаря за превода. Очакваше се татко Фахретин да се намеси, но пък отново ранен Керим, пак беди...дайте глътка въздух, Едже и Мелек!
Хриси, наскоро четох материал, ама не помня къде, за 8 март в Турция. Празнуват го, имало е женски протести преди години, и това е повода да се отбелязва. В нашия филм, ангажиран с движението за женски права, би трябвало също да се отрази по някакъв начин, ще видим.

# 667
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=DpBCTXl1FTw

За настроение....

# 668
  • Стара Загора
Може да не е сериозно ранен тоя път бе(силно се надявам да е така)..Иначе щяха да кажат,че 65 еп.ще бъде в болницата,а те казват в полицейското управление....
 Ама вече прекаляват с лошите неща,които им се струпват на Керим и Фатмагюл-едно след друго нонстоп,без почивка....
Зорничка,мерси за превода на слухчето    bouquet!

п.п.Кой изпълнява песента от клипа някой знае ли?

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 14:20 от borovinka123

# 669
Чета ви най-редовно.Не обичам много да пиша,но това което пишете съм почти на 100 % съгласна с вас.
За Енгин-толкова съм заслепена от него,че не виждам нито повечкото кила,нито че е тромав.За играта му-повече от перфектна е.За сълзите-ето това се казва истински актьор.
За Берен-изключително добра актриса.Доказва го още повече с тази си роля.Защото да се въплътиш в такава роля се иска да си много добър актьор.
Може да съм пристрастна,но това се дължи на както казвате вие-"вируса който ме е тръшнал-Керим(Енгин)"
За слухчето-Решат ще му ходят белезници,но си мисля че Мюнир няма да го остави толкова дълго да ги носи.Ще измисли нещо.За стрелбата-Все си мисля че и ФГ го е ранила.А за татко Фахретин-той каза че няма да остави така нещата.Така че е логично да реагира така.Но даже и да не е стреляла ФГ ,Фахретин бей го направи.
За онези плужеци Ердоан И Селим-те винаги са биле страхливци,най-вече Селим.А да избягат-едва ли ще могат.
и за канал Д -сега работи перфектно,а тогава ми докара сърцебиене от нерви.
НЕ знам кой кабелен оператор го предлага в Стара Загора и дали го предлага,но ще си сменям оператора само заради канал Д.

# 670
# 671
  • Стара Загора
Благодаря ти мила smile3525!Много ми харесва...и тая песен е супер мерси!

# 672
Добър да е денят Ви, мили момичета! Hug Hug
Включвам се пак за малко  ooooh! ooooh!

ДА Е ЧЕСТИТ  3-ТИ МАРТ НА ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН

БЪЛГАРИЯ

Недялко Йорданов

До днес не съм ти казвал… А много те обичам.
И въпреки… Безкрайно… От малък… Все така…
И точно за това, че паднала си ничком.
И тялото ти тъпчат чуждите крака.

Не се отчайвай, моя! Усмихвай се, прекрасна.
Единствена за мене. Мой смисъл. Мой живот.
Звездата още свети… Виж… Горе… Не угасна.
Вдигни се… Изправи се… Измъчен мой народ.

Все някога ще дойде за теб по-друго време.
Било е и по-тежко… Болеше… Издържа.
Кой знамето ти славно могъл би да отнеме.
Кой името ти древно затрупал би с лъжа.

Неповторима моя… Недей да се страхуваш…
И семена и кости погребани са тук.
Отново ще поникнеш… И все ще съществуваш…
Във малката ми внучка и малкия ми внук.

Морски бриз    bouquet   newsm51    love001- не мога да не те поздравя за поздрава ти! Накара ме да настръхна! Peace Peace А тези стихове съм ги рецитирала навремето във спектакъл, а и с песента на Е. Димитров ме върна с години назад! Благодаря ти! Peace

Скрит текст:

Честит имен ден на всички, които днес празнуват и свой празник! Носете името си с гордост и здраве!

asha да ти е жива и здрава майчицата още дълги години!   bouquet  bouquet  bouquet
Детелинка - градска      bouquet newsm51    love001благодаря и на теб за твоя поздрав - пост 649 Peace Напълни ми душата! Peace

Аше - градска Hug    bouquet newsm51    love001специални поздрави на майка ти с пожелания за крепко здраве и още дълги години да ти се радва! Peace

НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ  - ЧЕСТИТО С НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКИТЕ НИКОГА ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ! Hug Hug

# 673

Мустафа  с отвличането успя  да  извърши това ,което психоложката  препоръча на Керим  да изчистят  с Фатма -  неясните събития   и своето усещане от изнасилването. Въпреки ,че  Фатма е ядосана на Мустафа  за отвличането тя след това на спокойствие ще преосмисли и НЕГОВАТА  информация и ИСТИНА за кошмарната нощ и може би ще  разбере  а и прости отношението му.
Не може да му се отрече на Мустафа ,че успява да влиза в женските сърца , дори когато  ги  наранява и  го мразят 
Ще успее ли Керим да разговаря с Фатма за онази нощ? За  всеки  нефанатизиран  и непристрастен зрител на филма Фатма постепенно  се ПРИМИРИ с присъствието  и ЛЮБОВТА на Керим ,ПРИЕ го   ,ОБИКНА  ГО КАТО БРАТ  , иска и се да е влюбена в него, но Берен не  е показала   досега повече от братска обич към Керим,а тя знае как  и  го МОЖЕ

# 674
  • В Града на липите

Raya09, веднага щом установиш кабелния оператор, пиши ми на личен и аз да го сменя.

Забелязахте ли, че за ден и половина ни затрупаха със слухове. Сигурно е заради рейтинговата война. Явно искат да подклаждат огъня на интереса ни. Не че имаме нужда, де. Ние и без това врим и кипим. Айде, време е за фрагмани.

Ето и всички слухове за 65-ти епизод, ако някой е пропуснал нещо:

Скрит текст:
1.   Мустафа няма да умре…
2.   Фатмагюл вероятно получава полицейска закрила/охрана.
3.   Екшънът не спира, а продължава и в 65 еп. Нещо се случва с Керим, което много ще ни нарани. Мислите ли, че Фатмагюл стреля по Мустафа?
4.   Мустафа ще избяга. Ще се крие от дупка в дупка като плъх. И това го устройва чудесно…
5.   Черната овца ще бъде открита накрая в местността Кония и това е свързано с Перихан. Как мислите ще му подхождат ли белезници на Решат?
6.   За съжаление, не очаквайте романтични моменти, само двама човека, които се обичат, вярват един на друг и посрещат всеки проблем заедно. Да, има голяма любов, но дали ще видите така дълго очакваните моменти? Или 65-ти епизод ще бъде прекаран в полицейското управление? Ами ако Ердоан и Селим започнат да кроят планове да избягат? Татко Фахретин е този, който стреля по Мустафа, и Мустафа стреля по него, един дуел! Само че този луд ранява Керим с брадвата и после избягва. Кошмарът за Фатмагюл просто не свършва.

Общи условия

Активация на акаунт