Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 537
  • 719
  •   1
Отговори
# 210
Мацки вие сте  уникални

... и МАЦ (аз съм от другия пол)
ех това е то сега разбрах защо не харесваш Керим  Wink    ....

не, изобщо не е в това обяснението. Просто има доста по-красиви актьори, видно е за всички, не само за жените.  Мурат Йълдъръм го бие по точки. Примерно
Аз също харесвам Мурат и то много най вече че ролите му са да бъде по въздържан и да се контролира иначе казано мъж със тежест но в Керим има нещо което е трудно описуемо невъздържан е трудно контролира гнева си но има една такава обземаща нежност в очите му като погледне Ф. очите му греят гнева което е бушувал преди секунда е изчезнал и на негово място виждаш спокойствие и нежност

# 211
  • В Града на липите
Може ли само бърз преразказ на телефонния разговор м/у М и К, че нещо много се пенявеше Мусти.

Ох, целия екшън си струваше, като я намери. Как я прегърна само ...

# 212
  • София
Мацки вие сте  уникални

... и МАЦ (аз съм от другия пол)
ех това е то сега разбрах защо не харесваш Керим  Wink    ....

не, изобщо не е в това обяснението. Просто има доста по-красиви актьори, видно е за всички, не само за жените.  Мурат Йълдъръм го бие по точки. Примерно

diziler,много ти благодарим за превода,супер беше,ама недей,драги,да ни убеждаваш тук,че има по-красиви от Енгин,ти не усещаш ли за кво става на въпрос,та ние от 2 месеца сме си зарязали мъже,дечурлига,дом.работа заради него,пък ти сега ни говориш врели некипели Grinning newsm53Това върви го разправяй на някой твой приятел.......... smile3521 newsm53 smile3534

# 213
  • на морето
Поне  този изстрел , би трябвало да е достатъчно недвусмислен отговор за Мусти , в каква посока са насочени настоящите чувства на Фати . Че и на Керим дано му се е изЯснило , и да спре да ревнува от фантоми ...

# 214
  • Добруджа
evelin, някои сме по-отдавна в това състояние  Joy

# 215
Човърка ме изстрела в края. Дали е умрял Мустафа.

ех, какво сочи опитът досега, щом не са го дали директно доизказано, а оставят зрителят да си го представи, значи няма да стане. Когато го дадат, че е умрял още в края на епизода, значи е умрял. Това си е стар трик.. Като дадат как двама аха-аха да се срещнат и са на една врата разстояние, замръзва кадърът накрая и ... щом не дават повече, значи... се разминават в началото на следващата серия. Та така и тук. Ще оцелее Мустафито...

# 216
Може ли само бърз преразказ на телефонния разговор м/у М и К, че нещо много се пенявеше Мусти.

По-назад diziler беше го сложил. Накратко.  Thinking

# 217
На мен ми се стори, че изстрелът не дойде от Фатмагюл.

# 218
  • Пловдив
Много, много напрегнато, мога да го сравня единствено с излизането на първо класиране при седмокласната тема Mr. Green
Иначе - незнам, но турците играят в пъти по добре от нашите превземковци. Играят го като наистина.
А относно мъжете им - единствено с тези набръстанти по седмица бради не мога да свикна, да не говорим за мустаците (според мен от едно 30-години не са актуални). За мен най въздействащ мъж - от артистите, които сме гледали в турски сериали си остава Халит Ергенч от "хилади и една нощ"

- погледа му е студен като стомана и адски магнетичен.сори за лиричното отклонение
Лека нощ мацки, на репортерките в ефир - голямо благодаря  bouquet

# 219
ние от 2 месеца сме си зарязали мъже,дечурлига,дом.работа заради него,пък ти сега ни говориш врели некипели :

е, това е в тази тема. В другите теми са зарязали мъже и дечурлига заради Ийит, заради Къванч, заради Мурат и заради не знам си кого. Спорете помежду си, не с мене, хаха... Simple Smile
Утре ше ви пуснат сериал с друг убавец и ще има нов повод да си зарежете дом, работа, мъже и деца Simple Smile

# 220
Решат и Перихан са в полицията , Решат нервничи нещо. Дойде и Лале. Лале май се застъпи за Решат. Аз все си мислех че е наш човек тя но.....

Може би я оставят сценаристите като скрита лимонка за по - накрая. Сега да им помогне, а по - нататък с кеф да ги закопае....

# 221
Опитът досега, щом не са го дали директно доизказано, а оставят зрителят да си го представи, значи няма да стане.

Мерси! Това действа успокояващо. На мен обаче не ми хареса боя накрая. Очаквах Керим да го размаже, а то какво? Пак жена свърши черната работа.

# 222
Аз си мисля дали въобще го простреля може би изстрела го шокира   Thinking

# 223

Аз също харесвам Мурат и то много най вече че ролите му са да бъде по въздържан и да се контролира иначе казано мъж със тежест но в Керим има нещо което...

искаш да кажеш "Мурат и Енгин", а не "Мурат и Керим"...  Говорим си с имената на актьорите, не на героите

И в този ред на мисли, къде е Мариана51, която най-много пускаше снимки на Engin Akyürek в тази тема...

# 224
Решат и Перихан са в полицията , Решат нервничи нещо. Дойде и Лале. Лале май се застъпи за Решат. Аз все си мислех че е наш човек тя но.....

Може би я оставят сценаристите като скрита лимонка за по - накрая. Сега да им помогне, а по - нататък с кеф да ги закопае....
и аз на това се надявам  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт