Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 496
  • 719
  •   1
Отговори
# 255
Момичета и момчета! Тази вечер беше страхотна с вас тук. Въпреки че не можах да го гледам директно, а с 30 мин закъснение в дизито, удоволствието беше пълно - и с вашите разкази и коментари.

Лека нощ и до утре, и дано не изпишете много страници, че трудно ви настига човек! Peace Hug

# 256
Енгин хвърли брадвата като индиански вожд-право в целта..

# 257
Мисля си, че Керим, за да предпази Фатмагюл, ще каже пред полицията, че той е стрелял... не мислите ли newsm78 Нали имаше слухче,че отново ще влезе в затвора за кратко....или греша?

# 258
Ако червея избяга и отиде при АСу да си отмъщава,като нищо ще излезе вярно слухчето ooooh!
Досега не са ни подвеждали-помните ли как подминахме и това с отвличането Crossing Arms

# 259
  • Временно
65.bolumden bir tuyo:
Malesef ,Mustafa ,,,.....Ölmez tabi der Mechul..

# 260
  • Разград
eye of the tiger by soie

# 261
Мисля си, че Керим, за да предпази Фатмагюл, ще каже пред полицията, че той е стрелял... не мислите ли newsm78 Нали имаше слухче,че отново ще влезе в затвора за кратко....или греша?

Причината беше убийството на Вурал,но пък нали Асу сега каза всичко в полицията newsm78
Оф яяя,ще ми се пръсне главата от емоции ooooh!

# 262
  • Пловдив

За лека нощ...Ще тръпнем до новите трейлъри.

# 263
Добър вечер!

Аз съм от гостите на темата, които само четат редовно и с интерес... Peace Heart Eyes
Нещо друго ми направи впечатление, затова и реших да споделя... Hug

Не съм предполагала, че може да ми се случи такава доза адреналин, за сериал, за епизод... newsm78
Тази вечер се улавяше емоцията на всеки, съпричастността в споделеното гледане, съпреживяване... Hug
И независимо от неволите с нета...епизода се излъчваше безпроблемно и без прекъсване  
в темата и беше невероятно!!!
Имаше усещане за чудо, за една магия... Heart Eyes
Предполагам, че е свързано със страхотният сериал, с всички вас...
за мен това е някакъв феномен във виртуала... Thinking
Едва ли има име, едва ли дори се подозира за съществуването му...
но аз благодаря на всички, че тази вечер бях част от него!!!  bouquet
Пожелавам си да е така и до края на сериала, а защо не...и след това... Hug

Лека вечер на всички!  Peace Heart Eyes

п.п.Честита Баба Марта! Здраве и берекет!  

# 264
Искам да попитам, понеже не разбирам езика, кое обърна действието - от момента в който мислеха Ф. за умряла, да тръгне Керим да я търси. Какво го накара да мисли, че е жива

# 265
Дизи,аз съм пристрастена към визията и таланта му вече близо година и половина,при все че никога не са ми допадали тъмнокоси и тъмнооки Laughing,я сподели не се ли кефиш на Берен Wink

това пък какво общо има? ето оттук идва сбърканото мислене.... че ти примерно гледаш даден сериал заради черните или сините очи на еди кого си..., а аз го гледам заради самия филм.
Визията е важна, ок.. но чак такова прехласване... и то да преобладава в коментарите, понякога ми се струва прекалено. Влизаш в темата за "Перла", там няма да прочетеш и 2 изречения за сюжета на сериала, там ше са хиляди сърчица и лигни по адрес на Къванч. Влизаш в темите за Аси и Любов и наказание... там само Мурат , та Мурат... Влизаш в темата за ЕЗЕЛ, там 90% от постингите са за онзи грозноватия актьор Ийит Йозшенер... Това ли е важно? От кафенца, тортички, цветя и сърчица, не мога да намеря и 2 думи по темата, за сюжета на сериала. Е заради това се дразня и ако нещо ме е спирало да влизам в този форум с месеци.. е тъкмо това.  То не са сърчица.. то не са мартеници... а по темата за сериала...  май само когато дават серията наживо...

p.s. И за да отговоря на въпроса, не, не се кефя на Берен. По-симпатична ми е тази, дето играе Хаджер Оваджък, не й знам името на актрисата.  Ама не съм тръгнал да спамя със сърчица и с нейни снимки.. та да побъркам всички. Сюжетната линия и играта са по-важни от сините очи на еди кого си (или черните)

# 266
Ох, момичета (и момче), най-после ги изгледах сички части - много инфарктна беше тая вечер - и заради неработещия канал Д, и заради незареждащите клипчета, ама сколасах най-после да ги изгледам безпроблемно в дизито! Сега нямам търпение да го гледам пак като го преведат нашите неуморни другарки Hug

Относно серията - много напрежение, много нещо! А за Керим думи не мога да намеря, наново се влюбих в него тая вечер- то не беше тъга, мъка, сълзи, тревоги, а после как се би като балкански лев! Ох настръхвам чак докато го пиша, страхотен е тоя човек, страхотен!!!(айдеее, поичнах и аз като Рахмито да повтарям:) Само томахавката ми дойде малко в повече, ама карай Grinning
А за изстрела - е, ако не е била Ф., кой друг да е стрелял? Полицията ли? Те полисмъните нали преди да стрелят винаги казват "стой! хвърли пистолета" или нещо от сорта, за да дадат възможност на престъпника да не извърши всъщност престъплението... ама това са си мои разсъждения, без претенция за достоверност

p.s.Е много е хубав тоя човек, много... чак байгън ти става

# 267
Благодарности на всички, които с директните си включвания внасяха яснота на иначе "тъмния и незареждащ" екран на Канал D
Страхотна серия - представям си с превода каква ще да е - за мен това беше серията на равносметката Ф/М. Доста плакаха всички - едни на екрана, други пред екрана - аз още съм така. Никога не съм гледала на живо с всички вас - днес за първи път измолих компа да е мой до среди нощите. Желая ви лека и "спокойна" нощ - утре коментари след спокойното повторно гледане на серията.

# 268
Благодарности на всички, които с директните си включвания внасяха яснота на иначе "тъмния и незареждащ" екран на Канал D
Страхотна серия - представям си с превода каква ще да е - за мен това беше серията на равносметката Ф/М. Доста плакаха всички - едни на екрана, други пред екрана - аз още съм така. Никога не съм гледала на живо с всички вас - днес за първи път измолих компа да е мой до среди нощите. Желая ви лека и "спокойна" нощ - утре коментари след спокойното повторно гледане на серията.

Много талантлив актьор е Енгин Акюрек. Радко срещан талант. Много силно присъствие.
Браво. Мисля, че го чака уникално бъдеще.

# 269
Искам да попитам, понеже не разбирам езика, кое обърна действието - от момента в който мислеха Ф. за умряла, да тръгне Керим да я търси. Какво го накара да мисли, че е жива
Малко по назат в темата го има пояснено. Полицията споменава, че не са намерили тяло и от там е извода, че може би е жива и след това Асу / Хаджер / се обади на Керим и му каза за фабриката.

Общи условия

Активация на акаунт