Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 517
  • 719
  •   1
Отговори
# 270
ЛЮБОВТА на Човека и тази на гаргата:
1.Прегърна я с цялата топлина на света и я утеши с мили и нежни думи;
2.Нахвърли се отгоре и с  цялата злоба на света,крещя,вилня ,троши,сякаш така ще изчисти опетнената си "чест".Знае ли изобщо значението на тази дума?!
Ако го докопам не едната си ръка ще изгуби,а ще му изтръгна мозъчните неврончета с пинсетка!
Не спря да повтаря:" Аз,аз....заради теб..."Кой го назначи на длъжността "отмъстител",кой го е молил да раздава "справедливост"?!И защо чака отплата за действията си?!

# 271
  • Под Сините камъни
Благодарности на всички, които ни привеждаха в ефир    bouquet .Лека и от мен

# 272
Мисля си, че Керим, за да предпази Фатмагюл, ще каже пред полицията, че той е стрелял... не мислите ли newsm78 Нали имаше слухче,че отново ще влезе в затвора за кратко....или греша?
Точно в стила на Керим. И аз мисля така.
Но ще се окаже самоотбрана и няма да лежи в затвора.
Впрочем може Мустафа да е жив. Не се знае.

# 273
Другия път, нека пишат само преводачите в ефир и тези, които преразказват епизода. Много страници се губят в празни приказки и така се пречи на тези, които реално ни помагат да проследяваме фабулата директно.

# 274
Вече стана утре - който ще спи - да спи, на който му се гледа клип - да гледа. Направих го днес, мислех да го пусна утре - ама то с това гледане обърках и часове и дни. Бъдете снизходителни.

http://www.youtube.com/watch?v=ntx6KFHMFlc

# 275
2.Нахвърли се отгоре и с  цялата злоба на света,крещя,вилня ,троши,сякаш така ще изчисти опетнената си "чест".Знае ли изобщо значението на тази дума?!
Ако го докопам не едната си ръка ще изгуби,а ще му изтръгна мозъчните неврончета с пинсетка!
Не спря да повтаря:" Аз,аз....заради теб..."Кой го назначи на длъжността "отмъстител",кой го е молил да раздава "справедливост"?!И защо чака отплата за действията си?!

newsm10

# 276
  • Разград

# 277
  • у дома
Simple Smile и аз успях да изгледам всичките части, разгеле...
Въпреки прекъсванията, които правех, няма как да не направи впечатление перфектната игра на всички... Берен мнооого добра. И Енгин супер.
С риск за линч обаче Simple Smile  овациите ми обра Фърат Челик днес.

# 278
Искам да попитам, понеже не разбирам езика, кое обърна действието - от момента в който мислеха Ф. за умряла, да тръгне Керим да я търси. Какво го накара да мисли, че е жива
Малко по назат в темата го има пояснено. Полицията споменава, че не са намерили тяло и от там е извода, че може би е жива и след това Асу / Хаджер / се обади на Керим и му каза за фабриката.
АААА, ясно. Не можах да изчета всичко. Благодаря ти.
 Логично е, но все пак да попитам.

# 279
Другия път, нека пишат само преводачите в ефир и тези, които преразказват епизода. Много страници се губят в празни приказки и така се пречи на тези, които реално ни помагат да проследяваме фабулата директно.
Имам предложение - преводите да ги пишат в червено/ ако не е в конфликт с правилата тук/

# 280

Постовете ти са глътка свеж въздух винаги-виждам,че всички имаме нужда от разведряване Peace

# 281
С риск за линч обаче Simple Smile  овациите ми обра Фърат Челик днес.
И аз съм съгласна - това беше неговата серия!
Енгин, Берен и останалите актьори си играха перфектно, но той изпъкна, по мое мнение.

# 282
LACSHI Peace

Ще ти помагам. Mr. Green

# 283
  • Разград
ENGİN AKYÜREK VE BİZ

# 284

Спрете насилието над жените

newsm10

Направо си е за първа страница!

Общи условия

Активация на акаунт