Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 481
  • 719
  •   1
Отговори
# 285
Дизи,аз съм пристрастена към визията и таланта му вече близо година и половина,при все че никога не са ми допадали тъмнокоси и тъмнооки Laughing,я сподели не се ли кефиш на Берен Wink

това пък какво общо има? ето оттук идва сбърканото мислене.... че ти примерно гледаш даден сериал заради черните или сините очи на еди кого си..., а аз го гледам заради самия филм.
Визията е важна, ок.. но чак такова прехласване... и то да преобладава в коментарите, понякога ми се струва прекалено. Влизаш в темата за "Перла", там няма да прочетеш и 2 изречения за сюжета на сериала, там ше са хиляди сърчица и лигни по адрес на Къванч. Влизаш в темите за Аси и Любов и наказание... там само Мурат , та Мурат... Влизаш в темата за ЕЗЕЛ, там 90% от постингите са за онзи грозноватия актьор Ийит Йозшенер... Това ли е важно? От кафенца, тортички, цветя и сърчица, не мога да намеря и 2 думи по темата, за сюжета на сериала. Е заради това се дразня и ако нещо ме е спирало да влизам в този форум с месеци.. е тъкмо това.  То не са сърчица.. то не са мартеници... а по темата за сериала...  май само когато дават серията наживо...

p.s. И за да отговоря на въпроса, не, не се кефя на Берен. По-симпатична ми е тази, дето играе Хаджер Оваджък, не й знам името на актрисата.  Ама не съм тръгнал да спамя със сърчица и с нейни снимки.. та да побъркам всички. Сюжетната линия и играта са по-важни от сините очи на еди кого си (или черните)
Подкрепям те, но не изцяло. Прав си за това, че тук ни обединява филма и неговият сюжет.
Обсъждаме играта на актйорите, техните качества и излъчване.
На мен също ми идват в повече някой по изразителни исказвания по адрес на Енгин, но това са емоционални хора и те така изразяват това което чувстват.Аз също много харесвам Енгин / мечтите не са забранени /
Кафетата, закуските, мартеничките и т.н. са доста в по вече, но не смятам, че са такава болка.
Извинете ме ако по някакъв начин съм ви обидила.

# 286
Марта_49 , newsm51 Страхотно е клипчето! Чудесен завършек на тази бурна Беренгинова вечер!

# 287
bunco, това трябва в мъжки форуми да се пусне, ние си го знаем.  Peace

# 288
Искам да попитам, понеже не разбирам езика, кое обърна действието - от момента в който мислеха Ф. за умряла, да тръгне Керим да я търси. Какво го накара да мисли, че е жива
Малко по назат в темата го има пояснено. Полицията споменава, че не са намерили тяло и от там е извода, че може би е жива и след това Асу / Хаджер / се обади на Керим и му каза за фабриката.
АААА, ясно. Не можах да изчета всичко. Благодаря ти.
 Логично е, но все пак да попитам.
Няма защо. Радвам се че помогнах.

# 289
bunco, това трябва в мъжки форуми да се пусне, ние си го знаем.  Peace

Така е, на думи всички го знаем, вкл. и мъжете  Peace

# 290
Някой беше пуснал в тубето първата част, тази която е дългата от петдесет и няколко мен. Къде е втората, не намирам линка?

# 291
Другия път, нека пишат само преводачите в ефир и тези, които преразказват епизода. Много страници се губят в празни приказки и така се пречи на тези, които реално ни помагат да проследяваме фабулата директно.

абсолютно... Аз като пробвам да преразкажа една сцена, в това време по телевизията минали още 2 сцени, а тук писали още 10 души и като кликна... повечето са пействане на никовете от  "препълнения балкон" или някакви питания относно другия сериал (Облака), трети  говори за Баба Марта, изобщо.. манджа с грозде си е когато се чете

# 292
margita9, прекрасен пост, добре дошла заедно да задържим магията!
Цяла вечер галопирах след Канал Д, вашите коментари и Тубето, та нямах и минутка да се включа. Държах се за сърцето и гледах. Сега благодаря на всички, пожелавам ви лека нощ и дано успеем да заспим!

# 293
  • Разград

# 294
  • AMS
Оооооооооооооооооооооооохххххххххххххх
Изгледах инфарктната серия. Най-после пистолета гръмна.
Нали все това чаках.
Радвам, се че гръмна в правилните ръце и по когото трябва!!!
Връщам се да ви чета, че изписахте и тази тема.
Благодаря на всички, които при "сложните метеорологични условия", не ни оставиха на сухо!!!
Марианка, благодаря за Новата тема!!!

# 295
Марги,радвам се,че си при нас Hug
Само да попитам-как аджеба се заспива след като адреналина ти е на макс newsm78

# 296
Първо - Много , много благодарности на момичетата, които така самоотвержено и геройски предаваха на живо.
Второ - щом пиша тези редове, сигурно съм жива, но не съм много убедена.
Инфарктна серия, супер саботаж от канал Д.
Толкова съм ... няма такава дума, че незнам какво да кажа.
Тази вечер всички актьори си заслужиха Оскар. Фърат направи много силна игра. Ако така ще я карат до последния епизод, жална ни майка.
Всичко в мен е настръхнало - без думи съм просто!
Утре може би ще успея да кажа нещо по-смислено.

Относно финала ми се иска да не е стреляла Фатмагюл, а това да е направил Фахретин зад нея, той и Мерием бяха в една кола, когато видяха, че  Керим е слязъл от полицейската кола. Едва ли обаче ще стане така, мисля, че момичето си е стреляло, защо пак не му позволиха на Керим да я спаси? Каква е тази режисьорска приумица, защо не му дават на човека да се почуства по-добре, като му строши главата на Мустафа?

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 01:26 от nianta

# 297
  • Стара Загора
Знам,че се поентвам но и аз да кажа-БЛАГОДАРЯ на всички вас,които разказвахте,превеждахте  и качихте частите на серията в ютуб.Чак сега успях да изгледам всичко и съм без думи просто...

# 298
 Помните ли? Миналата седмица сънувах, че Фатма стреля по Мустафата!!!Имаше и една тенджера с несварен боб GrinningТази вечер бяхте ВЪРХЪТ! Благодаря ви! Hug Heart Eyes  bouquetОбичам ви!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 299
Благодаря на всички които ни помогнаха да бъдем в течение на нещата случващи се в серията тази вечер и за преводите също  благодарности. Аз съм една от тези които не можа да гледа директния канал, изгледах епизода на части в ddizi, та затова много се впечатлих на ентусиазма и желанието ви да помогнете на нас страдащите.Сега ако успеем да се сдобием скоро и с някоя и друга клюкинка за това което ни предстои да гледаме ще ни се отрази добре.
Пожелавам ви лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт