Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 525
  • 719
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро на всички момичета след снощната серия! Laughing

Круелка, много благодаря за превода, страхотна си!!! Laughing Hug
А що се отнася до "заглаждането" на Керим и не особено добрата му форма - ами прави сте, няма какво да си кривим душата! Снощи като бягаше към фабриката го дадаха в гръб, еми има си бая дупенце (уф, досега не смеех и на себе си да го призная, ама така е!), а и в крачетата е качил, но пък за сметка на това ръцете му (мускулите имам предвид) са все така хилави и слабички! Абе мен ако питате, добре, че е висок, иначе щеше да е дебелаче Laughing
Особено ако сравним с първия сезон как изглеждаше... и лицето ми е напълняло, бузи има...
Е, пак си е разкошен, разбира се, ама не е някой Аполон в тялото, това ми беше думата Grinning
 (или пък гроздето е кисело?)
p.s. dIZILER, на мен пък не ми пречат кафенцата, сърчицата и превъзнасянето Grinning

Лек ден на всички

# 331
  • Пловдив

Ето рейтинга от снощи - 01.03.2012 г. Естествено да видим старта на новата конкуренция.

01.03.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
SIRA    PROGRAM ADI    KANAL    BASLANGIÇ    BITIS    SÜRE    AMR%    SHR
1    FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?    KANAL D    20:49:25    23:06:43    01:43:55    13,02    28,74
2    KURTLAR VADİSİ PUSU    TNT    20:53:36    23:10:39    01:41:29    12,29    27,38
3    ARKA SOKAKLAR (TKR)    KANAL D    17:06:37    18:47:52    01:28:29    7    21,31
4    KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND    KANAL D    18:58:21    19:53:44    00:46:43    6,52    16,55
5    SUSKUNLAR    SHOW TV    19:55:26    21:41:14    01:30:51    6,12    13,63

01.03.2012 SBT TOP100 AB GRUBU
SIRA    PROGRAM ADI    KANAL    BASLANGIÇ    BITIS    SÜRE    AMR%    SHR
1    FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?    KANAL D    20:49:25    23:06:43    01:43:55    11,22    26,08
2    KURTLAR VADİSİ PUSU    TNT    20:53:36    23:10:39    01:41:29    11,17    26,11
3    SUSKUNLAR    SHOW TV    19:55:26    21:41:14    01:30:51    6,46    15,05
4    ALİ KIRCA ANA HABER    SHOW TV    18:58:53    19:53:23    00:43:25    5,78    15,90
5    KİM MİLYONER OLMAK İSTER?    ATV    22:41:36    24:17:45    00:52:49    5,18    15,23

# 332
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички.

Не знам за вас, обаче тая серия ми донесе голям адреналин.
Снощи, докато гледахфинала две неща ми направиха впечатление. Едното беше, че т.Фахретин+Мерием+Кадир видяха Керим на тоя пуст път, да говори по телефона. Не мога да си представя ни един от тримата просто да се почеше по главата и да си каже, може пък да е слязъл да се поразходи и да подиша чист въздух. По нормално е да го проследят.
И в този ред на мисли се зачудих т.Фахретин дали е въоръжен, и дали е ходил на лов за  newsm57 в Австралия.
Не виждам по-голямо изкупване на вината му, от това да спаси сина си от обезглавяване примерно. 19 години е чакал, аз бих го включила в такава сцена / ама кой ме пита мен/
Не ми се вярва полицията да е стреляла, защото те предупреждават.
има вероятност и да е била Фатмагюл, обаче тоя пистолет няма ли някакъв откат. Тя просто трепна, но може и да е от изтрела. Все едно се е стреснала.
абе май пак влязах в мойте си филми.  newsm78 Време е да поработя

Марта, страхотен клип  Hug  Благодаря ти   bouquet

Креула и на теб за превода   bouquet

# 333
След толкова излъчени еп май Мустафа и Фатма за пръв път останаха лице в лице сами след инцидента и сцената в болницата /изключвам когато Мустафа си овеси синята кърпа на дървото и Фатма го заплю/...друг е въпроса при какви обстоятелства и по каккъв начин тя видя истинското лице на бившия любим....
И друго Мустафа кога се изучи толкова много,че направи почти перфектоното отвличане ....май ще е прородно инелигентен и има неограничен умствен потенциал,който сега е намерил широко поле за изява....гаргата рошава

И интересно какво правиха родата на местопрестъплението  newsm78

и Керим ползва полицията като такси  newsm78 явно при комшиите това е разрешено Rolling Eyes

# 334
  • В Града на липите
След толкова излъчени еп май Мустафа и Фатма за пръв път останаха лице в лице сами след инцидента и сцената в болницата /изключвам когато Мустафа си овеси синята кърпа на дървото и Фатма го заплю/...друг е въпроса при какви обстоятелства и по каккъв начин тя видя истинското лице на бившия любим....
И друго Мустафа кога се изучи толкова много,че направи почти перфектоното отвличане ....май ще е прородно инелигентен и има неограничен умствен потенциал,който сега е намерил широко поле за изява....гаргата рошава

Славенка, пропускаш онзи прекрасен момент, когато я полуотвлече за първи път и тя повърна върху него. Още тогава трябваше да му се изясни картинката, ама той разбира предимно от акции и облигации, сърдечните дела не са му много ясни.

# 335
Бях забравила за този момент Хриси,верно...

# 336
Slawena, hrissi_sz, аз точно тези диалози чакам с нетърпение. Много ми е интересно какво си говориха Фатмагюл и Мустафа . Долу-горе разбрах, но искам в детайли.

# 337
Да се включа и аз ! От напрежението снощи днес се събудих  с главоболие.Добре че имаше живо предаване на  филма ,че иначе незнам днес как щях да се събудя.Много благодаря на  всички ,които ни разказваха действията. Днес ще  си го пусна целият епизод  на спокойствие.Дано канал Д повече да  не си прави такива мартенски шеги с нас  Praynig
Дано 65 епизод да е по-спокоен, но  едвали.Чакаме слухчета фрагманчета и т.н.
Лек ден на всички!!!

# 338
Slawena, hrissi_sz, аз точно тези диалози чакам с нетърпение. Много ми е интересно какво си говориха Фатмагюл и Мустафа . Долу-горе разбрах, но искам в детайли.

И аз така ,това май ще е един от малкото еп които ще гледам с превод....определо оттук започва развъъзката или на мен така ми се струва,колко по объркани могат да станат нещата Thinking

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 10:17 от Slawena

# 339
Освен това, което вече сте разнищили, бих искала да обменим мисли и за следното:

Като изключим това, че гаргата говореше единствено за себе си и собствените си терзания, забелязахте ли как реагира, като разбра, че Фатма и Керим не са имали все още физически контакт?! Говедото реши, че това е така, защото Фатмагюл все още го обичала!!! ooooh! Този човек не си дава сметка през какво е преминала "любимата" му, той е толкова вторачен в себе си, че не забелязва нищо. ooooh! Хич не му пука за нейните душевни мъки. Ако все пак не я беше зарязал и се беше оженил за нея, щеше да предяви веднага съпужеските си "права", без въобще да помисли за травмата и. Sick Май ще се окаже права съфорумката (не помня коя беше) дето каза, че май най-много го е яд, че не е топнал пръв чушлето! (извинете за израза) #Cussing out

# 340
Момичета, здравейте,
снощи, след безплодни усилия да включа Канал Д на около 20-тина фронта, се отказах, а и чоджука имаше нужда от внимание, след което бях крайно изтощена. Отне ми около час да изчета постовете, ще изчакам и шефа да се измести, за да пусна сериите в ютюб.
Много благодаря на всички за директните включвания  Hug Hug Hug страхотни сте!!! Благодарение на вас не се изнервих до крайност снощи  Peace hahaha

Абе, имах няколко въпроса относно Облака, дали след като мина инфарктната вечер снощи, някой ще се включи да отговори?
1. Защо Нарин има същата фамилия като Мустафа
2. От него ли е бебето?
3. И все пак той е женен...
Не съм гледала филма, нещо не ме грабна 1ва серия, но вчера изгледах 20та и ми стана любопитно...  Mr. Green

# 341
  • В Града на липите
Върнах се да ви изчета, че да не пропусна нещо  Grinning
На мен играта ми беше достатъчно убедителна. Керим още една силна сцена имаше, когато научи за колата, там до червената ограда. Чак мен ме заболя.
За Фърат няма какво да говорим, беше неговата серия, но някой спомена за дублажа на гласа. Да му отдадем дължимото, поне 30% ме убеди с гласа си.
Берен милата, голямо млатене беше, то не пада вързана със стола, то не подскача с него, после като я просна на площадката м/у стълбите, сигурно е имало дюшек, но вероятно пак й е изкарал въздуха.
Абе доста синини са получили снощи всички.
За сега нямам забележки, ама сигурно на третото гледане ще почна да мрънкам, като извадя лупата.
Загладен, незагладен, на мен Енгин ми харесва всякак. В първи сезон верно си беше по-мършав, ама то там не ядеше не спеше, голям тормоз. Сега вече Фати тортички му прави, обгрижва го. Типично заглаждане при женен мъж/ тук от опит го казвам/.

п.п. дива-ойка , от опит ти казвам, този сериал не го почвай от главата за краката. Първа серия си е доста зрелищтна, но както и при Вината, от там нещата тръгват по-умерено. Мога да ти отговоря на личен на тези въпроси. Но според мен си го подкарай подред и няма да сбъркаш.

# 342
  • Добруджа
Мусти си мислеше, че е изпипал всички детайли с "удавянето" , но това, че остави дрехите на Фатма му изигра лоша шега. Кой удваник ще тръгне да се съблича?  Добре, че не беше доизмислил всичко, че наш Керимчо да я открие.

# 343
Освен това, което вече сте разнищили, бих искала да обменим мисли и за следното:

Като изключим това, че гаргата говореше единствено за себе си и собствените си терзания, забелязахте ли как реагира, като разбра, че Фатма и Керим не са имали все още физически контакт?! Говедото реши, че това е така, защото Фатмагюл все още го обичала!!! ooooh! Този човек не си дава сметка през какво е преминала "любимата" му, той е толкова вторачен в себе си, че не забелязва нищо. ooooh! Хич не му пука за нейните душевни мъки. Ако все пак не я беше зарязал и се беше оженил за нея, щеше да предяви веднага съпужеските си "права", без въобще да помисли за травмата и. Sick Май ще се окаже права съфорумката (не помня коя беше) дето каза, че май най-много го е яд, че не е топнал пръв чушлето! (извинете за израза) #Cussing out

Да, май има нещо такова  #2gunfire Нещастник  #Cussing out Дано сега полицията го залови и стигне навреме при тях. Иначе изстрела си беше самозащита, ако е бил от Фатмето - не мисля, че ще има проблем. А интересно Керим за какво ли ще влезне в затвора - може за нанесен побой над Яшаран  Thinking

# 344
mimata67,и това снощи си мислех,добре че ме подсети  Hug,имаше моменти когато все едно гледах част от филма "Как е изнасилен Мустафа от Фатма.ако можеше и Мукадес да се впише в идилята,картинака щеше да е пълна/ и каква е неговата вина"...горкия направо да го помилваш с неокастрена дряновица по гърба Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт