благодаря за превода на диалозите 

трябваше да е героя,добре...
Този човек не си дава сметка през какво е преминала "любимата" му, той е толкова вторачен в себе си, че не забелязва нищо.
Хич не му пука за нейните душевни мъки. Ако все пак не я беше зарязал и се беше оженил за нея, щеше да предяви веднага съпужеските си "права", без въобще да помисли за травмата и.
Май ще се окаже права съфорумката (не помня коя беше) дето каза, че май най-много го е яд, че не е топнал пръв чушлето! (извинете за израза) 
той не е очаквал да открият толкова бързо колата- а само дрехите да изплуват
.. 
бравос, остроумно-точна, както винаги. Снощи сънувах почти същата сцена, без пилата. 
Мустафа как ще се измъкне, ако слуховете са верни. На кого колата ще задигне, че не видях в грандиозната му подготовка приготвена и втора кола.
Сигурно от адреналина, детайлите ми убягват.
Тази вечер бяхте ВЪРХЪТ! Благодаря ви!
Обичам ви!

страхотни сте!!! Благодарение на вас не се изнервих до крайност снощи

/,че на нея горката много малко време и отделиха в този еп завалъ 
страхотни сте!!! Благодарение на вас не се изнервих до крайност снощи

Егати,най-после стигнах до последна страница
Какво правите бе хора,молост нямате ли
За пръв път откакто започнах да го гледам сериала снощи не гледах серията,но толкова се изнервих, че в крайна сметка си гушнах
и Сердар
и бях много щастлива
Тази сутрин започнах с четенето, ама то добре че се кротнахте ,че иначе
Много ми харесаха коментарите на Аша,както за филма,така и за Халит Е.
Само на Дизилера така и не схващам проблема-уж се дразни от всичко (или хайде почти всичко
) във форума,а кисне тук
Слагали сме емотиконки,кафенца и т. н. Ок,така е ! Но като се сетя,че преди няколко седмици,когато тук чакаха всяка една думичка превод от филма като манна небесна,Дизилер влезна да ни обяснява как си наглася сателитната чиния
Сън нямаше да ме хване ,ако не бях разбрала как си върти...сателита
Ако нямаш желание да го гледаш,какъв е смисълът пък да коментираш 
,толкова ме кефят ! Препоръчани теми