Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 472
  • 719
  •   1
Отговори
# 360
  • В Града на липите
 - пост на Славенка / пак омотках номера с цитатите, сори/                                                  
А аз си мислех че е Мукадес /приликата е поразителна Whistling/,че на нея горката много малко време и отделиха в този еп завалъ Tired
[/quote]

Начи, то добре че оптимистичното гуру, го даваха толкова малко. Че тя се появи общо взето два пъти, като първия път вбеси Кадир-бей/ човек с търпение на ангел/ и втория разрева Рахми.
Явно я пазят за 65-ти епизод, където ще се вихри и коментира събитието от всички гледни точки.
Дано Фати я издумка с един тиган по главата, че е крайно време да й понамести някои чаркове.

Злати, благодаря за комплимана.   bouquet Никой не беше по-разочарован от мен снощи. Кръвното ми сигурно беше стигнало до луната, добре че не го премерих.

# 361
Славенка Heart Eyes  това с пилата е много яко Joy Joy Joy

# 362
Това с ядосването на Кадир бей съм го изтървала  Crossing Arms/мъничето ми е болничко и се занимавх с него/

# 363
  • В Града на липите
Това с ядосването на Кадир бей съм го изтървала  Crossing Arms/мъничето ми е болничко и се занимавх с него/

Култова сцена, не пропускай. Щом милия сам хвана парцала да чисти, само за да я разкара, смятай.
Нещо го подкачи на тема поезия, пък ти знаеш колко сме чувствителни, на тая тема ние поетичните души.

Скорошно оздравяване на мъничето  Hug

# 364

дива-ойка,на въпросите, които задаваш отговорите ще ги откриеш сама като изгледаш филма  Peace Ако нямаш желание да го гледаш,какъв е смисълът пък да коментираш  Grinning

Ще те пропусна. След като питам, значи за мен има смисъл. Редно беше само да си го помислиш, не и да го напишеш.
Благодаря още веднъж на тези, които ми отговориха  Hug

# 365
За тези който много харесват Керим *Енгин*  Heart Eyes

Съжелявам ако клипчето вече е било споделяно тук.  Embarassed

# 366
  • Пловдив

64 серия - финал

кликни върху надписа

Ето финала на 64 серия на български. Превод от турски: campanula. Приятно гледане.

# 367
Абе, не излиза точно цялата серия  Grinning

# 368
  • В Града на липите
Малко любителски превод:

Сцената в която плачат. Фатмагюл си спомня, как го е чакала в болницата след изнасилването, как се опита да проговори, когато го видя:
Мустафа: - Нима съм по-лош от Керим? Сега ти стана негова жена. Спа с него в едно легло. Как можа?
Фатмагюл: - С никого не съм спала! Керим никога не би ме докоснал, докато аз не пожелая.
Мустафа / радостен/: Защото си моя! Защото винаги ще ме обичаш!
Фатмагюл: Не те обичам.

campanula, Марияна благодаря   bouquet     bouquet 

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 11:47 от hrissi_sz

# 369
campanula, mariana51, огън сте дами!  smile3501

Ама и Керим, и Мустафа са големи кавалери, няма що!? Mr. Green  Керим с пуловер и яке, Мустафа с пуловер и елек, а Фатмагюл по блузка!?  ooooh! Кучи студ, пара им излиза, но никой не се сети да и даде нещо да се наметне.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 370
Специални благодарности към всички, които снощи превеждахте и разказвахте, пускахте частите. Това значи много   bouquet  bouquet  bouquet

Този епизод може би беше най-силния до момента. Нищо в него не ми се стори излишно! Играта на  всички беше на повече от Холивудско ниво. Ф определено имаше нужда с очите си да види в какво се е превърнал М, имаше нужда да чуе с ушите си колко е егоистичен и дори в този момент има само Аз. Имаше нужда да оцени разбирането на Керим относно не предявяването на съпружеските задължения.  Да си кажа честно не ми липсваше и целувка, когато К я намери. За него беше по- важно да я измъкне от там и да я успокои, ще си я целува като си я прибере. Очите и жестовете им тогава казаха повече, отколкото би казала една целувка.   Относно боя между К и М, К си го биеше, докато М не действа подмолно удряйки го в корема, където го простреля, където го оперираха, което беше скоро. На практика К спаси Ф, той я намери.  А за пистолета ... и за тримата беше достатъчно показателно. Тя толкова обича Керим,че е готова да убие за него. Това и тримата трябва да са го разбрали. Няма значение дали е стреляла тя, важното е, че взе пистолета и го насочи, бори се за нейната любов и нейното бъдеще.

# 371
  • В Града на липите
KStew   Peace

Съгласна съм на 100%. Вярно че мръсната гад, го удари в корема, където е раната му. Зачудих се, че толкова бързо го събори. Все пак адреналин, адреналин, ама си е огнестрелна рана.
И на мен ми беше достатъчна прегръдката. Така се погледнаха като се видяха, че то нямаше нужда от друго.

п.п. Който е стрелял с пистолет, моля да ме осветли по въпроса с отката. Това трепване на Фатмагюл достатъчно ли е за да е стреляла. Благодаря предварително   bouquet

Спойлер/Слухче 65-та серия:

Мустафа няма да умре...

п.п. някой ако може да потвърди вярно ли е

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 12:13 от hrissi_sz

# 372
  • На изток от рая...
Благодаря за превода!!!
Невероятен финал - когато рабираш на 100% какво казват, въздействието е Х 100.

Наистина в раната го удари мръсната гад. А Керим не го рани с брадвата, нямаше рана. Ударът само изби пистолета от ръката на Мустафа. Май наистина някой друг стреля, но.... ще видим. Ако е така, залагам на Фахретин. Наистина ще бъде странно само да го подминат, когато видяха Керим да слиза от полицейската кола и да говори разпалено по телефона.

П.С. Кой е актьорът, който дублира Фърат? Наистина въздействието на гласа прави половината от въздействието на героя, много е добър синхронът между играта на Фърат, изражението на лицето му и гласа...

# 373
  • Стара Загора
campanula, Марияна-БЛАГОДАРЯ!
  Предполагаме,че може г-н Фахретин да е стрелял,но как мина зад тях,че не го видяхме newsm78...Не вярвам да е мъртъв Мустафа,едва ли сценаристките са добавили и това към "вината"на Фатмагюл,малко и беше всичко ами и затова да се тормози,ако тя го е простреляла.А нали имаше слух,че Мустафа бяга  и намира Хаджер.Май това е по-логично да намери сега Хаджер и да си отмъщава на нея.
 п.п.Направи ли ви впечатление,че Мукито за пръв път чисти. Сефте я видях с прахосмукачка и с парцал.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 12:30 от borovinka123

# 374
Фатмагюл: - С никого не съм спала! Керим никога не би ме докоснал, докато аз не пожелая.

Тук истината е наполовина.  smile3503 Спа с него в едно легло и наистина разбра, че не би я докоснал. Подложи го на тест. Себе си също. Умна и красива!   love001

Общи условия

Активация на акаунт