Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 491
  • 719
  •   1
Отговори
# 345
Cruela  Hug  благодаря за превода на диалозите Peace
Трябваше ли да чакат година и половина,да седне и Керим пред психоложката newsm78  Praynig

Селим и Ердоан- и на мен ми се стори,че в един момент имахa доволни физиомутри,защото   ако Фатмагюл загине- няма кой да ги съди Twisted Evil

Не вярвам Лале да е на страната на Решат- може би иска да му стане довереник...да е по- близо до него...защото в предната серия видяхме че нарочно пусна кучето ,а после ужким го търси Wink

Да,наистина- видяха Керим- всички и никой не спря колата, това и мен ме озадачи- точно в такъв момент го оставиха сам... Praynig трябваше  да е героя,добре...

...но тази финална сцена- никак не ми е спокойно- колко още ще товарят психиката на Фатмагюл ,сценаристите  ooooh!

# 346
Освен това, което вече сте разнищили, бих искала да обменим мисли и за следното:

Като изключим това, че гаргата говореше единствено за себе си и собствените си терзания, забелязахте ли как реагира, като разбра, че Фатма и Керим не са имали все още физически контакт?! Говедото реши, че това е така, защото Фатмагюл все още го обичала!!! ooooh! Този човек не си дава сметка през какво е преминала "любимата" му, той е толкова вторачен в себе си, че не забелязва нищо. ooooh! Хич не му пука за нейните душевни мъки. Ако все пак не я беше зарязал и се беше оженил за нея, щеше да предяви веднага съпужеските си "права", без въобще да помисли за травмата и. Sick Май ще се окаже права съфорумката (не помня коя беше) дето каза, че май най-много го е яд, че не е топнал пръв чушлето! (извинете за израза) #Cussing out

Дори и го изтъкна пред Керим в последният тел.разговор Twisted Evil

# 347
Мусти си мислеше, че е изпипал всички детайли с "удавянето" , но това, че остави дрехите на Фатма му изигра лоша шега. Кой удваник ще тръгне да се съблича?  Добре, че не беше доизмислил всичко, че наш Керимчо да я открие.

Най - големият му пропуск тук е -ТЕЛЕФОНА Naughty  той не е очаквал да открият толкова бързо колата- а само дрехите да изплуват Outta Joint..

# 348
Подсказка от пореден епизод Peace

Скрит текст:
Затворничско ежедневие:
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Надзирател в затвора казва на шефа си:
-Затворникът от 5  килия Ердоан Яшаран силно ме тревожи,вече трета нощ не спи в килията си...намирам го в прегръдките на Мюмюн Нежния.Като го попитам защо е там,казва че страда от страхова невроза и има нужда от успокоение...

-------------
Затворникът Мустафа Налчъ пише на жена си Хаджер:”Джанъм благодаря за пилата в кекса.Сега имам най-хубавия маникюр в килията и Али ЖИлезния ми прави само комплименти...”

# 349
момичета едно записче и пак се връщам да ви чета че нямате настигане

# 350
  • В Града на липите
Славенка   bouquet бравос, остроумно-точна, както винаги. Снощи сънувах почти същата сцена, без пилата.  Grinning

Чудя се  newsm78  Мустафа как ще се измъкне, ако слуховете са верни. На кого колата ще задигне, че не видях в грандиозната му подготовка приготвена и втора кола.
И тая смяна на номерата не ми стана ясна, два пъти ли ги смени? Все пак там мястото е по-диво и едва ли има камери. Пък и нали искаше да намерят колата, за какво му е да сменя номера. Нещо тоя момент не го схванах, ама нали съм "блондинка"  Grinning Сигурно от адреналина, детайлите ми убягват.

Обаче един детайл не ми убягна: От устата на Мустафа излизаше пара, значи доста студено ще да е било в тая фабрика. Фати стоя по комбинезонче има няма повече и от час, можеше да и потракат зъбите за автентичност. Ама прощавам й, брилянтна игра иначе. Представям си какво ще е с превод.
Сега като се замисля, той не включи ли нещо, което приличаше на печка? Да му имам подготовката в тоя случай. Направо си е сюреалистично.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 10:56 от hrissi_sz

# 351
Аз номера със смяната на номерата го разбрах така - той знае, че ще ги търсят и затова смени номерата. После пак сложи старите, когато блъсна колата в морето.  Thinking

Фоторепортаж от мястото на събитието:

# 352
Добро утро момичета.Не мога да ви изчета вие не спите ли????
Помните ли? Миналата седмица сънувах, че Фатма стреля по Мустафата!!!Имаше и една тенджера с несварен боб GrinningТази вечер бяхте ВЪРХЪТ! Благодаря ви! Hug Heart Eyes  bouquetОбичам ви!  Hug Heart Eyes  bouquet
Никой не оборна специално внимание на боба,но точно заради него имахме проблем с гледането на филма... Grinning

# 353
Привет момичета, страхотна серия просто нямам думи снощи я изгледах на един дъх, сутринта си я пуснах отново и да ви кажа не ми и трябваше да знам езика за да разбера за какво става реч. Много емоции имаше и аз смятам че от тук нататък ще е развръзката, Яшаранови вече не трябва да са спокойни ама хич. Сигурна съм че Мусти няма така лесно да се отърве като умре има много неща да казва пред прокурора. Сигурна съм че след снощи всички съмнения в Керим са изчезнали, а и Фатма разбра че може да разчита на него видя и лицето на Мустафа онова лице от болницата след инцидента вече не съжалява 100% че е с Керим. Другият Четвъртък ще се разберат много неща надявам се,  Засега чакам и аз с нетърпение фрагмент, пожелавам Ви приятен ден .  bouquet

# 354
Крюела зад коя коллона бе скрита,че така добре си ги уловила  Joy

# 355
Момичета, здравейте,
снощи, след безплодни усилия да включа Канал Д на около 20-тина фронта, се отказах, а и чоджука имаше нужда от внимание, след което бях крайно изтощена. Отне ми около час да изчета постовете, ще изчакам и шефа да се измести, за да пусна сериите в ютюб.
Много благодаря на всички за директните включвания  Hug Hug Hug страхотни сте!!! Благодарение на вас не се изнервих до крайност снощи  Peace hahaha

Абе, имах няколко въпроса относно Облака, дали след като мина инфарктната вечер снощи, някой ще се включи да отговори?
1. Защо Нарин има същата фамилия като Мустафа
2. От него ли е бебето?
3. И все пак той е женен...
Не съм гледала филма, нещо не ме грабна 1ва серия, но вчера изгледах 20та и ми стана любопитно...  Mr. Green

1.Нерин и Мустафа Булут са първи братовчеди / на двама братя деца/.
2.Бебето е от него.
3.Той  е женен за Асие....

# 356
Крюела зад коя коллона бе скрита,че така добре си ги уловила 

Не ме ли видя с бисквитите и млякото на стълбите?!

# 357

Не ме ли видя с бисквитите и млякото на стълбите?!

А аз си мислех че е Мукадес /приликата е поразителна Whistling/,че на нея горката много малко време и отделиха в този еп завалъ Tired

# 358
Момичета, здравейте,
снощи, след безплодни усилия да включа Канал Д на около 20-тина фронта, се отказах, а и чоджука имаше нужда от внимание, след което бях крайно изтощена. Отне ми около час да изчета постовете, ще изчакам и шефа да се измести, за да пусна сериите в ютюб.
Много благодаря на всички за директните включвания  Hug Hug Hug страхотни сте!!! Благодарение на вас не се изнервих до крайност снощи  Peace hahaha

Абе, имах няколко въпроса относно Облака, дали след като мина инфарктната вечер снощи, някой ще се включи да отговори?
1. Защо Нарин има същата фамилия като Мустафа
2. От него ли е бебето?
3. И все пак той е женен...
Не съм гледала филма, нещо не ме грабна 1ва серия, но вчера изгледах 20та и ми стана любопитно...  Mr. Green

1.Нерин и Мустафа Булут са първи братовчеди / на двама братя деца/.
2.Бебето е от него.
3.Той  е женен за Асие....

Мерси  Heart Eyes

# 359
  • Пловдив
Здравейте  Hug Егати,най-после стигнах до последна страница  ooooh! Grinning Какво правите бе хора,молост нямате ли  Wink За пръв път откакто започнах да го гледам сериала снощи не гледах серията,но толкова се изнервих, че в крайна сметка си гушнах  smile3524 и Сердар  Wink и бях много щастлива  Joy Тази сутрин започнах с четенето, ама то добре че се кротнахте ,че иначе  Laughing За сега не мога да коментирам по серията ,че съм я гледала оттук оттам и от вашите коментари,надявам се до довечера да успея да я видя  Peace Много ми харесаха коментарите на Аша,както за филма,така и за Халит Е.  Hug Само на Дизилера така и не схващам проблема-уж се дразни от всичко (или хайде почти всичко  Wink) във форума,а кисне тук  newsm78 Слагали сме емотиконки,кафенца и т. н. Ок,така е ! Но като се сетя,че преди няколко седмици,когато тук чакаха всяка една думичка превод от филма като манна небесна,Дизилер влезна да ни обяснява  как си наглася сателитната чиния  Grinning Сън нямаше да ме хване ,ако не бях разбрала как си върти...сателита  Mr. Green
дива-ойка,на въпросите, които задаваш отговорите ще ги откриеш сама като изгледаш филма  Peace Ако нямаш желание да го гледаш,какъв е смисълът пък да коментираш  Grinning

Относно дублажа на гласът на Фърат-не е ли,за това,че е живял дълго време във Франция и има акцент  newsm78

ПП от снощният проблем с канал Д най-разочарована бях поради липсата на коментрите на Хриси  Sad,толкова ме кефят !

Общи условия

Активация на акаунт