Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 436
  • 719
  •   1
Отговори
# 390
Вчера следобяд се занимавах с това. Нощес под влияние на бушуващите емоции го пуснах в темата. Четох тази сутрин - май почти никоя от нас не е имала спокойни сънища. Докладвам - виновните са заловени. Предоставям ги на вас - съдете ги, сърдете им се, или ги обичайте - изборът е ваш.

П.П. hrissi_sz и Cruela

# 391
  • Добруджа
hrissi_sz и Cruela   bouquet  bouquet

Сега след като Асу даде показания няма логика Керим да влезе в затвора за убийството на Вурал. newsm78

Защо ли ще го вкарат?  Thinking

# 392
И аз това се опитвам да си обясня.Асу даде показания и се подписа,т.е  оневини Керим, защо пак ще влиза ,за да  ни е " спокойно" newsm78

# 393
hrissi_sz и Cruela   bouquet  bouquet
Сега след като Асу даде показания няма логика Керим да влезе в затвора за убийството на Вурал. newsm78
Защо ли ще го вкарат?  Thinking
В предна подсказка беше казано, че Яшаран ще му помогнат - но при така създалия се казус / Хаджер го оневини / излиза, че ще е в затвора за нещо друго. Най- изтъркано ще е, ако го обвинят за публичния побой над Ердоан и Селим.

# 394
..или поеме вината заради Фатма,че е стреляла по оня охлюв....

# 395
  • Добруджа
Slawena и за това не се връзват нещата.  newsm78 Там си е самозащита, нали видяха на камерите, че я отвлича.

Ех как ни тормозят, да беше излязла някоя подсказка.  Praynig

# 396
Cruela , hrissi_sz много балгодаря  newsm51

# 397
 здравейте
според мен ако влезне в затвора то ще е заради онази нощ може би. защото никой не може да докаже че е невинен. единствения който можеше да докаже беше Вурал.. съмнявам се Ердоан или Селим да кажат нещо.  newsm78

# 398
  • В Града на липите
Странно ще е да го пъхнат Керим в затвора за цели две серии, заради някакъв побой, но не им знам законите. Все пак не видях да им чупи нищо, за съжаление.
Ако поеме вината за стрелбата вместо Фатмагюл/ макар аз все още да разчитам на тати Фахрадин да е свършил мръсната работа/, също не ми се вярва сякаш.
То е ясно, че е при самозащита. Коли вадиха, запис от паркинга имат, кръв, отвличане, пистолети... ама пак не им знам законите.
Може пък нещо друго да му измислят. Дано това се окаже прецедент, и слуха да излезе неверен, макар че се съмнявам.

п.п. Това че Хаджер направи това признание, не знам каква тежест ще има в съда. Все пак е от трето лице, може да си го е измислила, предвид лошите им отношения. Докато не пипнат Мустю за врата да си признае, все още Керим е на мушката сякаш.

Марта, прекрасно както винаги. Благодаря.    bouquet

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 14:13 от hrissi_sz

# 399
  • Пловдив
Cruela , hrissi_sz, Марта_49.....

# 400
  • София
Здравейте момичета,

а откъде съдите, че Керим ще влезе в затвора? Да не би да има объркване със снимки от предишните серии?
На мен лично, сериите с Керим в затвора ми бяха леко скучни. Сълзи, сополи, писма ... Ако сценаристите го направят за втори път, според мен ще олекнат доста. А досега се справяха доста прилично. Време е вече да обърнат по - сериозно внимание на развитието на отношенията м/у двамата.

Между другото, не съм гледала много турски сериали, но като се замисля, във всички които съм гледала, някой от героите попадаше там (Листопад, 1001 нощи, Незабравима/. Изтърканоооо...

# 401
а откъде съдите, че Керим ще влезе в затвора?

Freya_na,при мен лично е фантазия ,но ако се замисля имайки в предвид подсказки и обстоятелства е напълно възможно,но пак всичко е докадки,най-добре ще ни подскаже някой неочакван трейлър,но къде го  Confused

# 402
  • Разград

# 403
Cruela ,  bouquet  hrissi_sz   bouquet

Иска ми се Керим и Фатмагюл да си поговорят открито за онази нощ и чувствата си - така както и ги посъветва психоложката  Praynig и след подобен разговор , ако Фатмагюл каже на Керим ,че му прощава...ще е по- лесно и двамата,навярно newsm78

хайде ,да идват слухчета...трейлъри...

# 404
  • София
Eeeх Slawena, то и аз се облизвам за трейлърче, за целия филм докрай, тук и сега, веднага. Но пък иначе нямаше да е интересно толкова, да държи в напрежение, пък и нямаше да се радваме на компанията си.

Благодаря на всички, които превеждат.

Общи условия

Активация на акаунт