Много ще се радвам ако и за в бъдеще ни поднасяш такива коментари - убедена съм , че всички момичета са му се насладили !? 

:Берен Саат както винаги страхотна,актьора ,който играе Рахми,толкова е убедителен,че започвам да се замислям този човек да ли наистина не е „бавен”.Фират Челик-надмина себе си ,за непрофесионалист играе страхотно.Успя да покаже цяла палитра от чувства и емоции,и лудоста която го е обзела ,и болката която въпреки всичко той носи в себе си,омразата,безсилието на моменти...Това бе неговия епизод.На фона на целия екшън ,играта на Енгин Акюрек малко ми се губеше /единтсвената сцена ,която на мен лично ми допадна бе юмручната „престрелка” пред управлението,там бе като разярен тигър на който са отнели плячката.
! Изгледахте си вие епизодчето, а аз си чакам и нищо не мога да обсъждам по темата... Дано е било добро епизодче!
И това е толкова лесно обяснимо - 29 епизода ..,не е разводнен , отделно е толкова социално насочен за положението на жената в онези райони... А, този кастинг и тази необикновена игра на Енгин... Как да напиша на момичетата , че турските фенове с право са недоволни от режисьора на настоящия, който обсъждаме...!?

:hug:
Препоръчани теми