Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 605
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
Ох, DAMON, DAMON! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Няма такъв смях, честно! Joy

# 526
  • Разград

# 527
СЛУХЧЕ

65.BÖLÜM TÜYOLARI:

Mustafa kaçıyor..Mustafa lağım faresi gibi bir o delikten bir bu deliğe girer der Mechul..Mustafa ya da bu yakışır artık ..

Ако Фатма е стреляла по Мустафа,може би Керим ще поеме вината и затова ще влезе за кратко в затвора ooooh! Но доколкото я познавам,Фатма не би се съгласила.Само си разсъждавам....

Детелинке, новия слух ти разби разсъжденията на пух и прах. Според гугъл преводача Мусти избягал като плъх. Тъй че, щом е жив, което знаем от слуха от сутринта. Явно няма това да е причината.

п.п. Мерси за клипчето. Вече е в подписа ми  Hug

Хриси,аз имах впредвид само за прострелването,не за убийство Tired

# 528
  • Тук някъде.....
СЛУХЧЕ

65.BÖLÜM TÜYOLARI:

Mustafa kaçıyor..Mustafa lağım faresi gibi bir o delikten bir bu deliğe girer der Mechul..Mustafa ya da bu yakışır artık ..

Превеждам го, но от английски: Мустаф ще избяга. Ще се крие от дупка в дупка като плъх. И това го устройва чудесно...слухът е от Мехчул.

# 529
Скрит текст:

Бягащия Мустафа

# 530
Мацки, изгледах го! На турски,ама не издържах!
Леле, голям екшън! Не ми хареса никак краят, сега и Фатмагюлче ще бъде престъпник...Но съм сигурна, че Мустафа е жив, не бойте се.
Много силни моменти: изваждането на ботушките Cry, както и откриването на Фатмагюл от Керим.
На Мустафа малко му беше, накефих се че Керим понаби този и онзи...

п.п. Тук нещо не ви разбирам, имате съмнения че Фатмагюл е стреляла ли? Някой стреля със сигурност, може би Фахретин бей се е появил?! Но на мен ми се стори,че си стреля точно тя!

И аз залагам на това, че някой друг застреля Мустафа. Фатмагюл само го държеше на мушка. А и да е стреляла едва ли е улучила. По -скоро го шокира.

# 531
И кой да е стрелял освен за Фахретин бей за друг не се сещам newsm78

# 532
  • Пловдив

Страхотна игра на Енгин при терапевтката...

Sofi_q, благодаря за превода на слухчето.

# 533
Аз не разбрах някой знаеше ли че Керим отива в онази сграда,освен Хаджер?

# 534

Втори ТЕСТ:Кой всъщност е DAMON във нашият форум/тема/?
а. diziler
b. black star
c. друг

Аз залагам на отговор b Joy Joy Joy Joy smile3533 smile3532
Позна.!!!! newsm10.  (Имам си доказателства.)

# 535
Скрит текст:

Бягащия Мустафа

Скрит текст:

Краят на бягството.... Mr. Green

# 536
  • Тук някъде.....

Страхотна игра на Енгин при терапевтката...

Sofi_q, благодаря за превода на слухчето

Благодаря за хубавата роза....приемам я, все едно е от Енгин  Embarassed

Страхотна игра на Енгин в цялата серия! Особено при терапевтката дъх не можех да си поема като го гледах как се измъчваше. Реалистичен до болка, няма такъв филм просто. Добре, че направиха тази силна серия, в нея видях и проблясъци от Мустафа Булут...и нежния и смел Керим.

# 537
От много време се питам, Мукадес с изкуствени мигли ли е?

# 538
Привет момичета Flutter

Бих искала да ви питам ,аз гледам тук   http://www.youtube.com/watch?v=ma-Re7GPBg0&feature=endscreen&NR=1    сериите ,но стигнах до 55 епизод ,но се оказа ,че няма превод...досега всички серии до тук бяха с превод...какво става ? все още не са качени субтитрите или ? ако може някой да ми разясни как стоят нещата newsm78

Благодаря   bouquet

На 1 стр. на темата става ясно. Просто погледнете там. До 63 серия вкл. всички са преведени.

Ами погледнах ,но не намирам сериите след 55 с превода newsm78  ...и затова реших да питам тук
ако може линк от 55 натам с превод..моля ви

# 539
  • София
Поздравявам ви, мили момичета, с тази песен на Адел и искам да ви кажа,че тук с вас се чувствам прекрасно!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт