BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Никид, получих съобщение, че са прегледали уреда преди да го изпратят и най-вероятно се счупил по пътя. Но не предложиха компенсация. Благодарят ми за разбирането, ама какво да го правя като не става за нищо. То не струва милиони, но все пак ...

# 196
Никид, получих съобщение, че са прегледали уреда преди да го изпратят и най-вероятно се счупил по пътя. Но не предложиха компенсация. Благодарят ми за разбирането, ама какво да го правя като не става за нищо. То не струва милиони, но все пак ...

Пиши им пак и любезно им обясни, че искаш компенсация за счупения уред и че в противен случай, колкото и да не искаш, ще ти се наложи да пуснеш диспут в Пейпал  Mr. Green Мисля, че веднага ще вземат отношение по въпроса  Simple Smile

# 197
  • Ямбол
annetta,точно както ВечеПетя съветва  Peace

# 198
Благодаря за съвета. Писах им писмо, ще чакам резултат.

# 199
  • Испания
Добре деее,не мога да ползвам никакъв код,просто полето в което се въвежда не е активно.Пуснах вече една малка поръчка без него,ама пак ще пускам  Mr. Greenи искам намаление  ooooh!
Някой да е получавал това http://www.buyincoins.com/details/8gb-8-gb-1-8-lcd-mp3-mp4-fm-3r … product-1799.html ,отзиви   bouquet и това http://www.buyincoins.com/details/mini-indoor-wall-thermometer-t … product-1646.html

# 200
  DIana_73      този ластичен колан - черния http://www.buyincoins.com/details/cute-bow-bowknot-buckle-wide-e … product-6256.html, 
Може ли да ми кажеш за моята 92см талия дали ще стане този ластичен колан.

Разпънах го незакопчан до 100 см, предполагам че няма да има проблем. Незакопчан, защото закопчан няма как  Peace

# 201
Здравейте!Получих си пратката от 11.03. на 23.03 със едни пили за нокти и ключодържател фоторамка, и кода който са ми написали за проследяване означава, че е препоръчана поща, др.пратка от 04.03.с объркания П.К. още не е дошла! 

# 202
http://www.buyincoins.com/details/fashion-girl-candy-long-scarf- … product-6598.html
Това шалче който си го е поръчвал на случаен принцип ли пращат цветовете както пише или може да им пишеш какъв цвят искаш а такъв да ти пратят.

# 203
  • Казанлък
http://www.buyincoins.com/details/fashion-girl-candy-long-scarf- … product-6598.html
Това шалче който си го е поръчвал на случаен принцип ли пращат цветовете както пише или може да им пишеш какъв цвят искаш а такъв да ти пратят.

vtvt,точно за това шалче не можеш да си избереш цвят... пише:
We don't offer color choice. Your order will be sent in colors at random.
Така че ще е на късмет  Praynig

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana   bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка  да ползвате купон 5%DELAY Успех!!!

# 204
  • Варна
Днес става 1 месец от пускането на февруарската поръчка... Чакам си...След това имам още 2 и тях чакам. Сигурно ще пристигнат заедно.

Сега видях, че на 22.3. са ми върнали пари за липсващ артикул, от поръчка направена на 18.3. Парите още не са отразени в банковата ми сметка. Предполагам това изисква време. Иначе имам писмо и от БИК и от Пей Пал за рефунда. Някой с опит?
Интересното е, че липсващия артикул не е отбелязан и в момента като липсващ на сайта, нито в e-bay профила им.  Rolling Eyes

# 205
Днес става 1 месец от пускането на февруарската поръчка... Чакам си...След това имам още 2 и тях чакам. Сигурно ще пристигнат заедно.

Сега видях, че на 22.3. са ми върнали пари за липсващ артикул, от поръчка направена на 18.3. Парите още не са отразени в банковата ми сметка. Предполагам това изисква време. Иначе имам писмо и от БИК и от Пей Пал за рефунда. Някой с опит?
Интересното е, че липсващия артикул не е отбелязан и в момента като липсващ на сайта, нито в e-bay профила им.  Rolling Eyes

момичета върнали са ми парите от един продукт пише в пейпал че са върнати по сметкта но в сметката не ги виждам добавени. кога ще се видят на сметката или остават в пейпал и при следващо пазаруване ще мога да ги ползвам. newsm78
провери сметката си след 5 дни - би трябвало да са там, ще имаш и удържана малка такса от ПП за услугата.

при първа регистрация в сайта можете да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка  Hug

# 206
Точно така и стана след няколко дена бяха в сметката ми.

# 207
  • Балчик
Вчера вечерта пуснах диспут за поръчка от 17.02 и днес сутрина вече ми бяха върнали парите. Много бързи, държат на рейтинга си хората. Все пак имам надежда да дойде поръчката, ще им пиша да им апратя пак парите ако това се случи. Рекордът ми за пратка от Китай е бил 3 месеца, така че време има, споко. Laughing

# 208
Аз отново с моята машинка за пилене на дрехи и кореспондицията ми със сайта. Писах им две писма и продължават да се правят на ударени. Понеже не владея английски, писмата ми са написани с преводача, има вероятно и да съм писала някоя глупост.
Но при изпращането на третото писмо като заглавие избрах диспут. От някаква мацка получих две писма. Да не съм объркала нещо. Някаквъ съвет. Благодаря предварително

# 209
Valpan, би ли споделила какви калъфи за таблета поръча и протеектора също! Аз в петък получих същия таблет, но все още го разучавам.

Общи условия

Активация на акаунт