BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 567
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • Ловеч
Сложен проблем. Винаги се гледа за видими следи от отваряне на плика. Предполагам и без проследяем номер и била пратката..

# 721
  • Варна
Извинявам се за невежеството, но това би ли било интересно за 5 годишен, падащ си само по техника малчуган http://www4.buyincoins.com/details/categories/8gb-4-3-lcd-psp-ga … product-1251.html
Някой има ли отзив за качеството и дали може да се зарежда с допълнителни игри?

Supports NES games
Supports 8/16/32 bit games

Това са игри за Нинтендо. Доста по различни от тези за Сони PSP.
Това го пиша, защото и аз купих подобно, но без камера. И като реших да тегля и слагам игри  #2gunfire
След това вече четох за тези "конзоли", продават ги и в ТЕхномаркет и Технополис.

# 722
  • Ямбол
желаещ да пусне новата тема?

# 723
  • Ловеч
изчакайте valpan да я пусне, тъй като и бях казал да добави и един линк с програма за проследяване на пратки от чужбина. А и самата тема се нуждае от актуализиране.

# 724
Сложен проблем. Винаги се гледа за видими следи от отваряне на плика. Предполагам и без проследяем номер и била пратката..

Видими следи нямаше... явно някой много се е постарал и, да, беше без проследяем номер..

# 725
  • Ловеч
В случая не може да докажеш нито грамаж, нито че това, което казваш е така. Обърни внимание китайците, ако случайно са написали на декларацията или някъде по плика какъв  е бил грамажа. Ако има едно 300-400 грама написани, а ти си взела 60гр ясно е че е някой от пощите Ни се е постарал да изчезнат. От Китайците единствено може да поискаш частична компенсация. За пълна няма докателства къде какво се е случило. Жалко. Напоследък пощите ни работят по- добре и такива случаи са рядкост, но... ето поради тези причини винаги си пускам пратките проследяеми. За по-скъпите неща ги отварям направо в пощата и документирам с клипче какво се намира вътре и в какво състояние е.

# 726
  • Казанлък
Заповядайте в новата тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663504.new#new

Hug   bouquet

# 727
Здравейте!
Много се радвам,че намерих този форум Peace В сайта има наистина страхотни неща за без пари Simple Smile Имам голям проблем  Embarassed и се надявам някой да може да ми помогне - регистрирах се (ника ми е infernalgirl,който иска нека го ползва за рег.) , избрах си няколко неща,които бих искала да си взема,но си нямам никаква представа как се плаща. Нямам кредитна карта , имам дебитна на Пощенска банка,нямам регистрация в PayPal и изобщо не знам как се процедира в случая. Това ми е първата поръчка от сайт,който не е български,а много искам да си взема някои неща от там. Ако може някой да ми обясни какво да правя с тези карти ,защото съм индианец с тях  Embarassed  или да направим обща поръчка,като разбира се ще се разберем за парите как да ги пратя и т.н.т. .....   bouquet

# 728
  • София
Здравей мила, ще ти препоръчам да си направиш регистрация в ПейПал ( много е лесно прочети в темата за Пейпал), в пъти по-лесно е да си върнеш паричките ако нещо се случи и не си получиш стоката която си заплатила. Hug

# 729
  • Казанлък
Hristina PavlovaHug
Няма как,мила, ако наистина искаш да пазаруваш в интернет,ще ти трябва дебитна карта VISA (може и кредитна,разбира се...). Маестро не става. Ако нямаш такава,просто си извади една нова за интернет пазаруване.
Аз лично си извадих една в ЦКБ,готова е за една седмица,безплатна е.  Peace
Когато искам да пазарувам в интернет,внасям парите в банката и я използвам при нужда.
В китайските сайтове най-добре е да се плаща чрез PayPal...просто защото е по-сигурно. Този сайт приема само плащането с Paypal.
След като си извадиш картата,регистрирай я в пейпал. Как да го направиш? Не е сложно...Има и хубава тема в този форум:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668103.0

Някои правят общи поръчки,но най-добре е да се научиш сама стъпка по стъпка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт