BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 592
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • Ловеч
Здравейте,Как гледате филми на таблет тип ".avi" и гледате ли течащо стриминг видео?
Аз не мога да се справя. newsm78
Трябва ти подходящ плеър за целта. За стриминг видео от you tube ползвам една програма youtube stream май се казваше..

anita_anita, направо не ти върви на таблети. Пиши им за проблема. Гледах опциите и аз снощи нищо по-различно няма. Да не би да си сложила някоя програма с еквилайзери?

здравейте отново  пристигна ми този километраж
http://www3.buyincoins.com/details/lcd-bike-bicycle-cycle-comput … -product-651.html
  в оригиналната си опаковка с инструкции на анг
всичко настрохме само часът така и не разбрах откъде се сверява и как  някой може ли да помогне  ? Thinking
За да го свериш часовника пробвай с задържане на ляв или десен бутон за 2-3с дали ще влезне в мигащ режим за сверяване

# 706
  • Балчик
Тия китайски пощи са супер зле. Аз се чудя после защо обикновените поръчки ми се бавят по 3 месеца. Ами то и поръчката ми с  тракинг номер от 22май, още последното инфо е от 1.06 Китай. Ега ти , кога ще дойде най-сетне, де. Whistling

# 707
Много бързи са станали шипната на 20.05 дойде днес само 17дена доволна съм. Пак батерийки и зарядно за позната.

# 708
  • Ловеч
Тия китайски пощи са супер зле. Аз се чудя после защо обикновените поръчки ми се бавят по 3 месеца. Ами то и поръчката ми с  тракинг номер от 22май, още последното инфо е от 1.06 Китай. Ега ти , кога ще дойде най-сетне, де. Whistling
Джемма, нещо много се замота твойта пратка  Sad Моя, поръчана на 28 май, със същия китайски статус, че излита посока България на 2 юни, на 5 юни беше на летището и днес я получих.Общо ..9 дена  Simple Smile

# 709
благодаря за упътването за часовника ще пробвам с задържане ,но и аз да кажа че последните ми 6 пакета пристигнаха много бързо пуснати през ден- два  .днес получих пратка изпратена на 19 май преди  преди 3-4  дни получих  друга от 19 май  ,сега чакам следващата от 21 май  и така е от миналия месец чак съм учудена след голямото чакане от 43 дена март месец  Rolling Eyes
 ще се възползвам от препоръките ви за мишка че имам нужда от нова

и да ви се похваля в пакета днес беше тази лампичка http://www3.buyincoins.com/details/categories/adjustable-mini-br … product-3114.html   наистина е  много удобна  свети в силна светлина .заслужава си за тази ниска цена  дори на шевната машина си я защипах 

# 710
  • В друго измерение
Ей, златна си, risi_67  Hug
Тази лампичка я имам в много удобна кутийка, подарък от някоя от фирмите, които са ме канили по събития(предимството да си журналист  Mr. Green).
Бях я забравила и да ми се неначуди човек от кой зор купувах една друга за четеца, която се оказа неудобна  Crossing Arms
Браво, браво, сърдечни поздрави от мен, че показа лампичката, та да се сетя и аз за моята  Hug   bouquet 

# 711
  • София
  Трябва ми лампичка за киндъла, доколкото разбрах от последните постове има подобни в сайта. Надявам се бързо да се справя с регистрацията и поръчката.

# 712
  • Казанлък
Здравейте,
Как гледате филми на таблет тип ".avi" и гледате ли течащо стриминг видео?
Аз не мога да се справя. newsm78

Аз свалих от Маркета МХ видеоплеър и всички филми гледам без проблеми. За онлайн филми не съм пробвала,но май трябва по-нов flash player 11.0

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле
"Recommender" въведете valpana
 bouquet

Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони
за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези:
5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper,
Успех!!!

# 713
  • Варна
Valpan, благодаря!  bouquet Ще опитаме.

# 714
  • Балчик
Днес получих поръчка с тракинг номер от 25 май, а таблетът ми от 22 май също днес по обяд е влязал в страната, най-после.

# 715
Извинявам се за невежеството, но това би ли било интересно за 5 годишен, падащ си само по техника малчуган http://www4.buyincoins.com/details/categories/8gb-4-3-lcd-psp-ga … product-1251.html
Някой има ли отзив за качеството и дали може да се зарежда с допълнителни игри?

# 716
Момичета, дайте предложение за някой супер евтин телефон, колкото да  пренасям една карта, по която почти и няма да говоря...ама за да не я захвърля някъде, а да ползвам няколкото безплатни минутки в нея Wink

# 717
  • Ловеч
Днес получих поръчка с тракинг номер от 25 май, а таблетът ми от 22 май също днес по обяд е влязал в страната, най-после.
Хайде Джема, днес, най-късно утре чакаме отзиви. Ти докато го получиш таблета на мен взе да ми писва от него  Wink

anny_ супер евтин телефон от BIC няма. По-добре потърси в pandawill.com. Там изпадат и не лоши женски телефончета по за 30-на долара. Поне аз така бих постъпил не задължавам никого с мнението си, а споделям опит.

И още нещо. Нов купон за 7% върху всичко по повод Европейското по футбол до 7 юли 2012г. 7%EURO Действа както винаги до 2 пъти.

# 718
heros, благодаря, не го знаех този сайт, но наистина има добри предложения.  Peace

# 719
Здравейте! Аз съм с едно оплакване и искане за съвет... Поръчах 2 мп3-ки за по 3% и нещо.. не са кой знае какво, но въпросът е принципен.. Та мисълта ми е, че получих празен плик.. в пощата при пристигането измерен 60гр. и получен при мен отново 60гр. Следователно в нашата поща е бил получен празен и не е проблемът при тях.. Писах на БиК още в събота (разбирам, че почивните дни никой няма да ми отговори), но и до днес няма отговор. Написах, че съм получила празен плик и помолих за сътрудничество иначе ще бъда принудена да пусна диспут в ПП, но отговор нъц.. НЯМА!
Какво да правя сега..?! Ще се радвам да ми помогнете Praynig

Общи условия

Активация на акаунт