BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 794
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • на село
Получих ел.кухненска везна-много съм доволна,супер е  Laughing
Също така магическите гъби,формичките за яйца,акумулаторните батерии и зарядното към тях,та исках да питам тези от вас които имат такива батерии по колко време ги зареждате newsm78 включих ги,светна червения индикатор и.......... чакам да изгасне ли Thinking

# 421
  • в 1001-та нощ
а къде са тези рози  Rolling Eyes като че ли не виждам такива артикули  Rolling Eyes

Ето ги http://www.buyincoins.com/categories/Home-Garden/Home-Appliances/5.html
http://www.buyincoins.com/details/rose-of-sharon-beautiful-purpl … roduct-10144.html
Аз поръчах и от четирите цвята,ама доста време ще мине за отзиви.та затова и аз чакам такива  Grinning

а в градина ли ги засади  newsm78

# 422
  • Казанлък
Също така магическите гъби,формичките за яйца,акумулаторните батерии и зарядното към тях,та исках да питам тези от вас които имат такива батерии по колко време ги зареждате newsm78 включих ги,светна червения индикатор и.......... чакам да изгасне ли Thinking

❣Pola777❣,не чакай...той не изгасва. Време за пълен заряд можеш да изчислиш примерно от това,какво пише на самата батерия. Аз лично зареждам 2 малки 1350mAh около 4-5 часа.
Някой от мъжете ще обясни по-добре...  Praynig newsm78 Wink
Charging time estimation: charging time(h) = 1.3 - 1.5 x battery capacity(mAh) / charging currency(mA)

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 423
  • на село

❣Pola777❣,не чакай...той не изгасва. Време за пълен заряд можеш да изчислиш примерно от това,какво пише на самата батерия. Аз лично зареждам 2 малки 1350mAh около 4-5 часа.
Някой от мъжете ще обясни по-добре...  Praynig newsm78 Wink
Charging time estimation: charging time(h) = 1.3 - 1.5 x battery capacity(mAh) / charging currency(mA)
valpan  bouquet
заредих ги 3ч първоначално и утре ще ги тествам за издръжливост  Peace

# 424
  • not found
На някоя от вас поникнаха ли й розите ?

# 425
  • в 1001-та нощ
изписани са, като Rose of Sharon, това означава градински хибискус и ако изпишеш в гугъл и разгледаш изображения - ще видиш, че е точно това

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=rose+of+sharon&bav=o … 7j-IsXa4QTzycDQDw

хибискусите (известните на нас китайски рози) са стайни и градински и това е градински

за мен снимките в сайта не са нереални

по друг начин се размножават онези рози, които ние наричаме роза  Peace

# 426
  • not found
Ами то на снимката си е роза ...
Идеята ми беше изобщо дали на някой му е поникнало растението .

# 427
  • в 1001-та нощ
именно  Peace за мен тези снимки са подвеждащи  Peace

разговаряй с кой да е градинар, или в разсадник, или в ботаническата на БАН, дори на пазара Дим.Петков на цветната борса - ще ти разкажат и какво е  Розата на Шарън и как се размножават истинските рози  Blush

иначе в нета се продават корени на рози  Peace (обикновено се захващат на шипка да  е устойчиво и се облагородяват  Peace )

# 428
  • not found
Алена , да не си цветар ?

# 429
  • в 1001-та нощ
любител  Blush напоследък най-често се занимавам с погиващи по-особени цветя на приятели - да ги реанимирам, върна към живота и на собствениците (най-трудния момент на раздялата, защото се привързваш  Blush) и някои по-редки рози

ето любимата ми (абракадабра)

надявам се някой вандал или крадец да не я унищожи  Praynig

# 430
  • Испания
Малеее,красота  Crazy
Аз още не съм получила семената,смятам да ги засадя първо в сандъче,пък после ще му мисля newsm78Ако поникнат де.Пък и храст да е,имам си голям двор  Hug

# 431
  • в 1001-та нощ
прочети си за климатичните условия и как се гледат  Peace  Blush

# 432
 Crazy Впечатлихте ме...не очаквах, че и семена продавали в тоя сайт  ooooh!
...обаче какви са красивии  Heart Eyes
..аз съм некадърна да гледам цветя, само на работата имам и там си вереят, вкъщи ако не ги убия от недоглеждане, Дребосъчката ще вземе да им види сметката  Laughing
..все пак има ли шанс ако посадя от тези в сандъче в почва (купена или от балкана) на терасата да вземе нещо да поникне?? евентуално ако поръчам сега, дойдат след месец..и лятото да имам цветя  Crazy

# 433
  • в 1001-та нощ
аз не бих го направила, защото е градинско растение, а не стайно, а и не се наемам да прогнозирам как ще оцелява в нашите ширини, не съм се задълбочавала - какво изисква

можеш да вземеш стаен хибискус и да му се радваш у дома  Peace

# 434
  • софия
да дооспамим темата  Laughing това е ружа, дървовидна ружа. расте без проблеми в БГ. въпроса е дали изобщо ще поникнат семената и ако поникнат бая дълго време ще чакате да добие растението вида от картинките в гугъл  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт