BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 774
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Дами, в  пощата ли на митницата отиват поръчките от този сайт?

# 466
  • Казанлък
Дами, в  пощата ли на митницата отиват поръчките от този сайт?

Най-често идват в пощата,но никой не е застрахован пратката му един ден да отиде на митница...  Rolling Eyes

anita_anita, не виждам проблем да се сложи на таблета и да работи с него...имам такива тайвански карти 4 и 8GB и нямам проблеми с тях. Едната е във телефона,а другата е на МР4(с филми и музика). Не съм забелязала голяма разлика със старата карта(която вървеше със телефона) освен че сега имам много повече свободно място.  Wink   Казвали са ми,че тази скорост за четене и записване важи най-вече за по-сериозни файлове. Няма да покаже голяма разлика за прехвърляне или четене на файлове МР3 и МР4.
Друг въпрос е,че не знам колко време ще ми вършат работа и затова всеки сам да прецени откъде да купува такива карти. Аз досега съм доволна. Чакам всеки момент една 32GB (вече излетя от Китай)

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 467
  • Бургас
Въпросче към дамите, които поръчаха от 7 инчовия таблет с андроид 4: Този таблет може ли да ползва блутут - аз инсталирах една програма от гугъл плей, но нещо не мога да я накарам да проработи  newsm78

# 468
Нашия таблет поръчан на 02.04 днес го взехме от митница   Cry явно ние сме каръците в темата, но здраве да е по-важно е  да служи дълго на детето и да не се разваля. Платихме само ДДС и 3,50 някаква такса общо около 30 лв

# 469
  • Казанлък
Въпросче към дамите, които поръчаха от 7 инчовия таблет с андроид 4: Този таблет може ли да ползва блутут - аз инсталирах една програма от гугъл плей, но нещо не мога да я накарам да проработи  newsm78

misi77, никъде в информация няма наличие на блутут. Всъщност,повечето китайски таблети нямат блутут и много рядко се срещат с вграден 3G модул.

Когато го поръчвах през февруари,малко след като се появил на сайта,то по-погрешка са го сложили в описанието(на мен са ми върнали 10$ за тази грешка),но в последствие са сменили цялото инфо.

mimira, дано му харесва и да го ползва дълго време!  Hug

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 470
  • Ловеч
Дори скъпите китайски таблети са без bluetooth и GPS. Просто ги считат за излишно оскъпяващи и не произвеждат с тези елементи..
Нашия таблет поръчан на 02.04 днес го взехме от митница   Cry явно ние сме каръците в темата, но здраве да е по-важно е  да служи дълго на детето и да не се разваля. Платихме само ДДС и 3,50 някаква такса общо около 30 лв
Много странно наистина. Обикновенно  пишат 10, че и под 10 долара. Да не би да сте от голям град или често да получавате пратки затова да са ви спрели пратката? Но здраве да е наистина- винаги има първи път среща с митниците..

# 471
Вчера получих малка поръчка от 27.3.
част от нея бяха бели перлички 10mm 80бр - поръчах ги за игри, невярвах, че ще привлекат за дълго вниманието на моите момчета, но уви - голяма игра става с тях  Heart Eyes
мисля да поръчам и от другите р-ри и цветове  Blush

# 472
Много странно наистина. Обикновенно  пишат 10, че и под 10 долара. Да не би да сте от голям град или често да получавате пратки затова да са ви спрели пратката? Но здраве да е наистина- винаги има първи път среща с митниците..

Беше обявена стойност 9.50. Отделно живеем в малък град и ни викаха в митницата в областния град. А получаваме доста пакетчите но с дребни нещица

# 473
  • в 1001-та нощ
Привет,

направих първата си поръчка Wink след реф. код на ст-ст $35,50 и очаквам тракинг номер  Rolling Eyes

До колкото разбирам ще напишат по-ниска стойност за получаване в пощата  Rolling Eyes

# 474

До колкото разбирам ще напишат по-ниска стойност за получаване в пощата  Rolling Eyes

Досега винаги съм ги получавала в пощата, но не съм забелязала да са ми писали друга сума.... но сега и аз се чудя.  Rolling Eyes /все още чакам пратката и сумата е далеч над 30$/

# 475
момичета можете ли да ме ориентирате за този спортен сутиен какъв размер да си взема като нося сутиен 85 В та кой размер ще отговаря на китайчетата. newsm78
http://www.buyincoins.com/new-lady-shear-seamless-leisure-yoga-v … roduct-12820.html
Доволни ли сте вършат ли работа държат ли гърдите добре.

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 17:49 от vtvt

# 476
  • Казанлък
момичета можете ли да ме ориентирате за този спортен сутиен какъв размер да си взема като нося сутиен 85 В та кой размер ще отговаря на китайчетата. newsm78
http://www.buyincoins.com/new-lady-shear-seamless-leisure-yoga-v … roduct-12820.html
Доволни ли сте вършат ли работа държат ли гърдите добре.

vtvt, аз по незнание поръчах по-голям номер, малко корегирах дължината на презрамките... доста е еластичен и разтеглив, не бих казала,че държи много добре,но много ми допада за носене вкъщи  Blush
После в една поръчка поръчах М номер,но го нямаше в момента и са ми върнали парите. Пак ще поръчвам...

a.l.e.n.a,на всички съветвам да пишете допълнително чрез страницата със поръчката и да ги молите да пишат определена цена(например 7$).
Също така,ако поръчката ви е над 30 долара(ще имате тракинг номер),но в поръчката ви има повече от един артикул,то най-добре е също да им пишете и да помолите изрично да не разбиват поръчката. (Don't split the order!)
Иначе има реална възможност,ако някой артикул не е в наличност в този момент и трябва да се изчака 2-3 дена, да разделят поръчката и само първата част да я пратят с тракинг номер. Макар че не е задължително,но понякога се случва.
С последната поръчка процедирах така...изчаках малко повече за изпращане(3 дена),но всички 4 артикула бяха изпратени заедно.  Peace

# 477
  • в 1001-та нощ
Благодаря   bouquet

как да разбирам "чрез страницата със поръчката"  Rolling Eyes

не видях да има чат  Rolling Eyes да пиша през контактната форма или  Rolling Eyes

# 478
  • Казанлък
Благодаря   bouquet

как да разбирам "чрез страницата със поръчката"  Rolling Eyes

не видях да има чат  Rolling Eyes да пиша през контактната форма или  Rolling Eyes

Да,може и чрез контактна форма,като пишеш номера на поръчката.
Аз винаги пиша от My Account. Избираш самата поръчка със View order , там по-късно ще виждаш снимката и тракинг-номер(след като ти изпратят поръчката). Горе вдясно има бутон Message to Buyincoins. Натискаш го и им пишеш. Отговорите от тях пак ще виждаш в акаунта си- в раздела messages  Hug

# 479
  • в 1001-та нощ
 Hug писах им през контактната форма, бях си на поръчката, сложих им номера и молбите да изпратят в една пратка, с тракинг и по-ниска стойност Wink

за колко време идват  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт