BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 631
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Аз имам една много древна (Ufesa). Страхотна работа ми върши.

# 106
  • not found
Моята поръчка от 16.02 вече е в пощата Simple Smile

# 107
# 108
  • Ямбол

*Krissy*,с какви размери и картинки и часовника?

# 109
  • Варна
никид - дойде Hello Kitty, около 8 см. е страната, включих го за малко, работи - пристига с 2 малки батерийки /плоски като за часовник/, за да свети се слагат още 4 от 1.5V /като за дистанционно/ - те не са включени в доставката

# 110
  • Ямбол
*Krissy*  bouquet

# 111
# 112
  • В друго измерение
Криси, най-сърдечно моля за отзиви за силиконовото нещо за почистване на лице  Praynig Hug
Много искам такова, имаше на Ейвън скоро, но беше в комплект, а аз не искам гелове разни...
Мекичко ли е?

Момичета, има едни тримерчета, колкото химикалка, дали някоя от вас е ползвала?  Hug

# 113
  • Варна
ето реални снимки:

ще пиша след няколко дни с отзиви за силиконовата джаджа за черни точки

# 114
  • София
моята машинка е същата и захапва доволно  Peace
опитай да затегнеш с завъртане пластмасовата част, която придържа решетчицата - така се регулира колко "ниско" да "остриже" блузата  Crazy
Ще опитам, да видя какъв ще бъде резултатът, но от бръснача съм по-доволна - за сега  Mr. Green

# 115
...

А това вече някой изпробва ли го? Върши ли някаква работа?
Имам такова в колата. Не работи. Представлява мазна течност, която временно заличава следата, докато не се измие. Прикрива временно дребни драскотини само по лака, все едно е минат с мокър парцал.

Пфуу, а какви надежди му възлагах, че имам разни леки драскотинки по колата, които ми вадят очите...
За нещо подобно, което наистина действа, да споделиш? Май съм виждала подобни по други китайски сайтове, но на по-висока цена. Дали са на същия принцип  Thinking Извинявам се за офтопика.

# 116
  • Казанлък
We were just informed that parcels sent out from Feb 15th - 29th would be delayed for 1-2 weeks because of Chinese Customs overloaded.
Even though we are not the owner of the Customs, we do apologize for the postponed delivery and try to make it up to your potential lost with a special coupon "5%DELAY".
Thanks for understanding, for any other questions don't hesitate to contact us.
Best regards,
BuyinCoins, Inc

Този емейл потвърждава,че има пролем със пощата им и има забавяне на пратките от февруари...
моят таблет уж е на път към мен Simple Smile

# 117
Опитвам се да пусна поръчка с кода 5%BICFANS, но не ми позволява. Изписва ми съобщение, че не мога едновременно да ползвам код и препоръчител, а пък аз нямам вкаран препоръчител  Rolling Eyes То няма и как де, защото не ми е първа поръчка. Някакви идеи как успешно да си използвам кода?

# 118
Момичета, помагайте, някой ще ми каже ли как да напиша бележка в пайпал за какъв цвят искам да получа, че си поръчах една чанта ама нз къде в пайпал да напиша цвета ???

# 119
Днес дойде флашката и даже работи! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт