BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 596
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Ловеч
m@msy като гледам в понеделник или най-късно във вторник ще го получиш  Simple Smile

# 661
  • София
Здравейте, купих си ето този плеър http://www2.buyincoins.com/details/8gb-4-3-lcd-psp-game-mp3-mp4- … product-1251.html, обаче зарядното му е много странно и не мога да го заредя. Купих преходник, но и той не става. Предполагам, че трябва да си поръчам друг преходник  - ако има такива, може ли линк?

# 662
  • Ловеч
vladkab, Първо трябва да установиш дали проблема е в преходника. А това става като се измери колко волта напрежение подава на конекторчето, което влиза в плеъра. Ако преходника ти влиза плътно в адаптера съмнявам се да е от него проблема. По-скоро е адаптера, но трудно мога да преценя какъв е и с какво може да го заместиш поне за проба.

# 663
m@msy като гледам в понеделник или най-късно във вторник ще го получиш  Simple Smile

Хайде и аз да се похваля  Wink бях се настроила за понеделник-вторник да получа таблета и днес към 10 часа звънна пощальонката с таблета в ръка  ooooh! просто не повярвах на очите си.Б-г пощите много бързи  Hug браво.

# 664
  • Балчик

Хайде и аз да се похваля  Wink бях се настроила за понеделник-вторник да получа таблета и днес към 10 часа звънна пощальонката с таблета в ръка  ooooh! просто не повярвах на очите си.Б-г пощите много бързи  Hug браво.

КОй си взе? И какви са отзивите ти?

# 665

Джемма, взех си Хюндайчето-много е сладко    Crazy за сега все още работи на неговия си заряд и не съм го зареждала.Цветовете са супер и нета го лови без проблем.
Само кажете какво правите щепсела така ли се казваше  че е като английските-да търся ли накрайник или да го разчекна малко за да влезе в контакта  ooooh! Confused Thinking ooooh!

п.п.Пристигна добре опаковано и на пакета беше залепена лепенка че е чупливо .Има и гаранционна карта на китайски  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 16:44 от m@msy

# 666
  • Балчик
Супер, и аз него чака все още. Купи си накрайник, това не е английски стандарт,английският е с 3 вилки. Не го "разкрачвай", доколкото чета в нета, обаче май ще трябва да си купуваме друго зарядно, това не било хубаво. Препоръчват това :
http://www2.buyincoins.com/ac-adapter-power-wall-home-charger-ca … product-2891.html

Но още от личен опит не мога да кажа дали е  така, само имай едно  наум.

# 667
Ако знаех за това зарядно щях да го поръчам с таблета заедно  Tired
За протокола:Музика,филми и снимки вървят безпроблемнно.

# 668
  • Русе

Джемма, взех си Хюндайчето-много е сладко    Crazy за сега все още работи на неговия си заряд и не съм го зареждала.Цветовете са супер и нета го лови без проблем.
Само кажете какво правите щепсела така ли се казваше   че е като английските-да търся ли накрайник или да го разчекна малко за да влезе в контакта  ooooh! Confused Thinking ooooh!

п.п.Пристигна добре опаковано и на пакета беше залепена лепенка че е чупливо .Има и гаранционна карта на китайски  Mr. Green

Здравей, интересуваме дали плати мито и наистина ли има български език?

# 669

Здравей, интересуваме дали плати мито и наистина ли има български език?
[/quote]

Има български език ,а мито не платих но предварително им бях писала че искам да ми пишат на фактурата не повече от 20$.

# 670
  • София
Heros, благодаря за отговора, но проблема не е че преходника не работи, просто разстоянието между дупките на преходника е по-голямо, от колкото на зарядното и не мога да го вкарам изобщо в него. Явно има някакви други преходници - този, които го имам е за англйиският стандарт.

# 671
  • Ловеч
разстоянието между дупките на преходника е по-голямо, от колкото на зарядното и не мога да го вкарам изобщо в него. Явно има някакви други преходници - този, които го имам е за англйиският стандарт.
Трябва ти преходник за зарядно за американския стандарт. Ако не ти се чака виж в някой магазин, но отиди с адаптера. Не повече от 2лв струва, но гледай да влиза плътно иначе ще прави проблеми..

m@msy, честито! Надявам се да ти хареса таблетчето. Наблюдавай левия долен ъгъл на екрана. Възможно е леко да се надигне-производствен дефект е да не те притеснява толкова. За твойто зарядно, както и за това на vladkab трябва да вземете преходник като този http://www2.buyincoins.com/details/us-to-eu-ac-power-plug-travel … -product-786.html
доколкото чета в нета, обаче май ще трябва да си купуваме друго зарядно, това не било хубаво. Препоръчват това :
http://www2.buyincoins.com/ac-adapter-power-wall-home-charger-ca … product-2891.html
Джемма, зарядното за който си писала е хубаво, но има едно но.. Накрайника на това зарядно не пасва за таблета. За да се нагоди от оригиналното зарядно за таблета трябва да се отпои целия кабел с накрайника и да се сложи в зарядното за PSP. Аз си работя със стандартното и нямам проблеми. Дори в повечето случаи зареждам таблета през USB кабела, независимо че е по-бавно-просто го държа цяла нощ. По добре е за батерията..

# 672
m@msy, честито! Надявам се да ти хареса таблетчето. Наблюдавай левия долен ъгъл на екрана. Възможно е леко да се надигне-производствен дефект е да не те притеснява толкова. За твойто зарядно, както и за това на vladkab трябва да вземете преходник като този http://www2.buyincoins.com/details/us-to-eu-ac-power-plug-travel … -product-786.html
доколкото чета в нета, обаче май ще трябва да си купуваме друго зарядно, това не било хубаво. Препоръчват това :

Мерси heros ще гледам за дефект  Peace Взех на заем от комшията точно този преходник който си показал и сега таблета е на зарядното,утре ще търся същото-имало ги навсякъде  Thinking поне така ми каза.
Джемма ако искаш свиркай да взема и на теб  Peace

# 673
  • Балчик
heros, благодаря, че ме светна за зарядното, значи няма да вземам, ще зареждам и аз през usb. Абе верно тия руснаци ако ги четеш удар ще получиш.  Simple Smile

А зарядното на таблета с накрайник за американски стандарт ли е??? Не е ли като нашите, но по-малко разстояние между вилките? Ако е така, имам накрайник. А ако е американски- там волтажа не е ли друг? Защото на показания от теб линк пише US to EUи гледам са квадратни отворчетата... Rolling Eyes

# 674
Днес най-накрая изпробвах ананасорезачката, за която ви надувах главата. Експертното ми мнение е: "За ник'ъв ...уй не става!" Joy За 3лв толкова. Направи ананаса на пюре.Бонус, ананасът беше кисел и направо мога да си го направя на оцет.Така че ако някой се  е засилил да я купува, да не си хаби парите.

Общи условия

Активация на акаунт