BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 620
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Момичета поръчвали ли сте рокли от сайта? Преди време нямаше особено предлагане, виждам че сега са заредили? Аз съм с малку уголемени размери и се чудя дали въочще ще вляза в техните рокли?

Моят никнейм е slavva - 5% отстъпка дава
Слави, зависи колко са ти големи размерите, аз с моите не бих рискувала, то като им знам тяхното голямо как все ми е малко  ooooh! Пък имам чувство, че повечето им неща все се водят "един размер", който е мах нещо м/у С и М.

# 646
Момичета поръчвали ли сте рокли от сайта? Преди време нямаше особено предлагане, виждам че сега са заредили? Аз съм с малку уголемени размери и се чудя дали въочще ще вляза в техните рокли?

аз да споделя поръчвала съм клинове от сайта и за мой късмет едвам влизам размерите им са един и явно максималният е до 60 кг аз съм 58кг -167висока и са ми до прасеца така че не бих рискувала освен ако има отдолу таблица с размер за бюст и ханш и да  избера размер по мерките но материите им  са много стегнати ,поне това  е моето впечатление ако ти се  рискува пробвай с един артикул и аз съм впечатлена от новото попълнение на рокли и блузи но се въздържам

# 647
Благодаря на всички за предложенията - пиша развитието:

Писах за неработещ MP5 Player с повредена батерия. След дъъъъълга  ooooh! кореспонденция, пуснах диспут в Пейпал, китайците предложиха частична компенсация за ремонта, съгласих се и сега чакам да преведат паричките.  Praynig

# 648
  • Ловеч
Е все пак има развитие. Сега остава да снимаш батерията да ти потърсим някоя, която да е с тези размери  Simple Smile

# 649
Е все пак има развитие. Сега остава да снимаш батерията да ти потърсим някоя, която да е с тези размери  Simple Smile

Оказа се, че батерията е модел за GSM Soni Ericsson K810i или нещо такова - батерия за телефон  Rolling Eyes  Crazy
Гледахме ги в един БГ сайт и се оказа, че сервизът им е около Руски паметник.
Ако и те не станат - ще пусна снимки.  Peace

# 650
  • Ловеч
Ако действително е за този Сони Ериксон , то батерията е този модел BST-33. Приготви се за цена от 20лв и нагоре тук в БГ. Бих поръчал 3-4 от Англия по ebay за тази цена. Ето един търговец, от който аз си поръчвам батерии  http://www.ebay.co.uk/itm/BATTERY-SONY-ERICSSON-BST-33-K800i-W59 … sh=item3cb53a0316
Идват за максимум 4 работни дни. Досега 2 пъти съм  взимал от него батерии и съм доволен..

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 12:53 от heros

# 651
Ако действително е за този Сони Ериксон , то батерията е този модел BST-33. Приготви се за цена от 20лв и нагоре тук в БГ. Бих поръчал 3-4 от Англия по ebay за тази цена. Ето един търговец, от който аз си поръчвам батерии  http://www.ebay.co.uk/itm/BATTERY-SONY-ERICSSON-BST-33-K800i-W59 … sh=item3cb53a0316
Идват за максимум 4 работни дни. Досега 2 пъти съм  взимал от него батерии и съм доволен..

Peace Точно.
Мъжът ми я намери за 15 лв. - сигурно менте  Rolling Eyes

# 652
  • Балчик
Поръчката ми от 22.05, при проверка на тракинг номера дава, че е в Шанхай. Не знам вие как получавате за няколко дена тия поръчки. Защо се бавят толкова много?

# 653
  • Ловеч
Джемма, прати ми на ЛС ако искаш тракинг номера си да погледна и аз.

# 654
heros, много ти благодаря за линка за батерията  Hug
Най-вероятно ще поръчаме, че и тукашната е същата, китайска, но е около 15-16 лв.  Crazy
Казваш бързо идват, така ли....?
.... че вече много се проточихме с подаръка  ooooh! Tired

# 655
  • Ловеч
Ами мисля за 4 дена общо. Ако поръчаш в момента до довечера ще е пратена и във вторник, сряда пристигнала. Действително бързо работи този китаец..

# 656
  • София
И мая таблет е вече в пощата, само се надявам тези от пощата да ми обработят днес пратката и да си го взема още довечера. Crazy

# 657
  • Ловеч
◦♥Toche♥◦. виж статуса на поръчката и по него ще се ориентираш дали е в пощата ти. Ии след това започва шоуто  Simple Smile

# 658
Гледах и друга батерия с по-голям капацитет, но не знам като размер дали ще стане, защото тази оригиналната е с 900mAh и размери на самата батерия(4cm x 5cm x 0.7cm). А тази с по големият капацитет 1500mAh е (BST-41 Battery For Sony Ericsson) но не мога да и открия колко е голяма като размер.

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 19:41 от mama&sladurana

# 659
И моя таблет е пристигнал  Flutter
01 Jun 2012 16:54:00 BULGARIA, SOFIA LC/AO, Insert item into domestic bag
дано да е здрав  Whistling само незнам кога ще го получа в Бургас. newsm78
01 Jun 2012 14:48:00 BULGARIA SOFIA LC/AO Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция   
01 Jun 2012 16:54:00 BULGARIA SOFIA LC/AO Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал

Общи условия

Активация на акаунт