BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 622
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Балчик
Ясно,че така си е дошъл, но идеята ми беше ако може да се смени батерията мисля, ще ви е по-лесно, отколкото да се занимавате да го връщате- може да излезе по-скъпо а и доста време ще мине. Но вие си знаете.

Цитат
Дали мога да пусна диспут в Пейпал и да си поискам парите обратно????? Харесва ми, но ще се откажа, ако не искат да го сменят.

Разбира се, че можеш, но трябва да върнеш продукта обратно и от сайта да потвърдят, че си го върнала. Обаче има риск да се загуби по пощата, нашите номера за проследяване за вятър работа- само на територията на бг се виждат- напусне ли страната нищо не се отразява.

# 631
Благодаря на всички за отговорите.  Simple Smile

Писаха да отидем на сервиз и да го ремонтират  Confused , много несериозно от тяхна страна.
Писах им, че много ни харесва, че батерията не работи, но не.... да си го оправим както можем  Shocked

Ами явно така и ще направим  Confused

Не искат дори и само батерия да пратят.  ooooh!

# 632
  • Ловеч
Писаха да отидем на сервиз и да го ремонтират  Confused , много несериозно от тяхна страна.
Писах им, че много ни харесва, че батерията не работи, но не.... да си го оправим както можем  Shocked
В такъв случай диспут в Paypal. Обясни, че си получила устройството с неработеща батерия, писала си им и те пращат на сервиз, носила си го и сервиза са ти поискали пари като за нов MP5 Player. Приложи всичко, което си питала и което са ти отговорили и как са те оставили да се оправяш сама.  Бързо ще те открият след като откриеш диспута, ще те помолят да го затвориш, но докато не ти удовлетворят условията няма да го правиш  Simple Smile С меката с китайците в такива случаи въобще не се получава. А и да лъжат сякаш им е заложено от раждането..
Успех!

# 633
  • Варна
Здравейте, искам да попитам  тези таблети имат ли някаква гаранция от този сайт и въобще от всички китайски сайтове?

# 634
  • Балчик
E, как ще имат? Кой ще я даде? Нямат, разбира се.

# 635
  • Ловеч
Здравейте, искам да попитам  тези таблети имат ли някаква гаранция от този сайт и въобще от всички китайски сайтове?
http://www1.buyincoins.com/details/7-hyundai-a7hd-a7-hd-android- … oduct-15286.html#
Прочети за гаранцията примерно на този модел в табчето Shipping & Warranty. А иначе мисля имаше текст нейде по сайта, че продуктите са с 1 година гаранция. За съжаление моят таблет е взет от Алиекспрес и ако стане проблем вече всичко ще зависи от волята на продавача..

# 636
  • Варна
Heros, много ти благодаря. Вече ще зная къде да гледам.

# 637
  • София
Поръчвал ли е някой тези шприц-торбички /пош/?
Моля за отзиви / твърди , меки,  и т.н./

Recommender = nemeida  дава 5% отстъпка при първа поръчка

# 638
  • Балчик
Поръчвал ли е някой тези шприц-торбички /пош/?
Моля за отзиви / твърди , меки,  и т.н./

Recommender = nemeida  дава 5% отстъпка при първа поръчка

Кои?

# 639
# 640
  • Балчик
От тези не съм взимала, не мога да кажа.

# 641
  • София
От тези не съм взимала, не мога да кажа.

Поръчах ги - ще споделя
/ въпреки, че твоето мнение би било по-ценно Simple Smile - ти си по-голям специалист  и се зарадвах, когато се включи/
Първо се чудих дали са добри, след това кой размер да поръчам - накрая поръчах по-големите

Recommender = nemeida   дава 5% отстъпка при първа поръчка

# 642
Момичета,трайни ли са сенките и ружовете от този сайт?

# 643
  • Балчик
Ще чакам отзиви, че са на добра цена, може и аз да взема. Simple Smile

# 644
Момичета поръчвали ли сте рокли от сайта? Преди време нямаше особено предлагане, виждам че сега са заредили? Аз съм с малку уголемени размери и се чудя дали въочще ще вляза в техните рокли?

Моят никнейм е slavva - 5% отстъпка дава

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 18:23 от slavva

Общи условия

Активация на акаунт