Защо една жена иска да ражда?

• 15 023
  • 227
  •   1
Отговори
# 225
nesting инстинкт проявяват и мъжки гей двойки, чакащи дете.
Емоционално и физически чакането на дете се отразява на родителите, независимо дали физически бебето е в корема. От повишен апетит, до какви ли не емоционални състояния вкл. симптоми на бременност.
Не казвам дали ' по същия начин' протича тази подготовка, това няма как да се знае, но със сигурност такъв инстинкт се появява естествено при хора, които очакват да станат родители, независимо дали ще го родят детето, или не.

# 226
  • Варна
Част от живота е, колкото аз съм "създала" двете си дъщери, толкова и те - мен.

Винаги съм гледала на това, че някога ще имам деца, като на естествен момент, който неминуемо ще дойде.
Чак като се установи, че съм бременна, се замислих за самата бременност, някъде до две седмици след това осъзнах, че ще се наложи и да раждам, а после, и при мен, любопитството бе водещо.

# 227
  • В уютен дом! Елените
Част от живота е, колкото аз съм "създала" двете си дъщери, толкова и те - мен.

Винаги съм гледала на това, че някога ще имам деца, като на естествен момент, който неминуемо ще дойде.
Чак като се установи, че съм бременна, се замислих за самата бременност, някъде до две седмици след това осъзнах, че ще се наложи и да раждам, а после, и при мен, любопитството бе водещо.
newsm10
Бих написала същото, с тази разлика, че детето е едно и е малко!

Общи условия

Активация на акаунт