Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 330
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
  • Burgas
sparkling eyes   bouquet

# 46
  • София
Betelgeize, Джейн Шилтън си отговарят абсолютно точно, от опит казвам. Линкът не се отваря обаче.
Ей сега работи, слагам препинателни знаци в края и затова линковете не ми се отварят  Mr. Green.
Те сигурно си отговарят, ама аз още не съм наясно кой номер нося, имам само едни джиокс от тук 7.5, които ми залепнаха на дължина. Съответно вие за тях казахте че идва мааалко уголемени, от тук следва да съм 8 номер. Обаче намерих една мама мерила стелка на ук 5 жане шилтън 25 см  newsm78. В табличката джаварската пише ук 5 - 23.5. Така че максимално се обърках. Затова ако някой има 7 или 8, ще съм много благодарна.

# 47
  • Бг
Уф, така ги харесах - тези и не мога и не мога да ги сложа в кошницата. Дори снимките не ми позволява  да разгледам. При  мен  ли е  проблема, или ?
Явно при теб е проблемът, аз ги отварям и в кошницата ги слагам дори. Смени браузъра и пробвай наново.

Betelgeize, на джаварската таблица не знам до колко можеш да се довериш, но моят крак е 24.2 см. и петицата /38/ ми е идеална.

# 48
Получих току що тази чантаhttp://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/275-3863489-6417831/?on … _1%26pageCode%3Dd
Много е хубава и интересна. Уникално стои с тази дантела,  но ми идва малко голяма, а и чакам още една тези дни.Отива за подарък за майка ми за 8, че мина и си я хареса.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 13:58 от shoppingaddict

# 49
Уф, така ги харесах - тези и не мога и не мога да ги сложа в кошницата. Дори снимките не ми позволява  да разгледам. При  мен  ли е  проблема, или ?
Явно при теб е проблемът, аз ги отварям и в кошницата ги слагам дори. Смени браузъра и пробвай наново.
Мерси,сега  ще  пробвам    bouquet

# 50
Кажете нещо за мъжките Ben Sherman? Как са като номерация и качество?

# 51
  • зад парка

Re: Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

« #708 Четв., 01 Март 2012, 19:24 »

--------------------------------------------------------------------------------

Нашите производители почти са изкопирали онзи модел на Geox, който дори беше в същия цвят.

...

Мога да ви кажа и как става точно   Mr. Green

Купут модел на някоя супер марка. Разфасоват я на части /например в една детска обувка има над 20 части/. Копират ги , прескачайки /евентуално/ някои от тях и ето ти я хубавата българска или каквато там искате обувка /която не знам обаче дали може да се носи/

# 52
  • София
Хм, явно съм за 7 в такъв случай, ще пропусна. Ето тези повече ми харесаха, обачеее само 8  Thinking http://www.javari.co.uk/Jane-Shilton-Womens-Decorative-64633/dp/ … QP8I%2CB003ZSJ3S4 или пък ще стрелям насляпо пък ...ще помисля още малко, ако някой услужливо не ми ги вземе под носа  Simple Smile.

# 53
Аз да се похваля, че забравих получих си Тамарис-а   http://www.javari.de/dp/B0050HK3GO  , чисто черни са, наситено, не сивеещо като на снимката. Отговарят си- аз съм си с 38, нормален крак и с тънък чорап са ми добре  на глезена също. Не са за широк крак!!! За пролетта ще са ми екстра! Кожата е много мека, единствено ме притеснява, че са изкусвени и вътре, да не почнат да миришкат  hahaha Доволна  Peace

И да кажа за тези   http://www.javari.de/dp/B0052WE1B0
много хубава кожа и подплата, но за сметка на това супер неудобна и твърда подметка. Не си купувайте обувки с такава подметка!!!

# 54
  • София
И аз с чакане за код от немското...      bouquet

# 55
Пуснах едни гумени ботуши за майка ми, с кода излязоха около 7 лири. Simple Smile

# 56

Re: Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

« #708 Четв., 01 Март 2012, 19:24 »

--------------------------------------------------------------------------------

Нашите производители почти са изкопирали онзи модел на Geox, който дори беше в същия цвят.

...

Мога да ви кажа и как става точно   Mr. Green

Купут модел на някоя супер марка. Разфасоват я на части /например в една детска обувка има над 20 части/. Копират ги , прескачайки /евентуално/ някои от тях и ето ти я хубавата българска или каквато там искате обувка /която не знам обаче дали може да се носи/

О, не се и съмнявам Grinning дори мога да предположа какво точно пропускат Joy Например амортизатори в токове или вместо естествена кожа ще бъде изкуствена, но това е най-малкия проблем. Пробвахме с дъщеря ми едни обувки, после видях същия, ама абсолютно същия модел в английското май джавари. Но не помня фирма newsm78 Български аналог беше поне с 2 номера умален, затова за удобство на обувката не мога да кажа нищо - номерация свършваше на 40 номер, който в най-добър случай отговаряше на 38 - а може би и по-малък. Отвън не изглеждаше зле никак, цената беше 40 лева. но уви...

# 57
Кажете нещо за мъжките Ben Sherman? Как са като номерация и качество?

Мъжът ми има два чифта обувки - страхотно качество са и мисля, че си отговарят.

# 58
Мацки, този детски Габор http://www.javari.co.uk/Gabor-Youth-Candy-Waterproof-3733203/dp/ … ;asins=B004TP8UJA  в размер 6.5УК дали ще ми е голям при стъпало 25 см?
Благодаря предварително на всеки, който ми помогне да похарча още 40 лв.   bouquet   Laughing

# 59
Аз продължавам да чакам код за немското  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт