Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 886
  • 719
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
...
Мимита, какво точно търсиш и кой номер.

Нещо по-спортно, равен модел или с мини ток, по възможност естествена кожа. И... не много скъпо.  Mr. Green
Номер 38.

# 451
Ами точно това е политиката на сайта, щом нещо е боклук и немарково им го връщаш, връщат ти парите и няма драми.
Никой не е загубил пари. А идеше реч не за качеството на обувките, а за името на марката, но май някой не е влизал в часовете по английски  Mr. Green
Иначе съм изпадала в какви ли не ситуации покрай интернет пазаруването, имам огромен стаж и честно казано винаги съм си решавала проблемите, защото си знам правата  Wink

Идеше реч за съобразителност все пак , а не за урок по английски!

anitsa  Hug спирам

# 452
  • София-Лагера
Днес минах през магазин Корида и мерих това
http://corida.911.bg/a2/offers.asp?p=4915937&id=5074
Кожа,елегантна обувка и много удобна.
Но цвета не ми върши работа.
Тъмно кафяво.
З0 лв са и са перфектни.

# 453
Момичета, май от нищо направихте голяма драма. Никой нямаше предвид, че пострадалото момиче си е купило боклуци. Тази марка и аз като я видях за пръв път преди време си помислих в първия момент какво неподходящо име за обувки. А просто който го е измислил е имал голямо чувство за хумор.

Някои хора просто могат да се шегуват и да не се засягат на свой ред, ако се шегуват с тях дори в неподходящ момент. И аз съм от тях и не бих се засегнала никога от такъв коментар, дори в такъв момент, че дори бих се посмяла през сълзи. А други не носят грам на майтап, а пък и ако им е криво - съвсем. Просто различие в характерите, не ставаше дума нито за лоши чувства, нито за подигравка. И понеже сме във виртуалното пространство и става още по-зле положението. Иначе всеки от нас поне веднъж е изпитал разочарование от поръчка, но всички знаем, че момичето ще си получи компенсацията. Дори може, ако не й се занимава с връщане и чакане, да си поиска някаква сума за ремонт - всеки кожар ще им сложи хубави ципове, който да изтраят дори повече от фабричните. При нас 2 ципа струват 16 лв., не знам по другите градове, но няма да е по-скъпо от пощенските предполагам. Така че то да си прецени какво предпочита, но Джаварци са точни и ще се съгласят на всичко.

А аз снощи в последния момент все пак ги пуснах Флайките. Усещам как ще са идеални после да си счупя с тях главата като не ми станат.  hahaha

Едит, гледам докато си напиша поста сте изписали цяла страница. Навсякъде има намаления целогодишно, два пъти в годината са големите (януари-февруари и юли-август). Англичаните най-често пускат кодове, немците по-рядко (аз лично очаквам нов код от тях чак около лятното намаление). А французите са май най-стиснати на кодове.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 16:38 от yoshko

# 454
Това беше една от малкото неопорочени теми. Но ето, че и тук вече има обидени, сърдити, недоволни. Ако гледаме по-ведро на нещата, които ни се случват ще сме значително по-щастливи. Разбира се изхождам от своята позиция. Аз обичам да се само иронизирам, също и нося на майтап. Ясно е че не всеки е така...но чак 3 страници драма и защитници идват в повече. И без друго темите се изписват бързо и са трудни за следене.

Такаа, сега по същество. Аз изпуснах кода. Последно време нямам никакво свободно време за форума. Време хубаво, разхождам си новите придобивки... Търся хубави сандалки 24 номер за дребното. Ако някой попадне на нещо изгодно, моля да свирне. Още ме е яд, че не поръчах едни Ноел-ки от френското преди време.

И от тази марка се интересувам
http://www.javari.de/Stork-Steps-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/ … 22%26pageCode%3Dd
Някой по-напред писа, че чака боти, ще чакам да сподели мнение как са като размер. Hug

# 455
http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_1/276-7137784-2719826 … _2%26pageCode%3Dd
Тези ги получих днес №4/№37,ама къде съм бляла като съм поръчвала..... ooooh!Аз ги поръчах за бели,а те са бежови/мръсно бели....
Ще ги пусна и в другата тема,ако някой си ги хареса да пише ЛС!

# 456
  • зад парка
Другарчета, да изпием КАФЕТО НА МИРА и да приключим чесането на клавиатурите.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5037

# 457
Някой поръчвал ли е Head Over Heels   отговарят ли си на номерата  Simple Smile

# 458
Някой поръчвал ли е Head Over Heels   отговарят ли си на номерата  Simple Smile

http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Head%20Over%20Heels?nod … 59%26pageCode%3Dd имам такива, но не с панделка, а с цвете. Като дължина на стелката мисля, че са точни, но са за малко по-тесен крак. Аз моите малко ги разширих със спрей, защото ми стискаха...

# 459
Aquawoman  , много благодаря   bouquet

# 460
  • Бг
Ето обещаните снимки на балеринките. Цък, цък, цък, цък и последно цък  Laughing. Стелката до колкото успях да я измеря е 24.7-24.8 см., това е за номер 6 (39). Цветът е малко по-наситен, но с телефонът толкова. И последно да допълня, че стават и за широк крак и си отговарят точно на номера. Майка ми е 39-ти и направо й "заспаха".

# 461
  • София
Алекса, страхотни са, пупупу, благодаря много за инфото   bouquet. Значи и аз ги чакам в розово. Е в моменти като този си мечтая да имах една две идеи по къс крак  Crazy, но уви.

# 462
  • София
Здравейте, да се похваля малко  Flutter днес си получих тези Emu. Поръчах ги в събота и днес си ги взех от пощата - мнооого експресна доставка! Взех си моя номер, стават ми на дължина, но са доста широки - като мечешки лапи ми стоят. Мъжа ми просто умря да се хили, но аз смятам да си ги нося пък  Whistling Много са мекички и топлички....   Mr. Green

# 463
Хайде стига сте хленчили! Миналата година от всичките поръчки, нямам нито една сполучлива!  ooooh!
Току що писах за тези, щото ги обух два пъти и се разшиха. Хайде да не сте сами в страданието, още една е прецакана днес. Joy И въобще, кой идиот би нарекъл марка обувки "Няма нищо вечно"!? hahaha ooooh!

# 464
  • София
Хайде стига сте хленчили! Миналата година от всичките поръчки, нямам нито една сполучлива!  ooooh!
Току що писах за тези, щото ги обух два пъти и се разшиха. Хайде да не сте сами в страданието, още една е прецакана днес. Joy И въобще, кой идиот би нарекъл марка обувки "Няма нищо вечно"!? hahaha ooooh!

е, твоите като не са от онези, вечните, се вижда ясно, какво се случва с тях  Joy Joy Joy

и аз мисля, че има лека доза преиграване - едни обувки, за които ще върнат парите и пощенските, чак пък огромен проблем станаха, аз пък вчера разчиствах и открих, че за пролетта нямам достатъчно обувки - само 5 чифта  ooooh!

и голямата ми мъка - търся светещи обувки или сандали за девойка, С8 или С9 - 16 см краче - важно и спешно е, че вече нерви не ми останаха да обяснявам, как няма  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт