Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 918
  • 719
  •   1
Отговори
# 420
  • София
препоръчайте ми ниски ботички за пролетта  Rolling Eyes Hug

# 421
  • Бг
cveti__petkova, ето нещо симпатично, пълна номерация и на добра цена.
Това в синьото ми хареса също, но цената нещо не ми харесва Simple Smile.
И още нещо, и още едни.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 13:57 от Alexa_a

# 422
  • София
cveti__petkova, ето нещо симпатично, пълна номерация и на добра цена.
а дали може с по нисък ток Flutter

# 423
Момичета сега получих извинително писмо от германците, че се извиняват и искат да им върна обувките. Щяли да ми въстановят пощенските или пък да ми пратят нови кецки. Как ги връщате тия пакети? А ако направим размяна пощенските за моя сметка ли ще са? Благодаря ви предварително.

# 424
  • Бг
cveti__petkova, моля, заповядай.

mimi_msm, с препоръчана поща аз връщам. Какво ще каже "ако направим размяна" ? Пращаш им тези обущета + сканирана бележката за пощенските, те ще ти изпратят нови кецки и ще ти възстановят направените разходи.

# 425
  • София

mimi_msm, с препоръчана поща аз връщам. Какво ще каже "ако направим размяна" ? Пращаш им тези обущета + сканирана бележката за пощенските, те ще ти изпратят нови кецки и ще ти възстановят направените разходи.
благодаря  Hug а отговаряха ли си Praynig

# 426
Аз пък получих току що тия:
http://www.javari.de/dp/B004ZQ11LM
страшно съм ядосана обух ги точни са ми но като дръпнах ципът той не се закопча а се отвори. Смятам да им пиша едно писъмце вие на немски или английски им пишете???

извини ме, не те дразня или се присмивам на чуждото нещастие, Peace ама гледам марката е:
Nothing Lasts Forever  Wink  някак индиректно предупреждават клиента  сякаш

# 427
страшно съм ядосана обух ги точни са ми но като дръпнах ципът той не се закопча а се отвори. Смятам да им пиша едно писъмце вие на немски или английски им пишете???

извини ме, не те дразня или се присмивам на чуждото нещастие, Peace ама гледам марката е:

И на мен това ми беше първата мисъл като прочетох, но се въздържах  Laughing
С най-добри чувства   bouquet Майтап да става, макар че на теб едва ли ти е смешно  Peace

# 428
  • Бургас

благодаря  Hug а отговаряха ли си Praynig

Много са хубави!
Отговарят си.  Peace Моите са 38 номер и са в темата за размяна, по друга причина.

Аз също си търся нисички боти, по възможност кожени, но нещо не откривам.

# 429

Предлагат ми два варианта. Или да им върна кецките а те да ми върнат парите + направените пощенски или аз да им върна кецките а те да ми пратят нови но нищо не пишеше в тоя случай за пощенските.
Banshee благодаря ти за предупреждението. Смятам, че това може да се случи със всяка марка а кецките са наистина много хубави.

# 430
Е радвам се че се посмяхте на мой гръб.

# 431
  • Бг
mimi_msm, и в двата случая пощенските ще са за тяхна сметка, така че прецени си как ще ти е най-добре.

cveti__petkova, Тамарис си отговарят, говоря от собствен опит.

Мимита, какво точно търсиш и кой номер.

# 432
mimi_msm, и в двата случая пощенските ще са за тяхна сметка, така че прецени си как ще ти е най-добре.
Alexa_a благодаря ти много.   bouquet  bouquet

# 433
Може ли и на мен да ми препоръчате кожени сандали, равни/ортопедични, 37 номер и на хубава цена.  Embarassed
В ето тези съм влюбена, но цената никак не ме устройва - http://www.javari.co.uk/El%20Naturalista%20Womens%20N124%20Black … FLJLG4,B004Y3R80O

# 434

И ти ме извини, но точно днес можеше и да се въздържиш да и кажеш какво си си помислила. Майтапа можеше и да почака, нали така ?

Общи условия

Активация на акаунт