Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 321
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник, дами. Любов и щастие, здраве и късмет... и по някой чифт обувки за разкош! Hug

Здравейте! Направих поръчка от сайта на 23.02 и ми написаха, че обувките трябва да пристигнат на 02.03, само че вчера ходих до пощата и ми казаха, че няма нищо за мен... Възможно ли е да не са дошли още или пък трябва да ги търся на митница, понеже цената им е около 30 паунда, за да плащам ДДС?  Confused
Не ходят на митница, поне не от английския, френския или немския - американския аналог е под въпрос, но първите 3 със сигурност са или с поща, или с куриери. Пиши им за забавянето - те ще ти отговорят да изчакаш до утре или вдругиден. Може и да ти дойдат в пощата дотогава. Ако не се появят, а държиш на обувките, искаш повторно да ти ги изпратят или си искаш обратно парите.

И както вчера измрънках за неполучен рифънд - взеха, че ме чуха и веднага бях зарадвана предпразнично. Joy Само дано се устискам да не си направя подарък.

# 586
  • Бг
Честит празник, мили дами. Много здраве, любов и пълни сметки  Grinning.

Dzuls, аз мисля, че Василиса Прекрасна пита за себе си, а не за детенце  Mr. Green, но може и да греша.
Василиса, аз пък мисля, че тези си отговарят напълно на номерацията. Иначе ако е за теб, мен тези сандалки повече ме кефят, но ти си преценяваш. Тези също са много яки, но за съжаление няма мой номер от синьото.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 09:45 от Alexa_a

# 587
  • Варна
Честит Празник, много щастие, здраве и любов!

Моля, за мнение за тези маратонки http://www.javari.fr/Ben-Ten-Chaussures-basses-gar%C3%A7on/dp/B0 … ;asins=B006JLHDNQ

# 588
  • София
Честит празник мили дами    bouquet успешни покупки  Hug

имате ли тези ботички http://www.javari.co.uk/Gabor-Womens-Farrah-Black-34-681-57/dp/B … ;asins=B0051TIL06 отговарят ли си   Hug

# 589
  • София
NadeNceto_ И аз имам поръчка от английското javari  от 22.02 и шипната на 23-ти, която трябваше да пристигне до 1.03. Може би нашите пратки са ги забавили някъде.
Аз не се притеснявам, обаче. На зет  ми така се бяха забавили доста едни обувки и му върнаха парите, като след това ги получи и си изтеглиха обратно сумата.
Мисля да проверя  днес в пощенския клон ( въпреки че винаги получавам известие)  и после ще им пиша.

# 590
Честит празник, дами! Да сме обичани, уважавани и с празник в душата всеки ден!

Френските джаварци са ми върнали пари в картата за върната поръчка с обувки с петна. Но за пощенски са превели 10 евро вместо 19. Мисля да им пиша и да спорим. Някой да има опит с такава ситуация? Хайде, помагайте, моля Simple Smile От френското определено няма да пазарувам, не ме кефят ни цените, ни политиката, ни служителите им  Peace

# 591
  • зад парка
До кога е намалението във френското?
Как се доставя от Франция - по DHL или по пощата?

# 592
  • София
Честит празник, мили дами. Много здраве, любов и пълни сметки  Grinning.

Dzuls, аз мисля, че Василиса Прекрасна пита за себе си, а не за детенце  Mr. Green, но може и да греша.
Може и да си права,но от тези който е показала има само 19 номер,колкото и да и е малко крачето няма как да и станат  Joy затова предположих,че са за детенце.

# 593
  • Бг
InaDot, до 19.04 е при франсетата, ползва се еднократно на акаунт и не важи за марката Самсонит. Идват по пощата, мисля че някой каза, че е получил с куриер.
Dzuls, аз също го видях това, но мисля, че 2,5 трябва да отговаря на 35, т. к. не пише друго освен цифричките. 

# 594
честит 8 март, мили момичета   bouquet

РингиРингиРае

по-рано didd говореше за същия проблем newsm78 пак французите са й върнали 1.66 евро вместо 22 лева. Да не би това е им практика да връщат по-малка сума? Може би тя ще ти каже как са развили нещата при нея...

# 595
Получих тези днес.
http://www.javari.de/dp/B0055FS1B0
 Объркали са ми номера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Поръчах 38 а са ме пратили 40. Но според мен отговаря на 39. Иначе са страхотно изпълнение. Естествен косъм на пони. Но мисля да ги връщам. Ако някой иска да пише на лични .
Чакам код за немското

# 596
Честит празник, мили дами!   Simple Smile

Благодаря за отговорите, момичета! Днес ще отида да проверя отново и дано и аз да се зарадвам за празника!  Laughing Simple Smile

# 597
Честит 8 март, много здраве щастие и любов!

# 598
Честит празник,момичета   bouquet
Януари месец си поръчах http://www.javari.co.uk/dp/B004VD6CEU?ie=UTF8&ie=UTF8 Носила съм ги само 3-4 пъти. Последния път,когато реших да ги обуя, усетих, че дясната бота не е стабилна. Като погледнах - тока изкривен от основата. До сега не ми се е случвало такова нещо. Ако пиша на javari.co.uk дали ще се навият да им ги върна и да ми ги заменят за нови? Посъветвайте ме как да постъпя  Praynig

# 599
честит 8 март, мили момичета   bouquet

РингиРингиРае

по-рано didd говореше за същия проблем newsm78 пак французите са й върнали 1.66 евро вместо 22 лева. Да не би това е им практика да връщат по-малка сума? Може би тя ще ти каже как са развили нещата при нея...
Проблемът идва, може би, от това, че различни служители отговарят на мейлите. И се пробват да те "минат". Аз питах защо ще ми връщат 10 евро пощенски, като обувките им са дефектни, а разходът ми е 19 евро. И получих любезно писмо, в което една Салма ме уверява, че колегата й Анейс (или както е там), който ми отговори, че ще върнат пощенските заедно със сумата за обувките, разследва случая ми и ще се свърже с мен до 14.03. Та... надежда има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт