Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 883
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честит празник мили дами   bouquet!

Брей, франсетата големи следователи излязоха, една седмица ще разследват кой къде блял.
Аз чакам едни сандалки от англия, и вече само чехли са ми в главата, плюс слънце и евентуално море  Heart Eyes.

# 601
Поръчах си 2 чифта обувки от немското Javari,но не ми достигнаха парите в картата.Днес ще внеса;трябва ли наново нещо да направя или те ще си ги дръпнат сами. newsm78За първи път поръчвам от сайта.

# 602
Честит празник, дами!

Вчера ме изненадаха приятно с поръчката ми, изпратена на 01.03. и дата за получаване 13.03.
Тези са страхотни - много мекички и удобни; страхотна изработка. Нося между 38 и 39; от тях 39 ми заспаха. Малко по-трудно си вкарвам крака в каишката; леко тясна ми идва, но вече обута, не ми стиска.
Тези са много сладки. Големички са й малко на щерката, въпреки че тя твърди, че са й "перфектни" (страх я е да не й ги взема, ако си признае  Mr. Green). Снощи спа с тях до леглото  hahaha Нали ми е дъщеря все пак  Laughing
Тази чанта си я представях по-малка, но е страхотна  Heart Eyes Много мека естествена кожа; чудесна изработка. Също с подарък отровно зелената пазарска чанта  Mr. Green
Доволна на 100% и от тази поръчка - рапорт даден!

# 603
Честит празник, боси ми девойки! Желая ви да сте щастливи, обичани, обичащи и все така "боси". Успешни покупки, които да носите със здраве!  bouquet
Еййй, ама пожелание му дръпнах

Ккк_Таралежка, благодаря ти за предложението. Още им се чудя, защото не ги знам как са като марка. Но пък с кода ми идват на 15 евро!
Ей за това идва реч, някой ако има отзиви, нека сподели, моля!
http://www.javari.fr/Sucre-DOrge-Sandales-mixte-enfant/dp/B005OT … ;asins=B005OTDN7Y
Малко ме притеснява и това, че са отворени отпред. Да не си наранява пръстчетата мъничето ми?! newsm78

# 604
  • София
Ронка, ето това също ми изглежда доста добре http://www.javari.fr/Complices%20Alize%20Sandales%20mixte%20b%C3 … CJ9B14,B003RRY4RI, много е подобно на твоя линк, но наистина за мъници има риск при пръстчетата отпред. Примерно моя син непрекъснато рита топка, рита камъни, ...  Heart Eyes.

# 605
  • Бг
Поръчах си 2 чифта обувки от немското Javari,но не ми достигнаха парите в картата.Днес ще внеса;трябва ли наново нещо да направя или те ще си ги дръпнат сами. newsm78За първи път поръчвам от сайта.
Влизаш си в профила, отваряш си поръчката и най-отдолу имаш данни от картата, даваш повторен опит и готово.

# 606
# 607
Интерсно ми е,дали на някой друг освен на мен му закъсняват толкова редовно поръчките от немското.
В България ги пращат с куриер,тук (Атина)ми пристигат с обикновенна поща,но това не би трябвало да е причина абсoлютно всяка поръчка до сега да идва минимум със седмица закъснение след крайният срок. #Cussing out
Започва  да ми  писва всекидневното очакване за бележка от пощата #2gunfire
Вчера им написах един  мейл по този повод ,отговориха стандартно .Сега  чакам една със срок до 28.02,имам и още две три за тези  дни.Кой знае кога  ще  пристигнат,но поне имат правилна последователност  ooooh!
Момичетата извън  БГ,при вас така  ли е или тукашните  пощи са отврат?

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 14:55 от Susie

# 608
Susie, аз досега имам само две поръчки от немското и са идвали в срок, носи ги куриер от куриерската служба към пощите. Иначе и тук пощите работят с огромни закъснения (например мартенички, пратени по едно и също време, в Нова Зеландия са пристигнали преди 01.03, а тук още ги няма. разстоянието е само 1000 км).

# 609
Какъв код има,  мили дами? newsm78

# 610
Какъв код има,  мили дами? newsm78
Френски Laughing

# 611
Ронка, и аз от няколко дни ги гледам тези сандалки, много ми харесват, но май ще поръчам тези, които Betelgeize предлага, точно заради затворените пръсти.

# 612
Благодаря ти Бижу, а къде мога да го видя?

# 613
Благодаря ти Бижу, а къде мога да го видя?
Някъде по-назад в темата.

# 614
  • зад парка
Колко % отстъпка има във френския сайт?

Общи условия

Активация на акаунт