Любители на котки тема 59

• 81 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Ваксиниран е, да.
Следващата му ваксина трябва да се направи чак октомври месец.
Сега не знам с какво да го захранвам. Той всъщност не е ял от вчера наобяд. Тогава хапна една шепичка суха храна за чувствителни стомахчета.
Днес като пи вода започна първо да се дави и след това да дриска и след това не ще да хапне и пийне въобще.
Пробвах с преварена вода и кисело мляко- не ще.
Само малко извара- една малка бучица, колкото орех си хапна и се отказа.

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 19:10 от Анонимен

# 571
Ох, големи калпазани са тези котараци, значи.
Нашият ни яде, ни пие, но мяука да излиза навън. Той вече едва мяука всъщност Sad
Много ме притеснява това. Защо не се обадите по телефона отново на лекаря?

# 572
  • на брега на морето
Покажете на котките си какво НЕ бива да правят. Не е страшно Grinning

http://vbox7.com/play:52b50c082f

# 573
Мяука, но едно пресипнало. Явно няма сили. Иначе вири опашката. Наистина ми е много странен.
А хич не ми се иска да притеснявам лекаря баш на празника. Все се надявам до утре да се пооправи.

# 574
любов между котка и растения

# 575
Защо и моя Рижко не е такъв.
Само ги "копае" т.е. изкопава.
Днес насадих  някои цветя, но съм почти сигурна, че утре ще бъдат изкопани.

# 576
  • In a surreal moment!
buttinsky - кастрирано ли беше момчето?

Аууу...Котьо - това да не го вижда Маша, че какавато ми е умна и пъргава...лелеле..

Онази вечер драска да се прибира. Отварям, тя бързо се шмугва и право към кухнята. Ама нещо като , че ил носи в уста, на хартийка ми замяма. Викам се чакай да и взема туй мазно хартийче, кой знае от кой боклук го довлече. Отивам след нея , тя на паницата с попарата, а до паницата....,ПЛЪХ!  Най -големия, който съм виждала до сега.... А тя го носеше като перце.... и директно , културно, до паницата ,за всеки , който има нужда да си хапне прясно месце... Умницата ми тя, ловджийката, от раз ги вдига от лежанка, ееееххх... С такива деца охоооу и до Луната ще стигна!
За Писанчо...кво да ви споделя, той е на мама изтривалката, възглавницата, термофора и ВСИЧКОТО ВСИЧКУ на света. Спи , яде и пълни градината и нежно ми мърка и ме гледа влюбено в очите! И го е страх от всичко и от всички. Сниша се, крие се зад дивана...промени се бавно и славно след кастрацията. Играят с Маша, тя така му е нахапала ушите , че само ми скимти като го галя. Единствено не се уморява да тормози Стуен с гадни погледи и онзи и той само цвърчи, ама хапва на паницата , не е особено стреснат.

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 20:15 от ИКСИ

# 577
  • Кюстендил
Нашият скитник взе да ме притеснява сега. От както сме го прибрали сутринта към 10 часа, не е посещавал тоалетната  Confused Яде два пъти и само спи. Какво да го правя и да му се притеснявам ли? 

# 578
   Здравейте Hug

Аз пак съм тук , да се похваля с моите  внучета Laughing След като подарихме Роки, рижавия хулиган, си завъдихме една женска котка.По-точно си я прикотках откъм  комшиите BlushЗимата си я хранех. Още преди време, когато Рики беше жив  си бяха дружки и ядеше с него.А с Роки се гледаха през стъклото.Първо беше много  дива, но се опитоми.Сега вече идва и иска да я галя дълго преди да започне да яде.Много е гальовна и  възпитана- природно интелигентна Laughing
После забременя и много се надявах да се пренесе у дома на тавана.Така и стана, тя роди там, мисля на 01.04.  Винаги съм си мечтала да имам къща с двор и котка с котенца в него Simple Smile И ето, че  имам вече.  Тя е черна  с бял корем и крака ,а муцунката й е като маска на Зоро.
Вчера видях таткото, тя го гонеше от двора и хитро го изтика до оградата ,където  чака съседското кученце ( много сладък пекинез, който обича котки, но този котак не го знаеше).И докато  кот се ежеше на кучето, мама Маца се изниза  на тавана при бебетата си.Хитруша Heart Eyes
  А това са те- копия на баща си.Той е невероятна смесица от /светло/ сив и рижав тигър с преливащо бяло на муцуната и много  красиви очи.Докато кучето го дебнеше успят да го огледам отблизо.

Всъщност, добре че я присвоих тая котка, защото съседката  не я иска, тъй като е астматичка и алергична, а май и децата й са така.Пък  дядо й не  ги искал котките по двора , защото дращели по асмалъка Confused А у нас ще е  направо щастлива Маца.

# 579
buttinsky - кастрирано ли беше момчето?

Да, кастриран е ИКСИ.

# 580
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Lei@, ауууу какви сладурчета! Heart Eyes Heart Eyes Обожавам розови нослета. Heart Eyes

ИКСИJoy разказваш разкошно!

.::PaChEc()::., екстра му е на Галинчо сред цветенцата!

Трепет..., а водичка пил ли е? Кой знае какъв стрес е преживял и той горкия? Все пак е бил цяла нощ сам на улицата. Hug

# 581
  • на брега на морето
                                                    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТРЕПЕТ... 
                ВМЕСТО ПОДАРЪК ТИ ПОЖЕЛАВАМ КОТЕТО ТИ ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!

# 582
  • In a surreal moment!
Станете, разкършете се и изпейте любимата си песен! Еееех, живи сме - радвайте се на живота!  dazzler1

profesorkata_1 защото е за хубави хора, дето разбират!  Wink

buttinsky абе и аз така помня, ама симптомите ми се искаше да ги обясня с най-невинното...оффф, дано докторите да помогнат!

# 583
  • на брега на морето
Буттински, щом давате на Мацухито да пасе трева навън, мисля че има специална котешка трева - семенца, които се посаждат и никне трева. Може и да  бъркам, но ми се струва, че е специална за котки, да пасат и да повръщат.

За запек се сещам малко краве масълце... Ама само се сещам. Във всеки случай доктора по-разбира от мен.

# 584
  • Пловдив
Записвам се в темата. Влюбчива съм в котки, улични, домашни, малки и големи. Нямам си котка, тъй като мъжо е върл противник на съжителството между деца и котка, и то в 60 кв.м. Но това не ми пречи да ги сънувам дориииии.

Общи условия

Активация на акаунт