Любители на котки тема 59

• 81 050
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Днес беше тежък и напрегнат ден. На ехографията се видя съмнителен участък в пикочния мехур. Решихме, че е по- добре да отворят мехура и да се види. Оперираха го. Попаднали са на рана с някакви образувания- черни, като твърда дъвка. Направо са изрязали участъка, а сега предстои да се направи хистология. И един камък извадили- с остри ръбове, който също се е впивал.

Грей още е неориентиран, опитва да се ближе.

А на мен със сигурност днес ми побеля косата.

# 526
  • на брега на морето
Мамка му!
Всичко ще е наред!

п.п. Толкова съм ошашавена, че щях да те питам дали си го прибра ooooh!

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 18:55 от Котьо Тръмп

# 527
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
kikaha1, Грей  Hug Hug Hug
Да гледаме на днешния ден като начало на нещо хубаво! Открили са нещо, което не му е мястото там и са го изрязали, извадили са и ръбатия камък, чудесно! Сега ще стискаме палци и лапи преди всичко Грей да се възстанови! А и хистологията да е обнадеждаваща! Praynig
Имате виртуалната ни подкрепа. Hug 

# 528
  • Варна
 Имаше вероятност да го оставя една вечер за наблюдение. Но казаха, че е добре като за след операция и си го прибрах. Един такъв подпухнал е, заспива прав и след малко как не го мързи - додрапва до тоалетната. Котьо, цял след обяд ти рева на лични, малко са ти тревогите  Hug Hug Hug, ама като ми обръщаш внимание hahaha( уф, и аз да се усмихна).
Професорке, благодаря! Дано!Всичко днес се разви толкова бързо, че още осмислям.

Много подкрепа получих тук!  Hug Hug Hug Малко по- леко е, като и други мислят за нас.

Образуванията ще ги пращат чак в Стара Загора за изследване.

# 529
  • на брега на морето
Котьо, цял след обяд ти рева на лични, малко са ти тревогите  Hug Hug Hug, ама като ми обръщаш внимание hahaha( уф, и аз да се усмихна).

Глей си работата  Heart Eyes

# 530
Дано бързо се възстанови Грей!  fingerscrossed
Той е мъжко момче и ще се справи!

# 531
  • Варна
И аз стискам палци на Грей.
Нашия Оникс също беше болен.По-назад в темата се оплаках,че кашля и киха,и сякаш носа му бе запушен.Ден-два след това започна като киха да излиза кръв от носа му и пръскаше навсякъде.Много се уплашихме и го заведохме.Дадохме ако и ни пратиха на ренгенова снимка/която между другото ми струваше 50 лв,това нормална цена ли е? Shocked/.След като излязоха резултатите от ако-то се оказа,че има микроби там,които по мнение на ветеринаря били в белите дробове.Снимката не му трябвала и дори и не я погледна.Така и не разбрах за какво ни накара да правим изобщо. Close Започнаха да му бият инжекции в крачетата всеки ден и ни дадоха една паста,която да му даваме през устата.Днес беше последната му инжекция,а пастата трябва да я даваме още 2 седмици.Една тубичка от нея струва 20 лв и стига за 6 дни.Важното е,че се оправи де....Ето и две снимки от нас.

# 532
kikaha1 ,стиснати лапички това да е бил "подводния камък" на котаранчо и от тук нататък всичко да се оправи  Hug
Емел ,много хубаво разказваш,давай още весели истории  Hug
br ,много красив котак  Heart Eyes 50 лв. за рентген ... ooooh! Нямам идея колко може да струва подобно нещо,но ми звучи множко  Confused Дано да е здравичък вече  Hug

# 533
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оооо, сладичък Оникс! Heart Eyes Hug br, чудех се защо не се включваш, а то какво било ooooh!! Миличките, какво сте преживяли! Хайде, дано и при вас всичко е вече зад гърба! Praynig Стискаме палци и лапички да се оправите съвсем! Hug
ooooh!, щях да забравя! br, да ти напомня да внимавате с терасата! Времето е вече хубаво и Оникс все ще го тегли натам. Не го оставяй без надзор и за секунда!

# 534
  • Costa Rica
 Praynig Praynig Praynig
За Грейчони и  Зайко.

# 535
kikaha1, Грей  Hug Hug Hug
Да гледаме на днешния ден като начало на нещо хубаво! Открили са нещо, което не му е мястото там и са го изрязали, извадили са и ръбатия камък, чудесно! Сега ще стискаме палци и лапи преди всичко Грей да се възстанови! А и хистологията да е обнадеждаваща! Praynig
Имате виртуалната ни подкрепа. Hug 
Peace Peace Peace kikaha, Грей  Hug и от нас!

br, миличкият ми Оникс. Вече е ок, нали? Hug  Мн е красиииив!  Heart Eyes
Емел  Laughing
 благодаря за успокоенията за шоколадовите приключения на моята гаменка! Не знам дали от какаото или си внуших, но снощи подивя- то адреналин, голямо нещо, до 1 през нощта не заспа, а тя винаги ляга, като си легнем. Тичаше от единия край на стаята до другия и се блъскаше в стената...малко изчаткала беше Simple Smile

# 536
момичета,стискам палци на двете животинки!!

# 537
  • София
kikaha1, br, дано неприятностите са дотук!  Hug   

И като стана дума за болни сиви котаци, и аз тези дни доста се притесних. По цял ден само спеше. Яде, но движенията се свеждат до тоалетната и чинийката с храна и то само сутрин и вечер по за 5-10 минути. По едно време се опита да се качи на дивана, но не успя и падна. Днес е малко по-свеж, направи едно галопиращо кръгче след посещението на тоалетната, дори преди 1 час се закачаше. Явно му се връщат силите.

br, още миналата година ни взеха 50 лв за снимка, а преди 2 години -  40 лв. Може да се каже, че сте платили по миналогодишна тарифа.  Grinning

# 538
Стискам палци всички котаци да са здрави!!!
Толкова много топлина и щастие дават.
Обичам ги!

# 539
  • Варна
Нашия Оникс също беше болен.По-назад в темата се оплаках,че кашля и киха,и сякаш носа му бе запушен.Ден-два след това започна като киха да излиза кръв от носа му и пръскаше навсякъде.
Shocked Представям си ужасът! Добре, че всичко е минало благополучно!  Hug

Таня, Мъро нали имаше проблем със ставите, артрит ли беше! И вземаше всекидневно хапче- даже самичък си го изпиваше маминия!  Heart Eyes

И какви са тези снимки по 40-50 лв. Аз скоро платих една- под 20 лв беше.  newsm78 И ми направи впечатление, че докторът  държа Грей за снимката, без предпазно облекло. Сестрата поне сложи престилка. Като се има предвид, че във Варна само на едно място правят рентген- направо не знам.

Грейчуги все така спи- нито е пил, нито е ял- само спи и пикае през 15 мин. Как не е запомнил какво му сторих днес( преди малко ме близна по лицето)- лично го държах в началото на ехото, а той прегракна от рев- катетърът боли много. После го упоиха де.

Общи условия

Активация на акаунт