Интериорен стил по аматьорски 5

• 82 535
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Да, Елинор, така си представям столовете, само че да са цветови акцент. Някой има ли идея от какъв плат се шият тези калъфи?

# 662
skica аз бих ти дала идея да поразгледаш из продавалника и поразпиташ по роднини за някой красив старинен шкаф и красиво орнаментирано огледало, които да боядисаш в бяло с леко прешкурени крайчета (т.нар. фалшив антик) - ако ти харесват в оригиналният си видоще по-добре.

За маса нещо като тази , а столовете същоможе да са стари и разнородни, обединявани от дамаска и цветове.

Аз нещо такова си представям, както си го описала :

# 663
  • Варна
skica мисля искаше модерно звучене, може би нещо такова?

# 664
Doris , това е прекрасно. Благодаря ти! Точно такова си представям, само че с по акцентиращи калъфи. Мисля че ще се връзва с кухнята, която е преходна с трапезарията http://andreewa.snimka.bg/other/kuhnya.679398.all (не е съвсем довършена)

Samuraika , благодаря и на теб! На снимки много ми харесва този състарен стил, но всякаш ми липсва смелост да го приложа в къщи.

# 665
Тук ми е най- подходящата тема да се оплача - нямаше ме, върнах се и ме посрещна ужасна новина - под носа ни ще строят голяма сграда  Sad  Дето толкова търсех варианти за засенчване на терасата - вече е излишно. Така хубаво ще ни засенчат, че няма да виждам нито небе, нито слънце  Sad И зелените бухналите корони на дърветата, които сега ми галят окото ще изчезнат  Cry

# 666
Тук ми е най- подходящата тема да се оплача........

pina, няма ли вариант да протестирате? Имам предвид не само ти, преполагам още недоволни има. При нас преди години изкопаха изкоп за блок, но буквално срещу друг, щеше да ги дели само една уличка, съвсем тясна, направо щяха да си надничат в прозорците. Майтапеха се, че ще си подават сол и ориз през прозорците и ще опнат въжета за пране над улицата. Не знам дали протестите помогнаха или е друга причината, но изкопът и досега си стои и никой не строи. Може поне да пробвате. newsm78

# 667
Тук ми е най- подходящата тема да се оплача - нямаше ме, върнах се и ме посрещна ужасна новина - под носа ни ще строят голяма сграда  Sad  Дето толкова търсех варианти за засенчване на терасата - вече е излишно. Така хубаво ще ни засенчат, че няма да виждам нито небе, нито слънце  Sad И зелените бухналите корони на дърветата, които сега ми галят окото ще изчезнат  Cry
ooooh! Sad
Пина , съчуствам ти .
Може ли да споменеш за кой квартал става дума ?
Това е ужасно просто ..  #2gunfire Twisted Evil

# 668
Има комитет по протестите, даже е ангажиран адвокат, но няма да има резултат. За съседна сграда преди години и дела се водиха без резултат. Да не говорим, че настоящия строеж ще се прави на мястото на паметник на културата строен 1873г, но това е българската реалност и особено варненската  Cry В момента от прозореца гледам каменна сграда в османски стил облечена от всякъде със зеленина, а скоро..................

гръцката махала

# 669
Има комитет по протестите, даже е ангажиран адвокат, но няма да има резултат. За съседна сграда преди години и дела се водиха без резултат. Да не говорим, че настоящия строеж ще се прави на мястото на паметник на културата строен 1873г, но това е българската реалност и особено варненската  Cry В момента от прозореца гледам каменна сграда в османски стил облечена от всякъде със зеленина, а скоро..................

гръцката махала
Ауууууууууууу Пинаааа да не ми казваш , че красивата сграда зад  римските терми /някакъв музей беше / която е обвита в бръшляни ще я събарят ???????????
Това е потресаващо безумие , нямам думи .
На мен ми прилича по скоро на итал. къща . Cry
Майко мила всички старини ли ще съборим до основи и ще мацнем някоя мега модерна стъклария .
Ужас , наистина съм потресена
.

# 670

гръцката махала
Пина , непременно сезирайте съответните органи да не стане като с Картофената къща .
Мръсни , долни алчни изроди!!!!

# 671
Мисля, че ти говориш за музея Стара Варна - не става дума за нея. Става дума аз един склад за зърно, после е бил полицейски участък и май затвор - зад Щаба на флота е, на ул. Житна.

# 672
Мисля, че ти говориш за музея Стара Варна - не става дума за нея. Става дума аз един склад за зърно, после е бил полицейски участък и май затвор - зад Щаба на флота е, на ул. Житна.
Аххаа сетих се , наоколо се намира паркинга на бмф ?

# 673
Да, точно. Това лято даже водиха групи западни туристи да им показват почти последния паметник на османската архитектура.

# 674
За съжаление сградата е интересна от историческа гледна точка , но е страшно запусната.
В близост ми беше митническата агенция с която работих преди години и още тогава беше запусната .
За жалост нямаме никакви закони за съхраняване, реставриране на такива сгради.
Безумни смесици на стилове виждаме във всички по големи бг градове , което за мен е недопустимо .
Изобщооо пък за неподържането на такива сгради на запад направо налагат солени глоби и изобщо няма опция аз нямам пари за ремонти .

Общи условия

Активация на акаунт