Интериорен стил по аматьорски 5

• 82 425
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Янтра, хладилникът наистина ще пречи там. Защо не помислиш пералнята и сушилнята една върху друга да сложиш? Така ти заемат много място и оставаш без долни шкафове почти, а и едвам се сместват всички неща при това с доста компромиси.

Два варианта предложение, пак казвам има доста компромиси, ама си е бая тясно.

http://prikachi.com/images.php?images/855/4782855I.jpg

Подредбата на шкафовете според дейността е добре да се спазва, но когато мястото е крайно ограничено на първо място е да има достъп до всички елементи и след това идва правилото за дейностите.

# 631
За за ъгловата мивка! Ползвам такава вече почти две години, удобна е

# 632
Дали бихте ми дали съвети и предложения за разпределението на уредите в кухнята? Тук ви гледам имате визия.... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Нарисувах една скица за да добиете представа. И сложих 2-3 уреда, но не е окончателно. Приемам всякакви мнения.http://klimentina.snimka.bg/daily/razni.140592.27265067.big Липсват ми мивка, миялна и печка (или вграден плот и фурна).

Без посочен вертикален щранг на канализацията не може да се даде адекватен съвет. Водопроводът не е проблем-можеш да "обточиш" стените с тръби,но при канализацията си има изисквания за отстояния-хоризонтални и вертикални за уредите и наклони за тръбите.
А инак визуално първият вариант на Миоки,ако тръбите позволяват. Ъглова мивка на вътрешен ъгъл /както е показала nenuTo /съм виждала,но на външен не съм. 

# 633
  • Пловдив
Изключително много съм ви благодарна за съветите. Щрангове няма, ще правим основен ремонт, където искам извод - там ще има, където искам контакт - ще сложат. А проблем с канала няма, защото отзад се пада втората тоалетна и върви и там мръсен канал. Арката води към трапезарията (хол+всекидневна+трапезария) - едно помещение е.

Честно да ви кажа когато купувахме апартамента кухнята ми се видя голяяяяяяма. Сега като се опитвам да сложа шкафове и уреди - оказва се малка. Къде съм гледала - не знам. Мисля, че проблема е в пералнята и сушилнята, обаче или отиват в кухнята, или оставаме без втора тоалетна. При 5 човека.......

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 14:42 от Янтра

# 634
Момичета, за моите стени, колкото повече сте за сиво , толкова аз осъзнах как не го искам  Grinning
Харесвам сиво и жълто, но в някакво много светло помещение, а жълтото да е сигнално  Mr. Green А моите пердета греят и светят цел ден, дори навън да е мрачно, но залезе ли слънцето увяхват и стават една охра. Трябва ми топлина, колкото повече, толкова повече Simple Smile Като предприема нещо ще споделя с вас Simple Smile
zdravei vijdam 4e se kolebae6 za sivoto i poneje sam fen na sivoto iskam da ti kaja 4e ima mnogo nuansi na sivo kam zeleno sivo kam kafqvo i t.n zavisi s koi cvqt 6te go sa4etae6 ako e s jalto kakto ti haresva6 moje da opita6 s sivo-kafqvo mislq 4e 6te se polu4i super Grinning

# 635
...
 Мисля, че проблема е в пералнята и сушилнята, обаче или отиват в кухнята, или оставаме без втора тоалетна. При 5 човека.......

Сушилня над пералнята?

# 636
pipi81, благодаря за съвета Simple Smile Ще го помисля още, май се отказах от червеното (сега ми изглежда голяма глупост) ще го помисля още...

Малко шаренийки
1  2  3

# 637
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аууу, Шантаааа! Страхотни неща. Направо ми светна деня!  Hug
Особено последният апартамент направо ме отнесе.  Heart Eyes

И оттам потънах в този блог........ Скоро няма да изляза  Mr. Green Crazy

# 638
 Шанта, шаренийките ги приемам като личен поздрав  Hug Донесох си оранжево -тиквени прозрачни завеси, хаха! В Германия срещнах както стил, така и пълен кич - вероятно както и навсякъде. Ето един изумителен пример - кон лампа.

# 639
За пълна колекция - зайчета лампи и прасенце масичка  Grinning

# 640
А куче касичка масичка няма ли ..?? Joy

# 641
И конят, и прасенцето като живи! Grinning
Мен пък ме завладя атмосферата на тоя дом.

# 642
[video][/video]Шанта и аз като личен поздрав ги приемам твоите шаренийки - поради синята вълна, дето ме е обзела напоследък. Heart Eyes Много красиви, много весели, оооох...Ще взема да си купя една стара къща крайморето и реси я ремонтирам и накипря сама! Мечта ми е голяма...има време до пенсия,може и да ме огрее.

labrex разкошна атмосфера, но или трябва да си реставратор, или собственик на няколко антикварни магазина, или години упорито търсене и събиране на подобна колекция от мебели,предмети и ...неща.

Markrit Joy Аз искам марсианка- дето казва мама, много се харчели  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=eGrnna2ABMY

# 643
Е, радвам се, че се почувствахте поздравени   Simple Smile
И на мен ми хареса поздрава, нищо че беше за Markrit и скоро едва ли ще изляза от тубата...

По темата, лампата на Amelie, но тя си е направо сладурски кич в сравнение с "вашите"  Naughty

Елинор, честити да са ти завеските Grinning, надявам се скоро да ги демонстрираш. Ти в Германия ли ходи (*фръц* и *намус*  Wink)?

# 644
Шанта лягай да спинкаш! Ние вече станахме за новия ден!

Ето една малка къща в типично кварталче. Интересни решения засветлина и обеми.Но питането ми е друго - каквомислите за комбинацията бяло и тъмносиньо за външна облицовка?

Общи условия

Активация на акаунт