КГБ=Клуб на Готините Баби - 120.

• 65 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
  Айша,честита купа!
  Римар,изказвай се разбрано/работата,дето бързахме,я свършихме наполовина.../,защото виж какво се получава:    hahaha

Семейство Иванови все не успявали да заченат дете и решили да си вземат баща под наем. В деня,когато трябвало да
пристигне бащата донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:
"Аз изчезвам скъпа, Човека ще дойде скоро".
Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
"Добро утро Мадам, аз бих искал да ...."
"Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах." прекъснала го малко
нервно г-жа Иванова.
"Наистина !?!" озадачил се фотографа.
"Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета."
"Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте." ...
След минута госпожата попитала изчервявайки се:
"Ъмм, откъде ще започнем?"
"Оставете всичко на мен госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно
можем да се поразхвърляме."
"Ваната!? Пода на хола!? Нищо чудно, че не сме успели да направим
нищо с моя Гошо"
"Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит.
Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем
различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата."
"Боже мой! Това е многоо ...." ахнала г-жа Иванова.
"Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действува прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована."
"Зная това." тъжно отвърнала г-жата.
"Позволете да Ви покажа някои от моите произведения" казал фотографа, изваждайки албум със снимки на бебета. "Ето това го направих в рейс на градския транспорт."
"Боже господи!" възкликнала г-жа Иванова, мачкайки носната
си кърпичка......
"А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им." продължил фотографа.
"Било е трудно ?!?" "Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха."
"Борисовата градина !?!" разширили се очите на г-жа Иванова от изумление......
"Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!"
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала "Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ .... , апарат!!!???"
"Точно така. Е госпожо стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа."
"Триножник !?!?!?"
"Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров,
професионален. Без да го подпра на триножник не мога да
работя с него."
"!?!?!?! ....."
"Мадам?! Мадам?! Боже какво и стана, тя припадна!"

# 586
  • София
Какво ?????????

# 587
  • София
    Римар,тъкмо се канех да побликувам и прочетох какво си написала.Стана ми още по-смешно.Надявам се,да не съм те обидила.

# 588
  • София
Е, не е за телефона, както се вика.

# 589
Здравеите момичета, най сетне дойде време да се разпиша и аз. От четвъртък с посещение на Стената на плача почнахме празнуването на бар мицва на внука(13 години), днес сутринта тържествено честване в синагогата ,както изисква традицията и накрая завършихме с около 60 гости в ресторант.Беше вълнуващо, трогващо,мамата и бабата на момъка разбира се се разплакаха.Таткото приготви филм проследяващ пътя му  от раждането до днешния ден на Томер,беше красиво, интересно.аТа с две думи вече официално си имам възмъжал внук( слънцето на баба)

Танита,Шпунци ,Айша, надявам се че се чувствате по добре.
Честити ви купи на тапъруеър.

Яжка, радвам се генералния ремонт привършва, останалото полека лека, пък  може да изкочи отнякъде някоя торба с парички, знае ли човек Mr. Green

Аз съм много уморена, отивам да се опъна малко на дивана, но ако не се вкльюа до утре , внимаваите с лъжите Mr. Green Mr. Green

Лека и приятна вечер на всички ви, споменати и неспоменати мили приятелки Hug

# 590

Здравейте! Hug

Мога да кажа, че днес съм по-добре от вчера! thumbsup
Дишам по-нормално, макар, че не усещам аромати. Ех, лоша работа, като не ти е добре, до нищо не ти е!
Вчера пих два билкови чая с мед, единия почти привечер и като се ококорих снощи, та до пет часа! Осъмнах! Mr. Green
Не знам вече с какво да се лекувам- ни лекарства, ни билки!
Яге, май само с масажите на "д-р Колев"! hahaha
Но пък докато бодърствах си написах "аутокюто", за празника с  новопазарчани в четвъртък!  Laughing

Каролинче, разбрах, че тринайсетте години на момченцата са голям празник при вас.
Да ви е честит пораснал Томер! Да е здрав, да е късметлия, да стане успял мъж! thumbsup Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

Днес сготвих пиле с лапад и зелен лук, стана чудна вкусотия, ще има и за утре. eat

Ще си лягам по-навреме тази вечер, че снощи се кокорчих прекалено много, та рано ми се доспа! Laughing

ЛЕКА  НОЩ

# 591
  • София
Каролин, голям празник сте изкарали. Сега почивай и набирай сили за следващите.
И аз съм добре вече. Даже днес и лекарства не пих.
Направих 1 хлебче в купата. Но не прецених и го пекох в по-малка тава. Та не се изпече добре, но постепенно ще се науча. После пробвах и нещо средно между козунак и кекс.
Утре ще го пробваме на закуска.
Лека нощ от нас.

# 592

Добро утро  Simple Smile

Свеж и спокоен да бъде деня на всички

# 593
  • София
Добро утро.
Още никой не ме е излъгал.  Sad  Laughing

# 594
  • София
   Добро утро!
  Макавели,благодаря за кафенцето.Току що сядам с чашката и аз при вас.
  Айша,внимавай всеки момент Ани може да промени положението! JoyНа младите им се отдава по-лесно.
  Днес,аз искам да съм по-весела,но от няколко дни не мога да спя и ми е нервно.Не знам причината каква е.Може би,че Жоро днес заминава за Германия.В Англия не беше добре,дано сега нещата се подредят по-благополучно.
  Приятен ден,момичета!

# 595
  • София
Софиянки, честит пореден сняг!
Не е първоаприлска шега.
Яжке, вземи си нещо   билково за успокояване от аптеката.
Няма как да не се притесняваш за Георги, но сега навсякъде е трудно.
Нищо не казваш за Наско?

# 596
  • Кубрат/ Пишурка

То вече ДОБЪР ДЕН !
При мен нищо ново. Децата се изреждат на комп и за мен почти няма време.Когато играят, или правят нещо друго - аз пък съм заета hahaha Тази сутрин са на музикална вълна.И за да не се карат се пускат 3 песни на Криско, 3 - на Анжелка. Така след хип-хоп, рап и подобни звучи "Барби" на Росито, "Червената шапчица" или "Вълкът и седемте козлета" на Мими Иванова Joy Joy Joy Последно 5 пъти пускаха Madcon Beggin, че и двамата играха. Та така. Сега обядват, че аз използвам.
 Времето е студено и вали дъжд, но поне не е сняг.Ще го преживеем и това, нали ще следват после повече слънчеви дни!
Лек неделен ден, момичета! Доста ги няма, но дано да са добре всички!

# 597
  • София
    Днес,като никога,съм си в къщи.Влизам тук непрекъснато,обаче няма никой.
    Малко отпуснах душичка-Жоро е пристигнал благополучно.Чакали са го на летището.

# 598
            Яжке,пийни си една чашка за да разпуснеш!Напълно те разбирам и знам какво е да си под постоянно напрежение.Аз съм също като теб - влизам поне сто пъти от сутринта и....никой,а и на мен не ми се ще да ви развалям настроението.От нерви по никое време разбутах кухнята и...сега  дедито шпаклова /добре,че ми угажда на акъла  Mr. Green/ и в момента е пълен хаос,но....шЪ се опрАИм!Надявам се!
            Лек и спокоен ден на всички,че като гледам снегът дето вали от сутринта направо  #Crazy !

# 599
Добър ден и от мен !
Яжче,вземи си Неуропан -много добре се спи от него  ! Една чаена лъжичка оправя положението , пък и не се иска да го пиеш постоянно ,а само при необходимост 
Днес бяхме на вилата   и преди малко се вървахме,защото духа неприятен вятър и не се бачка навън от него  Нацъфтели са  теменужките -така хубаво ухаят .. Ето едно букетче което си набрах ,макар че не ми се късаха ..Подарявам на всяка от вас по теменужка  Hug[/img]

Общи условия

Активация на акаунт