КГБ=Клуб на Готините Баби - 120.

• 65 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Дидиа наистина е златен дедито ,щом ти удисва на акъла  Ееех де и моето деди така да ме слушаше относно ремонтите... И на мен ми се иска да подхванем такива,но ще стане през май когато се върна и когато се  стопли та да азтворя навсякъде

# 601
  • София
  Нели,нямам Неуропан.Но пих глог,валериан и мента.
  Дидиа,съчувствам ти за ремонта.Дано Драго действа по-бързо,защото при мен се проточи и това безредие ме стресира.Вече кухнята и хола са готови.Само ел.техника трябва да монтира контактите.Но кухнята ми ще остане без шкафове още няколко месеца,по финансови причини,И за хола няма да бързам да купувам нови мебели,защото предпочитам да ремонтирам първо другите стаи.Но,финикийците ми развалиха плановете.
  Тези теменужки са толкова хубави! Още не съм обърнала внимание на моите сандъчета.
  Айша,Насето е добре.Препуска с проходилката и маха с ръчичка за ЧАО.За Великден ще ми гостува с родителите си.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 15:32 от Яжка

# 602

Здравейте! Hug
Нали нямам ни лозе, ни вила, също съм си у дома!

Мен пък Бори рано-рано ме излъга, още не бях станала! Joy
Влезе в спалнята и каза "Танче, няма Интернет!" и аз естествено подскочих- ама как, ама защо, платих го и т.н...................а той се залива от смях......усетих се, ама късно!!! Mr. Green
Сега търся някого да излъжа, ама какъвто съм наивинитет, нищо чудно да ме преметне още някой до края на деня! tooth

Дидия, не е ли още рано за ремонти, ще успеете ли до Великден, ааааа, да не е първоаприлска? Laughing

Яге, хайде вече по-спокойно! Дано този път Жоро да е доволен от работата и успех!  thumbsup
То всички майки сме така, притесняваме се!

Нели, теменужките са разкошни, благодаря ти! Heart Eyes

При нас е студено, ТВ-то показва 9 градуса, има силен вятър, но пък ми изсуши прането и го прибрах, че заваля дъжд! Какви ги разправяше Чолаков не се сещам, ама си е гадно навън, не прилича на пролет, а на късна есен! Mr. Green

Аз пак ще си полегна, че ме е нападнала дрямка.
Дано по-късно да стане оживено тук! thumbsup

Чао!

# 603
  • София
Бърррррррррррр

Сняг се сипе на парцали............ /не е първооприлска/
Заплануваното за днес се отложи поради метеорологичните промени в софийския регион.
Стоя си тук, хапнах даже и се чудя ..... Разхвърляла съм разните му листове и папки, които съм си взела от бившата работа. Започнах да гледам какво са ми писали в УП-то, но нещо не мога да се събера акъла. Дано по-бързо се оправи тази пенсия, но през седмицата ще се надигна да ида до това тъпо бюро. Вече никой не познавам, освен директорката. Те са едни шемети, не ти е работа.

# 604
           Танчеееее,той и деито си помисли,че е първоаприлска,ама....не ееееееее! Mr. Green Чиста истина си е!В моето изнервено настроение,ако не правя нещо полудявам и понеже къщата ми е на вили и могили от почти една година реших да почвам нещо,че да спасявам 4-ти километър!Нали бяхме започнали от хола,ама татко почина и....стената си стои със сребърните цветя,а другите ми тапети отлежават.
           Така,че Яжка твоят ремонт ми се вижда високоскоростен!И като размести дедито шкафовете ми хрумна съвсем друга концепция за кухнята и съм решила от там да започнем.Сега като ходя в ИКЕЯ-та ще си търся и нови шкафове.Вече ми е ясно какво точно искам и поне това да ме разсее,че последните два дни направо ми идеше да скоча от балкона,ама нали съм на първия етаж реших,че ще е напразно. Mr. Green
           За Великден ще смогнем със стените,но с нови шкафове май няма да стане,че  докато ги изумувам то поне месец ще мине  Mr. Green пък и аз трябва да се съобразявам с изобретението на финикийците!Та ще ми се наложи по-честичко ходене до ИКЕА.Сега поне ми е ясно какво точно да търся!
            Римар,не им се ядосвай.Аз от 15 август  успях да постигна успех чаааааак в началото на ноември! Laughing И то след като направихме пътека !

# 605
Яжче , то неуропана точно тези билки съдържа -така че право в целта !
Римарче,наистина при вас до сняг я докарало времето...брррр
Дидиа хубаво е че си стигнала до определено решение  Аз се чудя кяк ще променям нещата,щото къщата е толкова стара че  реша ли да измествам канализации и водопровод ,трябва и на съседите да сменям  newsm78 Но аз пък започвам от дограмата че въпреки че е двойна е много стара Сега ще сложим ПВЦ,тъй като миналата година сменихме само северни прозорци и врата и усезаемо температурата вътре се промени към по добро ..

# 606
  • Кубрат/ Пишурка

Като ви чета с тези ремонти... Анжелка току подхвърля: като направим ремонт- това...като направим ремонт- онова... Питам я: абе ти какви ремонти приказваш? А тя: ами нали се прави ремонт през лятото newsm78 Аз се смея: Още не съм спечелила от тотото, като спечеля и ще направим ремонт. А тя ме гледа замислено и си мълчи Joy Joy Joy Какво ли си мисли newsm78

# 607
Мен не се опита никой да ме излъже Mr. Green, При нас по радиото винаги на 1ви април в най сутрешните новини изтърсват по някоя лъжа, но днес не пуснах ,че децата още спяха, нали са във ваканция.Сега почваме да се стягаме за Песах (тукашния великден) който ще посрещаме в петък вечерта.Утре смятам да отида на последните или newsm78 предпоследните покупки, гостите са поканени у нас.

Яжка, хубаво е че Жоро пристигна вече че поне това да те успокои, пък дано там му потръгне че да си оправи живота момчето Praynig

Като четох че вали при вас сняг си спомних че миналата година точно по това време бях в БГ и около 10 април ако не се лъжа беше валял доста изобилен сняг в София ShockedА тук утре се очакват доста високи Т за сезона, а обикновено след великите чистения около Песах, когато у всички блести от чистота  ни връхлита една пясъчна буря, не е за разправяне #Cussing out Joy

Нели, прелестни цветчета Hug

До по късно момичета, приятен остатък от деня Hug Hug

# 608
  • София
Ето ме - добре наспана. Като никога ми се доспа и си легнах, откарах до 18 ч. Нощес има да се въртя.
Танита, браво на Бори. Знае момчето как да се стресне  Joy
Нели, много красиви теменужки.
Янке, много е умничка Анжелка.  Heart Eyes
Каролин, пращай малко топло време насам.
Дидиа, успех с ремонта - щом те отвлича от неприятни мисли. Пък после ще е чистичко и хубаво.
Ремонт за мене е мръсна дума - имам недовършен от 2008 г. Коридора също си плаче за ремонт. Ще ми се да си купим и някаква закачалка и шкаф за обувки, но докато кучо е там няма смисъл. Ще бъдат нагризани до смърт. Бях намислила това лято да сложим ПВЦ дограма на спалнята и кухньо-хола. До сега го отлагах, страх ме беше от мухлясване. Сега пък нали едните квартирантки си отиват - кой знае кога ще намеря други. Отделно и техния апартамент трябва малко да се ремонтира преди да го предлагам. Бях писала, ако имате познати тъсещи квартира да свиркате, пак да се повторя.
За УП-тата, 1 години в предните работи все аз ги правех. Не са ми върнали нито едно, а доста хора се пенсионираха. Ама то ведомостите бяха идеално поддържани и съхранени - аз само преписвах.

# 609
          Още малко и аз ще мога да полегна!Цял ден тичам ту на едно място,ту на друго и след това при дедито в кухнята,че да не мрънка ,защото го оставям сам. Laughing
          Айша, и аз бях едно време касиер и пишех УП-та и то от ведомости писани с перодръжка и мастило от 1930 и някоя си година  и грешки нямаше.Само,че тогава и НОИ си вършеше работата,а не като сега.Моето УП от работата няма абсолютно никакви грешки - 37 години на едно място и всички ведомости са си при нас.Аз даже сама си вадих данни и си определих 3-те години.Да,ама НОИ иска потвърждение. Mr. Green На какво   Mr. Green на написаното и срок 14 дни за отговор.Моето запитване за потвърждение е от 13 септември , а аз ходих да ги сръчкам края на октомври.Изобщо не го бяха изпратили.Просто си мотаят за да не плащат или да отложат плащането колкото си може по-късно.Е,за това си заслужават българските благословии!

# 610
  • София
Дидиа, благородно ти завиждам за решенито за ремонт. Знам, че не е лесно, но ще стане после хубаво.
Утре вече ще съм озъбена  smile3532 smile3532 smile3532

# 611
Добър вечер момичета !!! Hug
 Аз се включвам по късните часове , но ме нямаше два дни , бяхме в София цялата фамилия и се прибрахме към 20,00 часа. Днес такъв сняг ни валя , а за студа да не говорим. На Вакарел беше , все едно е зимата , всичко беше побеляло , но тук в Пловдив  въобще не е валяло , но е  много студен вятъра.
Дидиа , наистина има много интересни неща и идеи в ИКЕА .  Днес бяхме там и си купих разни дребни , но интересни и функционални  неща ,където другаде не се намират, обожавам го още от Испания като сме ходили.
Айша , честито  купа , със здраве да си я ползуваш Hug и само вкуснотийки да приготвяш в нея !!! Grinning
Римар , дойде ти времето за широката  усмивка Laughing Laughing Grinning!
Нели , теменужките ти са прекрасни , благодаря ти , обожавам ги !
Яжка ,успех на твоето момче   !!!
Кари ,като чета при вас  е голям ритуал навършването на 13 годишна възраст на  момчетата /това значи , че навлиза  в пупертета , така ли да го разбирам / Моят внук и той навършва 13 години през  месец юли , но вече си е пупертетче Laughing
Танче , Шпунц добре ли сте вече ?
Като ви чета за пенсиите , да ви кажа до болка са ми познати тези проблеми. 33 години съм била в ТРЗ или както сега му казват Човешки ресурси. Като се пенсионирах преди 6 години в началото постоянно си следях всички промени  и в един момент му изтървах края и реших повече да не си обременявам главата newsm78 Simple Smile
Янче  и аз съм като теб за достъпа пред компютъра, като внуците са у нас, Hug , нали са ни валерианчетата , какво да ги правим , на всичко сме готови  Grinning
Извенете ме ако някой съм пропуснала да спомена , а и ако на  някой съм объркала имената , че нали съм още новобранец , но ще ви науча newsm10 newsm53
Спирам вече , че е късно ,а съм и изморена .
Лека и спокойна нощ на всички !!! luvbed smile3524 55  love001  love001  love001

# 612

Аз пък, нали тези дни се излежавам денонощно по "технически причини", понаспивам се и когато трябва да спя, се ококорвам!  #Crazy
Айша, дано ти да си заспала вече, че утре си на работа! Моята е "гле,й си работата"! Laughing

Роси, още не съм "баш тамам", ама Дилянка ми сложи вендузи тази вечер, дано утре да съм кукуряк, че ми омръзна да съм със запушен нос и по пижама! thumbsup

Дидия, голям сюрприз в неделя си му направила на Драго, чак да му е драго! tooth
Ох, аз скоро подметнах на дядо Стефчо за ремонт, не ме нахока, да се надявам, че след ваканцията на внуците или през м.май, ще ме огрее!!! Дано! fingerscrossed

Ще се поразходя из Интернет-а, за това:

ЛЕКА  НОЩ !

# 613

Добро утро Simple Smile

Красив изгрев - розово-лилав и едно пожелание за успешен ден и прекрасна нова седмица, която завършва с Цветница

# 614
  • София
Добро утро Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт