Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 383
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Не мисля,че нещата между тях се развиват бавно.Фатмагюл допусна в сърцето си Керим,който въпреки,че не я е изнасилил има вина за кошмарната й нощ.Все пак през цялото време докато гледах филма тръпки ме побиваха от всяко тяхно докосване,всеки поглед,всеки жест..........а за целувките думи нямам.Според мен така е по-вълнуващ филма,отколкото тя бързо да му се хвърли в прегръдките,а и непрестанните проблеми,които ги връхлитат също оказват влияние,та те нямат време да се отпуснат и да се порадват на любовта си,но силно се надявам и това да се случи в най-скоро време.
Трейлър още може да няма,но пък подсказките не са малко  Mr. Green
Нинчето е права.Именно това плавно преминаване на Фати от омраза към любов прави филма толкова интересен и толкова коментирн.Вече нямам търпение да дойде момента когато между нея и Керим ще паднат всички бариери.Заслужава си чакането до четвъртъците само за да се види една споделена любов преминала през толкова изпитания

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 23:48 от mimka_80

# 121
Ако трябва да бъда докрай откровена,в никой филм или сериал ласките,докосванията и погледите не са ми въздействали до такава степен(а аз съм гледала страшно много).Тази игра с ръцете,целувките по дланите,тези погледи-нежни,разтапящи,ласкави-буквално съм като замаяна.Как се получи това,как ме омагьосаха Берен и Енгин,какво докоснаха в душата ми е напълно необяснимо на фона на всичко изгледано,но...е факт.Спрях да разсъждавам много отдавна и се предадох.Но след всяка изгледана серия се чувствам толкова емоционално изтощена,като изпразнена от емоции и буквално уморена.Вече и въпроси не си задавам защо и как.....

# 122
Ако трябва да бъда докрай откровена,в никой филм или сериал ласките,докосванията и погледите не са ми въздействали до такава степен(а аз съм гледала страшно много).Тази игра с ръцете,целувките по дланите,тези погледи-нежни,разтапящи,ласкави-буквално съм като замаяна.Как се получи това,как ме омагьосаха Берен и Енгин,какво докоснаха в душата ми е напълно необяснимо на фона на всичко изгледано,но...е факт.Спрях да разсъждавам много отдавна и се предадох.Но след всяка изгледана серия се чувствам толкова емоционално изтощена,като изпразнена от емоции и буквално уморена.Вече и въпроси не си задавам защо и как.....

dettodorowanewsm10  и не само ти!  Май много сме така....

# 123
  • София
Л_Д Нарин никога не е казвала, че мрази Мустафа. Напротив, тя го обича, но като братовчед. Тя се моли за душата му, иска той да намери мир и спокойствие. Тя е загрижена той да не извърши грях. Но тя не го приема като съпруг. Първо, защото чувствата и са сестрински, и второ, те са роднини и според нейния Бог, това е грях.

Тя като цяло изобщо казвала ли е нещо за чувствата си, нещо наистина искрено?! Говоря по моя преценка за истинските й чувства. Всичко е на база на моите усещания за нещата.
Да, точно това имах и аз предвид- никога не си е позволявала да мисли различно за Мустафа, но това не значи че не би могло да чувства друго дълбоко в сърцето си,  а да го подтиска. И такъв вариант има. Прави ли ви впечатление, колко често говори за греха на Мустафа като техен общ грях!

С това изказване на Сердар съм съгласна.Четох го още сутринта, когато го написа.То също обяснява наистина много неща. Но въпреки всичко, дали защото ми се иска или шестото ми чувство казва нещо друго, Нарин не е напълно открита и със самата себе си. Понякога позицията й на жертва в името на семейството й ми се струва като предтекст и параван, зад който се крие.

п.п. Много е хубаво, че има различни мнения и гледни точки, така по-лесно ще стигнем до истината  Hug!

Аз темата за Сердар не я почвам, щото ще съм груба. Като цяло - предпочитам крайни истински хора, пред такива които се крият, които правят нещо за да са "някакви", а мънички други действия подсказват, какви са всъщност. Или си смел или не си, среден вариант няма!
[/b]

Е,той и Мустафа Булут тормози Нарин някакси истински,смело и докрай!!!
Аз просто много мразя насилието под каквато и да е форма,па дори и да е от най-чаровният мъж на света-и Мустафа аха тъкмо си мислех,че взе леко да се осъзнава и хоп наби жестоко собственика на фабриката ,в която работи Нарин!!!

# 124
Не знам,но колкото повече гледам филма,колкото повече изживявам тръпката им,толкова повече желанието ми да посетя Истанбул се увеличава................някак си си мисля,че ако отида на екскурзия до там,ей така случайно ще попадна на тях  Mr. Green колко му е,нали казват,че света е малък  Rolling Eyes

# 125
newsm10 И аз възприемам сериала по този начин.

# 126
Цитат
Момичета,не знам как е при вас,но аз изпитвам някаква носталгия по живота им/на Фатмагюл,Керим,Мерием,Рахми,Мукито и Мурат/в къщичката им до реката!!!За мен това бяха най-вълнуващите серии,там най-много ми трепваше сърцето като ги гледах,как градят и се учат да живеят заедно,в кухнята им,варенето на билките на Мерием и един от най-докосващи ме  моменти от  там-подаряването на подаръците......... .Всичките им битовизми там ми бяха много мили,много близки и някак ме трогваха !!!Майсторенето на Керим,простирането на Фатмагюл,Градинката им,разговорите под беседката до реката ,лодките и всичко всичко ме разчувстваше!!!
Така е, 1 сезон беше много силен точно защото показваше техния живот и чувства, отношенията им и как се променят. Това беше интересно и много добре изиграно от всички актьори. После сценария се утежни с още драми, затвор, болница, стрелби, отвличания...и няма край. Освен това, Енгин и Берен (особено Берен), загубиха тонуса си. Колко огън имаше в тях, нищо че е ярост, омраза, а после станаха едни унили....Това, което истински ни вълнуваше, остана някъде на заден план и не се вижда изход от тунела. Как ще се развие делото в съда? Какви ще са съдбите на героите? Ще преодолеят ли ФГ и Керим психическите проблеми? Ще има ли сватба? То не останаха серии до края на сериала, а отговори няма.
Определено първите серии с къщичката край реката в Гьоксу, са ми любими. Не ми омръзва да гледам сцените на Керим и Фатмагюл, както и на Керим с баща му (в по-късните серии), гениално изиграно. Изпълват ме с възхищение.

# 127
Не знам,но колкото повече гледам филма,колкото повече изживявам тръпката им,толкова повече желанието ми да посетя Истанбул се увеличава................някак си си мисля,че ако отида на екскурзия до там,ей така случайно ще попадна на тях  Mr. Green колко му е,нали казват,че света е малък  Rolling Eyes

*nin4eto*, със сигурност поне атмосферата ще я усетиш!  Heart Eyes Заслужава си ходенето!

# 128
  • София
Не знам,но колкото повече гледам филма,колкото повече изживявам тръпката им,толкова повече желанието ми да посетя Истанбул се увеличава................някак си си мисля,че ако отида на екскурзия до там,ей така случайно ще попадна на тях  Mr. Green колко му е,нали казват,че света е малък  Rolling Eyes

Даааааа и аз бях така и когато отидох там не видях никой от Листопад,та дори и къщата мъжо не иска да отидем да видим,но пък видяхме толкова много други красиви неща,че си обещах,живот и здраве,пак да отидем/пък дано да срещна Керимчоооо/ Joyи мъжо да се е отплеснал нанякъде.....

# 129
Никак не е малко това, че гледайки сериала, учим турски, разискваме техните традиции и обичаи, искаме да видим Истанбул (заедно с Керим)
Де да имаха и бг филми такова въздействие върху зрителите!

# 130
  • Стара Загора

# 131
Благодарим за новата тема и за клипчето страхотно е ... smile3525 smile3525 smile3525
Скрит текст:
http://www.dailymotion.com/video/xp77bw_engin-akyurek-sensiz-olmaz-ki_shortfilms
Не знам,но колкото повече гледам филма,колкото повече изживявам тръпката им,толкова повече желанието ми да посетя Истанбул се увеличава................някак си си мисля,че ако отида на екскурзия до там,ей така случайно ще попадна на тях  Mr. Green колко му е,нали казват,че света е малък  Rolling Eyes
Абе и аз съм мераклика хайде да се товарим и да тръгваме  тогава travel

# 132
  • София

Ох,мила,чак се разиграх от твоя клип!!! smile3525 newsm51

# 133

Даааааа и аз бях така и когато отидох там не видях никой от Листопад,та дори и къщата мъжо не иска да отидем да видим,но пък видяхме толкова много други красиви неща,че си обещах,живот и здраве,пак да отидем/пък дано да срещна Керимчоооо/ Joyи мъжо да се е отплеснал нанякъде.....
Ами запознай го на Муки и тя ще се заеме с него.. така ти на воля ще се наслаждаваш на Керим...

# 134
  • София

Е,той и Мустафа Булут тормози Нарин някакси истински,смело и докрай!!!
Аз просто много мразя насилието под каквато и да е форма,па дори и да е от най-чаровният мъж на света-и Мустафа аха тъкмо си мислех,че взе леко да се осъзнава и хоп наби жестоко собственика на фабриката ,в която работи Нарин!!!
Обаче това какво общо има със Сердар?
А по-истински и и по-смел и краен в решенията си от Мустафа аз не се сещам! Че я тормози тормози я, много ми се иска да израстне, за пореден път го казва. Просто вярвам, че дълбоко в сърцето си този човек е наистина добър и ще се промени!А и наранявайки нея, той също страда много!
Не толерирам насилието под никаква форма и вид. Много е гадно да се смятат симпатиите ми към Мустафа като израз на това, че приемам насилието. Не дейте така, тук става въпрос за съвсем друг тип разсъждения.

Истанбул заслужава да се види! Някой беше казал- Който веднъж види този град, винаги се връща отново! И е бил дяволски прав! Аз задължително смятам да го направя отново. Има някаква магия в този град.

п.п. miranda78, според мен тя си го усеща, че не е човек който със зъби и нокти ще остане с нея докрай! Това, което сме усетили и ние всъщност! А и може би й се иска да му подскаже, че трябва да е по-обедителен! Абе тя от двамата се държи по-зряло и е по-смела във връзката им/а е млада и невинна/!

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 00:24 от Л_Д

Общи условия

Активация на акаунт