Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 390
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Ако трябва да бъда докрай откровена,в никой филм или сериал ласките,докосванията и погледите не са ми въздействали до такава степен(а аз съм гледала страшно много).Тази игра с ръцете,целувките по дланите,тези погледи-нежни,разтапящи,ласкави-буквално съм като замаяна.Как се получи това,как ме омагьосаха Берен и Енгин,какво докоснаха в душата ми е напълно необяснимо на фона на всичко изгледано,но...е факт.Спрях да разсъждавам много отдавна и се предадох.Но след всяка изгледана серия се чувствам толкова емоционално изтощена,като изпразнена от емоции и буквално уморена.Вече и въпроси не си задавам защо и как.....

За пристрастените към Енгин ги съветвам да изгледат  любимите си моменти КиФ ,но да не гледат К ,а само емоциите на Ф.Тя е само съгласна ,съжалителна и обичаща  го като брат в последните епизоди.Няма влюбена  в Керим Фатма.

В разговора между М и Ф в халето  има повече секс от всичките докосвания на КиФ
Мустафа /без да има намерение да изнасилва/  и показа  с докосванията   по лицето  и ,че я иска но я и тества.В края....... Фатма  все по-малко се отдръпва  и се вижда ,че все повече го допуска до себе си.Инстиктивно.
Мъжете   усещат кога една жена ги желае ,независимо ,какво казва или ще направи

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 01:15 от DAMON

# 136
  • Разград
ENGİN AKYÜREK (BAŞINA BELA OLURUM )

# 137
 smile3501 smile3501 smile3501Клипчето е супер.Ей че е чаровник Енгин txtloves

# 138

Е,той и Мустафа Булут тормози Нарин някакси истински,смело и докрай!!!
Аз просто много мразя насилието под каквато и да е форма,па дори и да е от най-чаровният мъж на света-и Мустафа аха тъкмо си мислех,че взе леко да се осъзнава и хоп наби жестоко собственика на фабриката ,в която работи Нарин!!!
Обаче това какво общо има със Сердар?
А по-истински и и по-смел и краен в решенията си от Мустафа аз не се сещам! Че я тормози тормози я, много ми се иска да израстне, за пореден път го казва. Просто вярвам, че дълбоко в сърцето си този човек е наистина добър и ще се промени!А и наранявайки нея, той също страда много!

Не толерирам насилието под никаква форма и вид. Много е гадно да се сравняват симпатиите ми към Мустафа като израз на това, че приемам насилието. Не дейте така, тук става въпрос за съвсем друг тип разсъждения.

Истанбул заслужава да се види! Някой беше казал- Който веднъж види този град, винаги се връща отново! И е бил дяволски прав! Аз задължително смятам да го направя отново. Има някаква магия в този град.
Ако все пак Нарин беше приела Мистафа за свой съпруг и се беше опитала да промени някой неща от неговия характера.Какъв щеше да е той.....Дали този деспотичен, ревнив,груб но много влюбен мъж нямаше да е нежен и любвеобилен.

# 139
  • Разград

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 12:21 от vania_e

# 140
Ванче,направо настръхнах от клипа-много е въздействащ #Crazy Сякаш гледах серията още веднъж-отчаянието на Керим и Рахми,страха,ужаса и сълзите в очите на Фатма смазват направо ooooh!

# 141
  • София

Е,той и Мустафа Булут тормози Нарин някакси истински,смело и докрай!!!
Аз просто много мразя насилието под каквато и да е форма,па дори и да е от най-чаровният мъж на света-и Мустафа аха тъкмо си мислех,че взе леко да се осъзнава и хоп наби жестоко собственика на фабриката ,в която работи Нарин!!!
Обаче това какво общо има със Сердар?
А по-истински и и по-смел и краен в решенията си от Мустафа аз не се сещам! Че я тормози тормози я, много ми се иска да израстне, за пореден път го казва. Просто вярвам, че дълбоко в сърцето си този човек е наистина добър и ще се промени!А и наранявайки нея, той също страда много!
Не толерирам насилието под никаква форма и вид. Много е гадно да се смятат симпатиите ми към Мустафа като израз на това, че приемам насилието. Не дейте така, тук става въпрос за съвсем друг тип разсъждения.

Истанбул заслужава да се види! Някой беше казал- Който веднъж види този град, винаги се връща отново! И е бил дяволски прав! Аз задължително смятам да го направя отново. Има някаква магия в този град.

п.п. miranda78, според мен тя си го усеща, че не е човек който със зъби и нокти ще остане с нея докрай! Това, което сме усетили и ние всъщност! А и може би й се иска да му подскаже, че трябва да е по-обедителен! Абе тя от двамата се държи по-зряло и е по-смела във връзката им/а е млада и невинна/!

Никой не  си е и помислял,че толерираш насилието,въобще не може и да се говори за това за която и да е от нас тук!!! Hug newsm10Просто ти писа какви качества харесваш у Мустафа,които липсват у Сердар/според теб/пък аз свързах тези му качества с деспотичният му х-р и какво се получава-човек,който тормози другите.....или конкретно Нарин.А че Мустафа си има и положителни нещица в душицата-така е,но някакси са скрити много надълбоко и дано успее да ги  покаже........Това е!!! Hug Hug Hug

# 142
  • AMS

Скрит текст:
HABER
'FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?' YENİ BÖLÜM TÜYOSU!
'Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin fan sayfasında yazan bilgilere göre 65. bölümde Mustafa Fahrettin bey tarafından vuruluyor.
03 Mart 2012 22:53

# 143
evelin   Hug  Hug   Hug

# 144
  • София
miranda78,благодаря ти!!!  love001

# 145
  • В Града на липите
Малко превод за лека нощ:

Последния разговор между Мустафа и Фатмагюл:

М: За него ли плачеш? Виж, ти повече няма да го видиш, знаеш това, нали?  Защото ще дойдеш с мен или никога няма да излезеш от тук жива.
Ф: Не се страхувам от теб.
М: Не усложнявай нещата, Фатмагюл. Нашият живот е в твоите ръце. Ако ти искаш, можем да се измъкнем от тук. Кажи, че ме обичаш, това ще бъде достатъчно… съгласи се да бъдеш с мен… бъди моя жена.
Ф: Няма да направя и една крачка с теб. Ако искаш ме убий.
М: Сега всички мислят, че сме мъртви. Когато нещата се успокоят, ще те изведа от тук. Виж, ще трябва да останеш за известно време сама. Ще изляза за малко и скоро ще се върна.
Ф: Надявам се да те хванат.
М: Тук никой няма да ни намери.

Мустафа узнава от новините, че ги издирват. Обажда се на Керим.

Керим: Ало?
М: Има ли полиция наблизо?
К: Мустафа? Къде си, копеле?
Мустафа: Кажи ми, има ли полиция до теб?
К: Няма полиция. /полис-молис, йок/
М: Значи не сте повярвали, че сме мъртви.
К: Къде е Фатмагюл? Какво направи с нея? Виж, Мустафа, ако си направил нещо на Фатмагюл, ще те убия със собствените си ръце.
М: Фатмагюл е там, където й е мястото. До мен. Тя винаги е била моя. Но сега наистина стана моя. След това никой освен мен няма да я докосне, разбра ли ме? Какво стана? Не те чувам? Аз си я взех обратно. Знам, че ти не си я докоснал. Знам, че тя не те е искала… но тя стана моя, както трябва и да бъде.
Минава линейка, Керим чува сигнала в телефонната слушалка и разбира, че Фатмагюл е наблизо, затваря телефона и тича да я спаси.

п.п. Преводът е направен за около 5 минути след около две до три чаши вино. Бъдете снизходителни  Hug

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 08:54 от hrissi_sz

# 146
  • София
hrissi_sz,благодаря ти за превода,представям си ако пък не си пила вино newsm10
А сега вижте нещо-Керим е снимал тайно Мустафа и изпраща картичката на рибарите в родното им село:на нея пише-Здравейте,кардашим!!!Аз съм много добре и си живуркам тук,не ме мислете:
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 147
  • В Града на липите
Евелин,  newsm10, ама пък му отива. Е, не на очите, надявам се на синините, които ще позеленеят скоро. Това да не е в Бодрум на плажа?

п.п. Да питам, че ме нямаше известно време - нещо трейлър да са пуснали и да съм пропуснала???

# 148

Вече всичко сте казали и не ми остава нищо друго освен с Енгин да ви пожелая приятни сънища! Hug
evelin ,  #Crazy

# 149
  • София
Май е в Бодрум,ама не знам..... LaughingА новият трейлър е как Керим хваща Мустафа и му облича този бански,а дрехите му ги слага в багажника и ........по-натам ще видим newsm78

И от мен лека нощ,мили момичета,че то стана събайлям smile3507

Общи условия

Активация на акаунт