Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 395
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • Разград
I Want To Spend My Lifetime Loving You fatmagul & karim

# 151
  • Пловдив

Добро утро в неделя. Добро утро от Керим, добро утро от Мустафа Булут.

# 152
Ако трябва да бъда докрай откровена,в никой филм или сериал ласките,докосванията и погледите не са ми въздействали до такава степен(а аз съм гледала страшно много).Тази игра с ръцете,целувките по дланите,тези погледи-нежни,разтапящи,ласкави-буквално съм като замаяна.Как се получи това,как ме омагьосаха Берен и Енгин,какво докоснаха в душата ми е напълно необяснимо на фона на всичко изгледано,но...е факт.Спрях да разсъждавам много отдавна и се предадох.Но след всяка изгледана серия се чувствам толкова емоционално изтощена,като изпразнена от емоции и буквално уморена.Вече и въпроси не си задавам защо и как.....
quote author=vania_e link=topic=644928.msg21316713#msg21316713 date=1330817665]
I Want To Spend My Lifetime Loving You fatmagul & karim
А последният клип на vania_e  е уникален и допълващ казаното до тук.

[/quote]
Извинявай vanq_e,но на предният музиката му ми идва малко в повече.

# 153
Добро утре и от мен,сладурки!Желая ви усмихнат ден!Бъдете живи и здрави! Hug
Афет олсун!

# 154
Добро утро!
dettodorowa много вкусно,ммммммммммммм, вземам си и аз!
Добро утро, Керим! Добро утро, Мустафа!
Хриси, ти си поспи, че след тоя превод с вино........................ Simple Smile
Твойто вино трябва да е било много добро, защото и аз пих, ама нищо не преведох  Laughing

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 09:08 от ValentinaP

# 155
Добро утро и от мен на всички.
mariana51 мерсаж за кафето,точно такова обичам-сутрин с Керим да го пия.
dettodorowa по принцип не закусвам сутрин,но така поднесена закуската ще си хапна.Мерси
vania_e страхотен клип и песента е много подходяща.
Сега за Лале+Перихан+Фахретин бей:
Г-жа Перихан има изгода от Лале.Може да и помогне за имотите и за фирмата.Както казахте и тя има дялове в това.И за да не ги загуби може да използва Лале.
Ноо,има и нещо друго.Фахретин бей може а я използва за да знае какво е намислил Решат.Едно за компанията,едно за сина си.
Много така се появи тази Лале и има някаква мисия.Но каква ще разберем по нататък.

# 156
Здравейте и от мен!
От около 2 седмици се запалих по филма и скорострелно изгледах всички серии с превод досега! От няколко дни влизам и във форума ! Изкарах инфарктна  вечер в четвъртък и едва заспах! Rolling Eyes
Не съм голям фен на сериалите още от малка,но  този филм ме грабна с трагедията в началото и зараждането на една любов въпреки всичко и всички,който им вредят! Невероятен филм е! Heart Eyes
А колкото до Керим- няма такива очи.  #CrazyСамо мога да съм доволна,че мъжът ми  има същия поглед и до голяма степен прилича по характер на главния герой! Определено съм късметлийка! Peace
Благодаря ви за бързите преводи и за всички коментари и снимки,които качвате- определено правите чакането по-лесно и приятно!   bouquet

# 157
  love001 добро утро момичета

# 158
Не знам,но колкото повече гледам филма,колкото повече изживявам тръпката им,толкова повече желанието ми да посетя Истанбул се увеличава................някак си си мисля,че ако отида на екскурзия до там,ей така случайно ще попадна на тях  Mr. Green колко му е,нали казват,че света е малък  Rolling Eyes

.... очарованието на този космополитен град и мен ме е завладяло  Simple Smile, брега, малките кафенета, пъстротата...има толкова топлина и спокойствие...
И аз искам да чуя Истанбул със затворени очи...

# 159

Разказ на фенове, които са били на снимачната площадка (преди няколко месеца)
by Engin Akyurek Bulgarian Fans on Saturday, March 3, 2012 at 10:54pm ·
Ето и обещаният превод. Сложен от campanula и преведен от английски от bonobo. Бележка от автора: Превода ми отне доста време, но е трудно да се преведе хумора от един език на друг и предварително се извинявам за допуснатите грешки. *** Беше неделя и бяхме с приятели когато изведнъж телефона иззвъня – Елиф се обади: ”Снимат в съда!”. Веднага взехме фотоапаратите и развълнувани се отправихме към Зайтинбурну.
Кметството в Зейтинбурну е прелестно ( там се снимат сцените от съда ). С маршова стъпка се отправихме натам ( на ум ми дойде песента “What’s love got to do with it”, но както и да е). Един старец, пушещ цигара ни каза: На ваше място...не бих отишъл. Никой не се е върнал оттам”, но въпреки това продължихме. И най-накрая стигнахме до невероятна бледо жълта сграда. Беше ужасен студ... Стигнахме двора на кметството и там видяхме Фърат Челик – явно е снимал сцена навън. Помислихме си ”Това ли е всичко? Къде са останалите?” Казаха ни, че са вътре и...хайде на бананите! Позагледахме Фърат Челик...спря се изведнъж и погледна от колата...има такава сцена. Някой от екипа носеше фалшиви регистрационни номера от Измир. Казаха: ”Снимат сцени в коридора”, замислихме се къде са всички асистенти и решихме да погледнем отзад. И какво намерихме? Колата на каста ( тип каравана ), подвижна масичка с чай и кафе, статисти за тълпата, Йомер, Кадир и т.н. Бяхме попаднали на истинско съкровище – очевидно влизат и излизат от задната страна.
 Настанихме се. И понеже един от нас имаше голяма камера, решиха, че сме от статистите. Смесихме се с тълпата от статисти. Казаха ни: ”Ау, точно приключихме с обяда, ако бяхте дошли малко по-рано...бяхме рамо до рамо с Енгин”. Когото и да питахме всички отговаряха така, помислихме си колко ли рамена трябва да има Енгин и се засмяхме. На десетата минута от нашия престой, се появи черен силует, все повече се приближаваше, беше ядосан...носеше някакви листи. Разкъсвайки разгневен листите ни погледна ...искаше да хвърли листите в едно кошче близо до нас, но щом ни е видял сигурно си е помислил ” Щом тези луди момичета стоят тук в този студ, определено мен чакат...ако хвърля листите тук, те ще ги вземат”. Върна се вътре с листите и ги изхвърли в кошче, близо до нормални хора. Бяхме в шок. Решихме, че сме го изпуснали и започнахме да се отчайваме когато изведнъж, той с неговите 1.87м. изскочи срещу нас...искам да видя кой в подобен момент ще прояви здрав разум...
 Влезе вътре, не излезе около 4-5 часа, изненадахме се кое човешко същество издържа толкова дълго без глътка свеж въздух. Журналистката, Дениз, бременната Мукадес, Йомер, Кадир, Фахретин, Нил, психоложката, Яшар, Мустафа, Мелтем, Решат, Семим, Ердо, Мерием, Берен...всички излизаха навън за малко...някои от тях и за цигара. Енгин, не пуши и това е добре, но...в този момент така ни се искаше да пуши. Няколко пъти Берен излезе навън. От изражението на лицето и изглеждаше, че все още е под влияние на сцените, които снимат. Беше заедно с Дениз, но не си говориха, асистентката я попита дали иска нещо за пиене и тя помоли за кафе. Решат, Селим, Ердо...имаха доста паузи за пушене. Фахретин и той излизаше да пуши 2-3 пъти, психоложката веднъж...само Енгин и Мюнир нито веднъж не излязоха. Впрочем, Нил, о Боже мой...толкова красива, елегантна, скромна, усмихната...поздравяваше ни, казваше ”добър вечер”. А Мелтем – точно обратното...нацупена, гледа отвисоко...без какъвто и да е поздрав от нейна страна. О, Нил е толкова красива, а и с тези дълги крака...Другият готин от екипа е Каан Ташанер (Ердо). Остави ни за малко отворена вратата, за да видим Енгин. Всеки път ни се усмихваше. Спрете да четете, защото оттук започват подсказките, ще Ви обрисувам сцените с Енгин.
 Току що гледах във фрагмана как са засукали сцените. Керим беше бесен, крещеше срещу Мюнир ”Какво говориш”, Фахретин се опитваше да успокои сина си...повториха сцената около 5-6 пъти. Явно им е било забавно... Щом вратата се отвореше, търсехме Енгин...винаги стоеше в дъното на коридора...изведнъж вратата се отвори...Берен го направи за малко. Държеше вратата и говореше с Енгин, който стоеше до нея на вратата. Постояха така около 2 мин, предполагам Берен е искала да глътне малко въздух, след това отново започнаха снимките и вратата за пореден път се хлопна... После се появи Фърат и поговори с Берен. Решихме, че е възможно да имат обща сцена, ще е страхотно! Г-н Ерол (Мюмтаз) също е много приятен човек. Попитахме го ”Какво ще се случи с Вас след като Фахретин си тръгне? Ще приключи ли и вашата работа?”. Тъжно ни отговори ” Предполагам.” Помолихме Решат да се снима с нас. Усмихна ни се и разтвори ръце, говореше някакви неща за костюма си, бла, бла, бла...ще речеш, че снимат ”Властелинът на пръстените” или нещо подобно, а костюмът си беше наред.
 Между другото говорихме с екипа и статистите...за всичко и за Енгин. Непроумяват любовта на всички към Енгин, все едно си мислят, че трябва да ни затворят в клиника за психичноболни. Прекрачихме ли границата? Неее...Луди ли сме? Дааааа. Беше почти 8 ч. и решихме да отидем да вечеряме. Тогава Караолан/ Дарт Вейдър/ Енгин се появи на вратата. Говореше с хората около него. Тръгна към караваната...за съжаление не успяхме да поговорим с него, но пък поговорихме с хората около него. Казаха ни, че е трудно да се говори с него когато снимат. Ако искаш да го направиш трябва да не е на снимачната площадка. Вмятам, че Енгин беше в нормалното си нервно състояние. Най-накрая трябваше да хапнем нещо и решихме да си вървим. Беше ни трудно да се разделим с него...мислейки дали подобно нещо, ще ни се случи още веднъж, се качихме в колата. Дано!

# 160
Приятен неделен ден! И дано се смилят за трейлър!  Praynig

# 161
  • В Града на липите

Добро утро и хубав ден на всички.

Като гледам, май - фрагман-мрагман, йок  newsm78.

# 162
ох дано се смилат наистина и пуснат някое фрагменче, че с тия слехчета особено последното е пълно с много или или и това ме побърква

# 163
  • София

Никой не  си е и помислял,че толерираш насилието,въобще не може и да се говори за това за която и да е от нас тук!!! Hug newsm10Просто ти писа какви качества харесваш у Мустафа,които липсват у Сердар/според теб/пък аз свързах тези му качества с деспотичният му х-р и какво се получава-човек,който тормози другите.....или конкретно Нарин.А че Мустафа си има и положителни нещица в душицата-така е,но някакси са скрити много надълбоко и дано успее да ги  покаже........Това е!!! Hug Hug Hug
evelin ,разбрахме се  Hug Hug Hug!

Хубав неделен ден от мен, момичета!
Аз чакам вече с нетърпение преводите на сериите на Облака и Каква е вината Tired, търпение не ми остана  Crazy!

# 164
вместо фрагман - разходих се до рускините
те са спрели да чакат романтични сцени, само се молят сценаристките да оставят ФГ и Керим живи и извън затвора, пък, после да заживеят в горската къща, и ако е рекъл Господ, след три години може Фати и да ушие роклята и да станат по-интимни.

Общи условия

Активация на акаунт