Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 400
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
hrissi_sz , това - "Polis, molis yok!" си е от лаф да откършиш!

# 166
  • В Града на липите
hrissi_sz , това - "Polis, molis yok!" си е от лаф да откършиш!

Ми не ми излиза от главата  Grinning Вече и в къщи го употребявам - най-вече от сорта на - манджа-фанджа, йок.

Иначе, да им имам оптимизма на рускините, те задминаха дори и Муки. До сега, по-голяма "оптимистка" от нея не бях срещала. Ако на Фати, действително и трябват три години, веднага отивам и го прибирам Керим у нас, докато мине възстановителния й период.

Вие не се притеснявайте, ще продължа да ви предавам от Мястото на събитието - демек от нас...

# 167
Като ги четох дамите от Русия и сие ми се затвърди мнението за сцената Рахми-Мукадес. Не може да ме изненада особено Мукадес ханъм. Естествено веднага почва да се съмнява, че Мустафа ще направи нещо на Фатмагюл и видите ли сега Керим няма да я иска, и какво ще стане с тях?! Къде ще живеят?! Кучета я яли Фатмагюл!  Mr. Green Важно е да не и се развали комфорта на госпожата. По гадост си е наравно с доволните физиономии на Ердоан, Селим и Мюнир като помислиха, че Фатмагюл е мъртва.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 168
веднага отивам и го прибирам Керим у нас, докато мине възстановителния й период.

Вие не се притеснявайте, ще продължа да ви предавам от Мястото на събитието - демек от нас...

По това време къде ще е "твоят Керим"? Да не викаме "полис, молис" да те спасява тебе?!

# 169
  • В Града на липите
Круела:

Скрит текст:
Това последното го приемам за завистлив коментар Crossing Arms

Трябваше ли да ми попарваш фантазиите  newsm45

# 170
Cruela , къде ги четеш братушките?
Дай линк,моля те? Изглежда и те пишат сценарии.

# 171
Искам да попитам кога ще бъде преведен слесващия епизод на облака?Страхотен филм изгледах сериите на един дъх.

# 172
  • Разград
Tera Hone Laga Hoon Karim & fatmagul

# 173
  • Разград
Cruela , къде ги четеш братушките?
Дай линк,моля те? Изглежда и те пишат сценарии.

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/forum555.html

Искам да попитам кога ще бъде преведен слесващия епизод на облака?Страхотен филм изгледах сериите на един дъх.

Превода е на доброволни начала, така че когато имат време момичетата

# 174
  • Пловдив

Момичето ни.

# 175
    Аз пък като оптимист до край си се надявам и на романтика. Разбрах да не се надяваме в 65 епизод, но не ми прозвуча като не очаквайте изобщо  newsm78 Освен това нека обърнем внимание на " голямата любов я  има , посрещат всичко заедно " Пък и трябва да ни покажат че има възстановяване и от такива неща      Hug

# 176
Привет на всички.

Май пак влизаме в старата схема с трейлър в понеделник Sad

Докато чакаме - из кампанията срещу насилието над жените

# 177
Здравейте момичета  Flutter Имам въпрос към вас Simple Smile Кога за първи път осъзнахте, че Керим ви допада като мъж ( в кой момент от сериала ) и или с две думи кога ви завладя?  Heart Eyes

# 178
З

Мустафа в никакъв случай не е "черна овца" в предвид факта къде е израснал...!? Peace

Чакам момента да го разчепкаме този филм - толкова благодатен е с тези емоции и чувства , които те обхващат , гледайки сериите..!? Peace

И аз съм убедена, че не е "черна овца"
   Не ги протипвопоставяйте двамата братя.  Те толкова много си приличат. Единствената разлика между тях, съществена обаче, е че единият е щастлив в любовта си, а другият не. Яшар стои стабилно, ако и да е загубил крака си, защото има до себе си Гюленгюл (роза на розите, от розите най-...)  Всъщност "ампутираният" е Мустафа, няма как да си стабилен, когато "не си на себе си." Не се ли казва с това, колко важна е жената, и нейната любов в живота на мъжа, та било то и от Мардин. Мустафа я нарича Ангел,  споделя радостта на брат си от щастието, което изживява, да се ожени за жената, която обича, и го обича. "Поне едно щастливо семейство да има в този конак". И двамата се опитаха да спрат майка си, да не си тръгва, да не проявява "слабост".
   И двамата не искат модела родителите да избират булката. В тази 5 серия, за която доста се говори, Мустафа упрекна баща си, че се е отказал от любовта си. "Жалко за момичето".
   Мустафа не харесва изплашени и подтиснати, примирен и жени. (така се получи при Нарин, но не защото го иска). Мустафа обича, и това го прави слаб. Нарин е по-силна от него. Тя може да му влияние, тя го владее, (например Нар).Той е респектиран от нея, той я обича и с "надигната глава", възхищава й се. Мисля, че ще й го признае.
   Мустафа Булут причини много болка, но и понесе много болка и натиск, пречупваха го (това вкарване в психиатрия, лечението, беше нечовешко). Образът му търпи развитие, променя се и то отвътре, което е най-сигурният начин за промяна.
   В последната серия, си имам любимо изречение. В неговият си стил Мустафа споделя душата си  с Атеш.
   Няма да коментирам д-р Сердар.  Той променя живота на всички. Но филмът не е направен за него.
   Аз обичам Мустафа Булут. Не знам защо. Питайте Яшар. Яшар да каже може ли да не го обичаш, дори и да не харесваш всичко в него.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 14:04 от dani_ka

# 179
65 еп. Мустафа бяга.... photo
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт