Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 430
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
  • София
gphilipova,mariana51, ПРЕКРАСНИ СТЕ   bouquet  bouquet  bouquet!Благодаря!

Гледах трейлър на 21 серия и мисля, че ще е голям екшън!

# 196
gphilipova,mariana51, ПРЕКРАСНИ СТЕ   bouquet  bouquet  bouquet!Благодаря!

Гледах трейлър на 21 серия и мисля, че ще е голям екшън!
Да сте живи и здрави момичета! Огромни благодарности!

# 197
Ето ви и рецептата, по която Муки сготви празничната вечеря, по случай избавлението на Фатмагюл.

Скрит текст:

Агнешко по Мукикански:
1 бутчи или 5 джуланя.Бая пресен сугань с перки. Кълцън кът за фитки.
1  лъ’ица черен пуперь,1 капица парлив пуперь,Пулин чеша шарлань,Уда на  фкус,Соль - ай тъй колкот за цвят.Къръщис’ъ са и са ръга ф хурната.  Печеть докът е готоу.Ко искът’ вриз, сварьте си башка. Я нещъ!
Йежте го под хасмата на фералък. Яката въри с бири.Ъм сва й. Наздрай!!!

п.п. С риск да отида пак в ъгъла, реших да ви я споделя, че от 1 час се смея сама.

Хрис марш 2 серии зад решетките при Керим smile3513

Благодаря за превода на Облак   bouquet

# 198
  • Разград
KERİM ILGAZ (EN KIYMETLİSİM)

# 199
gphilipova, mariana51, благодаря! Тъкмо се чудех коя серия на Облака да си пусна.

# 200
  • В Града на липите
ЗА ОБЛАКА:

Сега да се обоснова защо нарекох Мустафа "черна овца". Първо и аз го харесвам, не знам защо. Все се питам и още нямам отговор. Не харесвам деспотични мъже, а той някакси ми влезе под кожата. Слабост ми е. Сериала го гледам предимно и най-вече заради него, въпреки социалната си насоченост и интересните неща, които научавам.
Под "черна овца" имах предвид това дете от семейството, което създава най-много грижи. Не непременно най-лошото, а просто такова, дето постоянно трябва да го вадиш от калта. То не беше полицията, то не бяха отвличания, после минното поле... Не съм го изгледала целият сериал още, но сигурно списъка става още по-дълъг. И не мисля, че нещастната му любов е оправдание за  всичко, което надроби. Той просто си е такъв. Първо стреля, после мисли и непрекъснато се набърква в неприятности, най-вече заради темперамента си. Кръвта му е гореща, пламва за миг. Не може и не иска да контролира емоциите си.
Но за мен си е "черна овца", в добрия смисъл на думата, ако може да се каже така. Без да го съпоставям с Яшар. Колкото и да си приличат, толкова и се различават.

п.п. Помислете, ако всеки, на когото се е случило да се влюби нещастно, извади пистолет и почне да стреля и отвлича, ще настане пълна лудница. Трябва да ходим по улиците с бронежилетки. Simple Smile

gphilipova,mariana51   newsm51   newsm51

Вени  Hug,  веднага отивам и на две серии съм съгласна  Grinning

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 15:13 от hrissi_sz

# 201
  • Разград
Engin Akyürek `Mustafa Bulut` - Mecnun`um Leyla`mı Gördüm

# 202
Момичета напиках се от смях със забавните коментари в темата  Joy  Joy  Joy
Благодаря Ви! Супер сте!!! Скоро така не бяха ме разсмивали!!!
Благодаря за Облака!!!

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 15:30 от miranda78

# 203
gphilipova, mariana51 - нямам думи!!! Голяма манфактура сте. Денем, нощем.. нямате спиране, постоянно бълвате продукция!!
Благодарностите са ясни, но от сърце искам да ви пожелая (и на другите от екипа ви) много здраве и късмет. Винаги и за всичко и всички покрай вас да се чувствате щастливи. Някои казват  - ама какво е щастие. За мен това е всяко нещо, което ни кара да се радваме и усмихваме - здраве, деца, любов, приятели, пари, слънце, дъжд, книги, филми...  всеки да си допълва списъка.
 newsm51

# 204
Благодаря за отговорите момичета, стана ми интересно, защото Енгин не е мой тип мъж, но така ме грабна с тая негова нежност и топлина, че за друг не мога и да си помисля вече! Даже си спомням , че преди да започна да гледам сериала видях негова снимка и изобщо ама изобщо не ми допадна, но веднъж започнах ли да гледам .... ей няма такава магия!  ooooh!

# 205
gphilipova, mariana51

Благодаря за веселото настроение Joy страхотни сте  Peace
а който иска  да научи тайната за шампоана ,да подхвърли куфарче с парички на Мукадес Mr. Green Heart Eyes Joy

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 16:19 от Lilims

# 206
Церемония по награждаване на 25-тата Международна конференция по качество за потребителя (?!?  newsm78) - Най-добра актриса на годината: Берен Саат

Церемонията ще се състои на 15 март в Çırağan Palace. На нея ще участват значими представители на индустрията, както местна така и международна.

# 207
арията от Белини, която прозвуча за малко в 21 еп. на Облака

# 208
  • софия
lady.m - загледах филма заради Берен, ама към ту 3-та (бтв серия) си викам : абе какъв е тоя смешен длъгнест младеж тука, newsm78, я да видя аз кво става напред.....и какво да ти кажа...бях като обсебена....изгледах сериите, намерих момичетата тук...три дни бях с температура и бълнувах ...Керим, Керим.... Laughing Embarassed. Джи-пи -то ми вика, че съм имала грип...., ама аз не и вярвам..... Joy Joy та така и до сега....ама тук всички сме така, а някои от мацките ги държи от ехеееее...........повече от година

# 209
Добър ден момичета ! Чета обсъждате "Облака" - завиждам ви благородно, аз съм си обещала, че ще го започна след като бъде изцяло преведен. Сега съм под въздействието на Фатмагюл и Керим.

От вчера повече чета - тук, при руские девочки, турските коментари чрез гугъл - дето имах някакво собствено виждане на събития и факти след всичкия прочит в главата ми стана още по-голяма "каша".
Едни "оправдават"?! действията на Мустафа, други се къхарят, че края ще е лош - вече започвам да не си вярвам на "уж" логическото мислене и чисто женското такова.  
Коя ще да е тази нормална жена, която след всичко което преживя както с М., така и с Керим - да бъде с ... /даже името му не искам да напиша на този престъпник/.
Това отвличане / според мойта си логика - друг е въпросът, че както и да го  мисля  аз - сценаристките си мислят друго /  беше нещо като своеобразен катарзис за Фатмагюл, за другите също.
Върнах се в първи сезон - да намеря това

реакцията на годеника, разбрал, че годеницата му е насилена и нейните очаквания за подкрепа. След изнасилването в нейните мисли беше непрекъснато той - как върви редом с нея, как и подава ръце, как я прегръща, как я утешава. Реакцията я знаем.

Отвличането  беше вторият най-тежък момент = по опустушителната си сила върху психиката на Фатмагюл. Даже е още по-страшно, че си отвлечен, заплашен, упояван, психически тероризиран от човек когото си познавал / още повече обичал/. И сега, както и при първия случай отново в мислите и е човекът когото обича и разчита на него, че ще я спаси - не полицията - "Керим ще я намери и той ще я спаси". Именно тази вяра я крепеше и и даваше сила да се държи по най-правилния начин в такава ситуация, знаейки, че срещу  нея вече  не е Мустафа - когото е познавала,  а стои един непознат - един насилник и престъпник. Тук реакцията е на "съпруга" и то след като Мустафа му заяви почти в прав текст, че Фатмагюл си е  "негова" вече и, че не е била с него /с Керим/- защото не го обича и се е "пазела".
Видяхме ние, видя и Фатмагюл, каква е реакцията на истински обичащ те мъж.

Общи условия

Активация на акаунт