Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 429
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
тинтири, ти каза на глас това, което и аз си мисля.
dani_ka, благодаря за превода. Бяхме доста наплашени от слухчетата, но май няма да е толкова страшно. Скоро ще разберем. Вече започвам да се чудя какво ще правим след юни, дано Енгин се снима в нова роля. Лека нощ на всички!

# 361
  • Разград
Alev Alev Ferudun Düzağaç FG & Kerim

# 362
Здравейте момичета и аз се запалих се по сериала, това е първия турски сериал, който гледам  Heart Eyes
Изчетох почти цялата тема /като изключим нещата за Облака  Grinning/.
Марта - много изобретателен финал, но едва ли ...
Търсейки някъде поне английски субс. за 64 епизод, попаднах на една страница във ФБ, там са само чужденци /т.е. англичани и май и американци имаше/. Та като попитаха колко общо серии има сериала и отговориха 78   newsm78 .
И да ви питам нещо, може и да е обсъждано в предишни теми, но трейлъра от сватбата как е заснет при положение, че все още се снимат сериите седмица за седмица, малко странно ми се струва. Там е с роклята, която Керим й подари, а плата който си купи е различен.
Аз също мисля, че ще се случи нещо с  Хаджер, но пък за бащата на Керим не съм много убедена.

# 363

Gabie
Цитат
Вчера попаднах на следните разсъждения Какво българите си мислят за Турция
http://patepis.com/?p=29818
Поне за мен бяха много интересни. Има въпроси, които ми изглеждат подходящи по темите, които се обсъждат тук. Пътеписът на авторът е доста дълъг, но горещо ви го препоръчвам.

nianta , благодаря ! Интересно четиво - увлекателно .., но имам още да чета... !?
Grinning Peace

# 364
Здравейте момичета и аз се запалих се по сериала, това е първия турски сериал, който гледам  Heart Eyes
Изчетох почти цялата тема /като изключим нещата за Облака  Grinning/.
Марта - много изобретателен финал, но едва ли ...
Търсейки някъде поне английски субс. за 64 епизод, попаднах на една страница във ФБ, там са само чужденци /т.е. англичани и май и американци имаше/. Та като попитаха колко общо серии има сериала и отговориха 78   newsm78 .
И да ви питам нещо, може и да е обсъждано в предишни теми, но трейлъра от сватбата как е заснет при положение, че все още се снимат сериите седмица за седмица, малко странно ми се струва. Там е с роклята, която Керим й подари, а плата който си купи е различен.
Аз също мисля, че ще се случи нещо с  Хаджер, но пък за бащата на Керим не съм много убедена.

Сватбата е от промото за втори сезон...!? Peace 

# 365

dani_ka, благодаря за превода !!! Hug

# 366
dani_ka благодаря за превода Simple Smile
малко преди да го публикуваш изнудих приятеля ми да ми каже какво пише и мислех да го разкажа на кратко  Simple Smile

# 367

Gabie
Цитат
Вчера попаднах на следните разсъждения Какво българите си мислят за Турция
http://patepis.com/?p=29818
Поне за мен бяха много интересни. Има въпроси, които ми изглеждат подходящи по темите, които се обсъждат тук. Пътеписът на авторът е доста дълъг, но горещо ви го препоръчвам.

Специално  искам да благодаря за линка, прочетох и статията за техните предразсъдъци за нас, със сигурност ще прочета и други статии и пътеписи. Автора разказва увлекателно, не усетих кога го изчетох, а и порцията хумор е свежа.

Копирам от въпросната статия или пътепис - може би Мустафа Булут затова си полива ръцете с одеколон вместо антибактериален гел..!? Peace

На едно място даже видях инструкции как трябва да се мият ръце (на турски и с картинки). Дали е част от цивилизационният процес, не знам, но определено си мия ръцете много старателно. Почти около всяка мивка освен сапуните и хартиентите салфетки е сложен и антибактериален гел – мирише хубаво и се поставя на ръцете след изсушаване. Ако сте пътували за Турция организирано, предполагам екскурзоводът още в началото ви е предложил да си напръскате ръцете с одеколон? Одеколонът се ползва вместо този антибактериелан гел, но… като се замислиш, че е единственият алкохол наоколо, по-добре ползвайте антибактериалния гел за целта – одеколонът може да се ползва и за по-полезни цели от обикновената дезинфекция...

# 368
  • Пловдив

Добро утро в понеделник. Успешна седмица и дано ни зарадват с новини или трейлър днес.

# 369
  • Пловдив
dani_ka, специални благодарности за превода на резюмето за 65 серия.

# 370
Добро утро!

Ето ви нещо за прочит с кафето Peace
Върнаха се рошавите вежди на почит

Скрит текст:

# 371
65.Bolum Ozet

Гръмването на пистолета в старата фабрика за обувки ще спаси живота на Керим, и ще сложи край на кошмарите на Фатмагюл. Мустафа пък е решен да упорства до последния миг, ще продължи да създава опасности в живота на Фатмагюл и Керим.
  Виждайки, че от всички страни обръчите доста добре се затягат, Селим и Едоан са обзети от страх, че отново може да влязат в затвора. След като става ясно мястото на което Мустафа крие   Фатмагюл, става ясна и връзката на Яшаранови с Мустафа.  Ердоан и Селим,  всеки от тях тайничко разработва план за действие за собственото си спасяване.  Страха и болката които е преживяла Фатмагюл за времето когато е била с Мустафа, са и оказали въздействие и тя няма да може веднага да се освободи от тях. Цялото семейство и психолога ще продължата да и оказват подкрепа. За преживените мъка и болка, Керим решава да се изправи срещу Яшаранови и да им потърси сметка. Положението на ранения Мустафа с всеки изминал ден се влошава, той започва битка за да оцеляване (оживяване). От една страна и издирването на полицията, от друга и усилията на Кадир относно жалбата срещу Мустафа, ще претърпят важно развитие. За Яшаранови краят е близо. Вижда се вече, че борбата (битката) на Фатмагюл не е напразна.

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 65. BÖLÜM TÜYOLAR:

Фахретин и Керим са леко ранени. Мустафа бяга. Фатмагюл получава защитник. Кава се Мирзат. Терапевтът този път идва в къщи. Обясненията които Фатмагюл дава на терапевта са насочени (касаят) към сърцето на Керим.
  Фатмагюл: Тръгнах с него, защото веднага щом влезе ми показа пистолет. Каза ми, че ако не направя каквото ми казва, ще убие Керим. Наистина заради Керим останах там. Много се срахувах, че ще направи нещо.
  Селим и Ердоан  бягат. Бягството на двамата е много смешно. Керим отново прави нещо на своя глава. Отива в къщата на Яшаран.
  Керим: Време е вече за разчистване на сметки Решат Яшаран, ще отговаряте за стореното от вас до днес включително.
  Асу ще се изгуби (изчезне) Фахретин и Сами я търсят. Изненатда (сюрприз) в края на серията.       
  Полицията този път работи бързо,  Яшаранови ще бъдат сериозно притиснати.

Добро утро и от мен и много благодаря за преводчето,много ми харееесаааа  Hug  bouquet

# 372
  • Под Сините камъни
Добро утро момичета кокичета!Марианка мерси за кафенцето.Аз влезнах за видя дали няма трейлър вече, но превода на Дани малко ме успокои.Явно доста инфарктни епизоди ни очакват.Бързо оздравяване на Берен и дано имаме епизод в четвъртък,че иначе ще има доста нервни кризи.

# 373
Добро утро момичета кокичета!Марианка мерси за кафенцето.Аз влезнах за видя дали няма трейлър вече, но превода на Дани малко ме успокои.Явно доста инфарктни епизоди ни очакват.Бързо оздравяване на Берен и дано имаме епизод в четвъртък,че иначе ще има доста нервни кризи.
Е,а дано да се смилят над нас!

# 374
  • Стара Загора
Добро утро момичета!dani_ka,мерси  smile3525за превода на резюмето на  65 еп.-направо ми олекна на сърцето,че няма да са сериозно ранени нито Керим ,нито баща му,а раненият ще е Мустафа.Добре е също,че най-после  Яшаран ще започнат да си получават заслуженото.
Приятен ден на всички и успешна седмица!
п.п.Slawena,много любопитно инфо-благодаря  bouquet!

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 09:08 от borovinka123

Общи условия

Активация на акаунт