Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 443
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • В Града на липите
ladychar86 , само се шегувам.  Hug След като търпи безумието ми вече два месеца без два дни, заслужава поне една хубава вечер и ще си я получи  Grinning

Baiche, подкрепям мнението за разказа на финала на Облака. Все още сме до 21-ви епизод и на мен ми беше неприятно да науча тези подробности, моля да ползвате спойлери.

# 421
  • София
Марта, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, много щастлива, много обичана и благословенна! Хубав празник ти желая!  bouquet

# 422
  • София

va_nesa никой не е искал от теб да разказваш финала на Облака. Има ги всички серии на 1 ва стр., който иска ще си ги изгледа. Въздържай се, ако обичаш да разваляш удоволствието на хората, които го следят!
Съгласна съм!!!
 На такива постове и аз направо слагам  ignore2. Добре, че не прочетох какво е написала va_nesa!

# 423
  • София
Цитат
Съгласна съм!!!
 На такива постове и аз направо слагам  . Добре, че не прочетох какво е написала va_nesa!

И по-добре Simple Smile

# 424
  • Разград
Engin Akyürek

# 425
Радвам се, че ви разсмях, ама на мен ми е още едно такова кисело. Как пък веднъж не сънувах Керим, бе.  newsm78  Поне веднъж.
Честно да ви кажа толкова ярък и реален беше съня, че преди малко ходих да проверя дали куфара ми си е в къщи  Joy Има смекчаващи вината обстоятелства за психичното ми състояние: един час след ставане съм съвсем неадекватна.  Grinning
Аз пак с твоя сън ще се занимая. Имам предложение Днес ме извинете - но ми е наистина весело и усмихнато / от годините ще да е /
Скрит текст:
Сънувай поне с реклами - може в някоя да пуснат трейлър

# 426
  • софия
Марте, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава! добронамерена и позитивна , както винаги когато те чета! От сърце ти желая - много щастие и любов и верни приятели винаги до теб!!! newsm51
 bdbaloni

п.п. довечера с най-голямо удоволствие ще ударя едно малко за твое здраве... Heart Eyes

# 427
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, Марта  newsm51 smile3525 newsm51 Желая ти най-вече здраве и усмивки, другото се постига  Hug

Момичета, то си е ясно, че поста на Ванеса е да ни подразни  Wink. За съжаление няма начин да се избегнат такива неща, човек когато е незадоволен емоционално, се стреми да го покаже на всички  Joy Joy,та белким развали кефа и на другите  Laughing Гледайте си  филма и не си разваляйте удоволствието  Peace

Хриси, мъжът ти заслужава да си получи и той удоволствието от една вечер само за него  Wink,стига те е делил всяка вечер с Керим. А на мен наистина ще ми липсват твоите коментари, но си запазвам правото да си ги искам за другата седмица  Grinning

# 428
# 429
Холивуд по балкански
Правим комбина с Турция за сериали
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-03-05&article=402153
Холивуд по балкански ще зарадва любителите на сапунки от двете страни на Босфора. Най-доброто от "Листопад" и "Перла", забъркано в коктейл с "Под прикритие" и "Стъклен дом". Това трябва да бъде резултатът от копродукциите на сериали, които ще правим с Турция. Спогодба за това на държавно ниво ще бъде подписана след две седмици в Анкара. Новината съобщи пред "Стандарт" културният министър Вежди Рашидов. На съвместното заседание на правителствата на двете съседни страни на 19 и 20 март ще бъде договорено и откриването на турски културен институт в София.
Проектът за балкански Холивуд развълнува феновете на сериалите.
Те веднага си представиха как на снимачната площадка един до друг ще застанат българският и турският Брад Пит - Калин Врачански и Къванч Татлъту. Единият участва в "Стъклен дом", а другият - в "Забраненият плод

Може скоро да гледаме 1001 нощ на Мустафа Под прикритието на Стъклен дом,да яде от Забранения плод и да чака Инджито да разлюби Мехмед,а Керим да е под Домашен арест на Мукадес,докато се изясни аджеба Каква е вината на Фатма,че докато е мела окапалите листа от Листопада си е убола крак и го пази в Малки тайни,докато Езел не докаже кой е виновен от Столичани в повече и не получи Любов и наказани е а една мома не реди Сълзи над Босфора за това и след като минат Седемте часа разлика ще чакаме от Север-Юг да се зададе един Лъжовен свят и да видим вече Къде е батко  ....

#Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 12:49 от Slawena

# 430
Славенко,това последното беше чок комик Joy Joy Joy JoyКакъв ли хибрид или ГМО ще се получи newsm78

# 431
# 432
Може скоро да гледаме 1001 нощ на Мустафа Под прикритието на Стъклен дом,да яде от Забранения плод и да чака Инджито да разлюби Мехмед,а Керим да е под Домашен арест на Мукадес,докато се изясни аджеба Каква е вината на Фатма,че докато е мела окапалите листа от Листопада си е убола крак и го пази в Малки тайни,докато Езел не докаже кой е виновен от Столичани в повече и не получи Любов и наказани е а една мома не реди Сълзи над Босфора за това и след като минат Седемте часа разлика ще чакаме от Север-Юг да се зададе един Лъжовен свят и да видим вече Къде е батко  ....

Славенка   smile3521 smile3501  уникална си   love001

# 433
  • В Града на липите

Славенка  Joy  Joy  Joy  Joy Уф, направо го пропускам тоз сериал. То цялата първа страница на темата трябва да е с упътване за това кой кой е, и в коя точно сюжетна линия се подвизава. Grinning

# 434
Добър ден и от мен.
Гледам хубави новини има и с тях една рожденичка.
Марта да си жива и здрава.Много приятни емоции и подаръци ти желая,не само днес а и за напред.  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт