Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 427
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Марта_49, да си жива и здрава, да имаш много късмет, да бъдеш винаги много обичана и уважавана и да си безкрайно щастлива! Много целувки, хубав и весел ден ти желая!

Скрит текст:

# 406
Ердоан при приятелката си след страстна нощ:
Скрит текст:
Е- Слънчице!

Пр- Да, мечо?

Е- Ще станеш ли да направиш кафе, сладката ми?

Пр- Разбира се, зайо!

Е- Благодаря ти, пиленце.

Пр- Няма защо, златце.

Е- Обичам те, писе!

Пр- И аз те обичам, пухчо!

Е- Чакай малко! Ти също не се сещаш как се казвам, нали??![/b]
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 407
М А Р Т А

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Честит да бъде твоят ден Рожден!
Красив и весел, щедър и засмян!
Късмет и здраве да ти донесе,
и много китки - сто поне...
С любими хора да го споделиш
и с радост ти напред да продължиш!
БЪДИ ЩАСТЛИВА МАРТА !!!

# 408
  • Варна
ххахахахх смятай Simple Smile Ще е интересна серия със сигурност  Laughing

# 409
Марта,честит празник!За такъв специален човек като теб ми се иска да ти пожелая нещо по-различно.Запази красотата на душата си и искрено се надявам,че близките ти разбират колко са благословени с теб!

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 11:34 от dettodorowa

# 410
  • Разград

# 411
Марта, Честит Рожден Ден ! Бъди жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната !

# 412
  • София
dani_ka,

# 413
  • София
Здравейте и от мен!
С невероятно привлекателните кафенца и сънят на hrissi_sz денят ми почна с много голяма усмивка. Laughing.
Slawena, това може да се превърне във вица на деня  Joy hahaha!

Марта, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МОРЕ ОТ ЛЮБОВ/поне толкова голямо, колкото на Керим и Фатмагюл/.

# 414
Момичета благодаря ви сърдечно за пожеланията ! Нека и вие да сте живи и здрави, усмихнати и късмета да е винаги с вас !

# 415
Здравейте момичета! Спорна и усмихната седмица! Hug

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН, МАРТА!

Да си жива и здрава, да имаш много късмет, да бъдеш винаги много обичана и уважавана и да си безкрайно щастлива! Много целувки, хубав и весел ден ти желая! smile3525

п.п. Благодаря на всички момичета/ казвам така, за да не пропусна  някоя от Вас/, които правят тази тема така уютна и приятна, със своите постове, резюмета, снимки, клипчета, сънища, сценарии, подсказки и т.д. .   bouquet

# 416
  • София

va_nesa никой не е искал от теб да разказваш финала на Облака. Има ги всички серии на 1 ва стр., който иска ще си ги изгледа. Въздържай се, ако обичаш да разваляш удоволствието на хората, които го следят!

# 417
Славенка, мерси за рецептата. Ей таз съставка - "онова на Мустафата", мисля да я прескоча.  Grinning

Злати, с прискърбие ти съобщавам да не разчиташ на мен за водещ на програмата на 8-ми март. Аз все пак се надявам да има епизод. При тая рейтингова война, Енгин и Берен и действително да ги бяха простреляли сигурно щяха да ги метнат на снимачната площадкаэ със скорострелна промяна в сценария.
А не разчитай на мен, защото току що моя мъж реши да ме изненада "приятно" по телефона, че е резервирал маса в любимия ми ресторант. Познай какви усилия ми отне да имитирам ентусиазъм.
И познай колко пъти ще посетя тоалетната въпросната вечер, за да проверявам на тела, как се развиват събитията. От сега усещам, че няма да има много чок романтик на нашата маса. Освен ако не се взема в ръце.

п.п. Що се отнася до въпроса ти - сякаш не бяха начервени. Някои детайли ми се губят.

Хриска отдай се на романтика. Е, та това е само един сериал, макар и с главоно С. В петък спокойно ще си го изгледаш. Е, хвърляй по едничко очо, за да не скучаем без теб, но все пак нашите мъже са си нашите сладурковци и щом искат да ни зарадват, значи не трябва да изпускаме шанса.А пък моя мъж понеже  е музикант и на всички празници е на работа в кръчмата, е писна ми Вече. И аз искам да ме изведе някъде дваминца на саме, ама няма. С радост бих заменила дори дълг очаканата серийка, само и само  той да си е с мен, а не на работа.

# 418
Dani_ka - благодаря за превода, денят ми вече наистина ще е спокоен - защото срам ме е да призная,  но умът ми все в сериала. Правя що правя - и се улавям, че мисля какво ще ...?, ами ако....?
По този повод - "съчувствам" на Хриси за съня - за естеството му. Виж ако беше друго - чиста благородна завист щеше да си е
Ваня - чудесни клипчета !

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 11:53 от Марта_49

# 419
  • София
Марта,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!!!
Пожелавам ти Време,за да се наслаждаваш на даровете на всеки ден!
Смях,с който да се изправяш пред многото предизвикателства в живота!
Приятели,с които да споделиш радостите!
Мечти,които да ти помагат да вървиш напред!
Пожелавам ти Щастие през всички сезони в живота!!!

Скрит текст:
По между другото Енгин ми се обади и каза,че ти звъни от сутринта,но телефонът ти дава постоянно заето,та иска и той да те поздрави,но  по-късно пак ще пробва/ми каза/!!! smile3521

Общи условия

Активация на акаунт