Е,няма такъв смях, Хриси,абсолютен бонбон си
Сега ако може и да ми кажеш и с какъв точно цвят червило беше Ердоан
Ако в четвъртък нямаме серия да знаеш,че от сега си назначена водеща на вечерта и си искаме да ни изиграеш една серия по твоите сънища

,мерси за разходката до Венеция. Предствих си, че съм на едната гондола с доктора

Това според мен, води до изграждане на една нереална представа за трудностите в животаи много често изправя децата в бъдещето пред дилемата сами да вземат решение /което не се знае дали винаги ще бъде правилно/ или да се свият в черупката си и да отидат да питат мама и тате как да постъпят /което пък може би е и целта на този вид отношение- така ролята на родителите става решаваща в живота им/

Просто това е една от повелите на Корана. След полов акт, мъжът е омърсен и трябва мръсотията да се отмие от тялото му. Не вярвам да не сте забелязали по филмите, че след всеки акт, мъжът задължително влиза в банята.

сякаш ако е на английски по ще чатна нещо, но все пак дано скоро стане превода, само проверявам през час

/ но резюметата ми вдъхнаха кураж
Даника
много ми допада ,че Решат и Мюнир ще "триумфират" с белезници,но... се "притесних"

сънят ти ме усмихна
[/color][/i] 
Препоръчани теми