Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 348
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
Миранда - предполагам, че Сердар е предусещал какво ще й се случи на Нарин, ако Мустафа разбере, че тя ще е с друг. Друг мотив може би е, че той още не е бил съвсем сигурен в чувстава си към Нарин, опасявал се е как тя ще се впише в неговия свят, дали няма да се разочароват един от друг. Имало е вероятно и сянка на съмнение, че влиянието на Мустафа /а защо не и чувства към него/ са все още много силни. Спомнете си как само като седеше под прозореца й в Истанбул тя тръгна с него боса и по пижама като хипнотизирана. В този момент си помислих "това момиче обича Местафа!". След това обаче тя каза, че го е направила, за да не пострадат Сердар и майка му.
За мен начина, по който си описала чувствата на доктора го описва като слабохарактерна личност - с много властна майка. Един МЪЖ не бива да е такъв! Не мога да го харесам и това е! Мисля си, че и краят на доктора не случайно е докато говори с майка си!

# 46
Нямаме няколко часа и вие сте почнали новата тема  Hug
Злати , виж колко добре ме разбираш, абсолютно ми разгада намеренията.  Joy И все пак белким като се види на снимката да разбере какви глупости говори. Имам си любим израз, но е доста груб и затова го спестявам. Нейсе. Детелинка и на теб ще ти метна една снимчица.  Hug
Аз не очаквах да е стрелял татко Фахретин... пълна изненада е за мен. А таз госпожа Леле ми е съмнителна от началото и май е таен коз на Перихан, защо иначе ни дадоха това с куфарчето и как постоянно се съпротивлява срещу безумията, който правят Яшараните.
За Облака
Енгин прави майсторска роля там,но ако трябва да анализирам самия герой... В 20та серия ясно се вижда отношението му към жените. Особено когато Яшар му каза "всички жени в този край наистина имат такава тежка съдба", Мустафа го затъпи с "женски приказки". Въобще отношението към жените е като към втора ръка хора,че и по-зле. Ако забелязахте, когато Дурие си тръгна, Аслан й каза да не помисля да взима малкия им син, а момиченцето все едно не му е дете, тя не е важна. Затова и Дурие му изкрещя:"виж как си възпитал синовете си за отношението им към жените". В тази серия стана кристално ясно. Щом е от женски пол- кучета я яли както се казва. Как още малко не му изръкопляскаха на Аслан,че има любовница не знам.
    love001

# 47
Не мисля, че Сердар е слабохарактерен, а просто по-цивилизован, не е толкова първичен като Мустафа. Сердар мисли и какво ще стане с Нарин от тук нататък, а не като Мустафа "след мен и потоп". Аз харесвам Сердар, той просто е от друг свят. За мен обаче загадката е другаде. Как тази умна и образована жена, така добре разбираща се със сина си - г-жа Инджи не усети любовта между Нарин и Сердар, та така набързо я хвърли в лапите на Харун? Майката на Нарин например веднага разбра.

# 48

За Облака
Енгин прави майсторска роля там,но ако трябва да анализирам самия герой... В 20та серия ясно се вижда отношението му към жените. Особено когато Яшар му каза "всички жени в този край наистина имат такава тежка съдба", Мустафа го затъпи с "женски приказки". Въобще отношението към жените е като към втора ръка хора,че и по-зле. Ако забелязахте, когато Дурие си тръгна, Аслан й каза да не помисля да взима малкия им син, а момиченцето все едно не му е дете, тя не е важна. Затова и Дурие му изкрещя:"виж как си възпитал синовете си за отношението им към жените". В тази серия стана кристално ясно. Щом е от женски пол- кучета я яли както се казва. Как още малко не му изръкопляскаха на Аслан,че има любовница не знам.
    love001
Аз съм убедена, че ако Нарин беше казала "да" на Мустафа и заживяла с него като съпруга, той щеше да е съвсем различен в брака си и въобще в тази връзка. В момента Мустафа е много нещастен и това се отразява във всичките му действия. Този образ затова ми е интересен, за разлика от Аслан, който е класически "турчин" както ние наричаме такива хора.

# 49
Не мисля, че Сердар е слабохарактерен, а просто по-цивилизован, не е толкова първичен като Мустафа. Сердар мисли и какво ще стане с Нарин от тук нататък, а не като Мустафа "след мен и потоп". Аз харесвам Сердар, той просто е от друг свят. За мен обаче загадката е другаде. Как тази умна и образована жена, така добре разбираща се със сина си - г-жа Инджи не усети любовта между Нарин и Сердар, та така набързо я хвърли в лапите на Харун? Майката на Нарин например веднага разбра.
Аз съм 100 % сигурна,че се усети, и това беше една от причините да я метне като топъл хляб към Харун. Предполагам си мисли,че Нарин е момиче различно от сина й и че има много проблеми в живота си и не я иска за Сердар. Прие Нарин точно като "благотворителна кауза", както се изрази веднъж Сердар.  Wink
Едновременно сме писали, сега видях. Мен никой не може да ме убеди,че Нарин щеше да има щастлив живот с Мустафа. Той от ревност щеше да й налага куп органичения, да не дава Господ да я заговори случайно някой от мъжки пол. За мен тази "любов" е разрушителна и не може да бъде източник на щастие за никого, дори и ако са заедно. Мустафа изпитва абсолютна, типична "егоистична любов", мисли само за това как тя да е до него. Любовта на Сердар е съвсем друга, той винаги мисли за това какво се причинява на Нарин, дали ще страда, дали ще й се навреди. Отношението на Мустафа Булут към жените е точно като това на баща му, ако питаш мен. Жената е "благословена" с това да задоволява всички нужди на мъжа и това е положението, дали иска или не не е важно.  Peace

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 19:30 от Zorni44ka

# 50
  • Пловдив
Ей Злати, в червата го мразиш Мустафа Булут  Joy  Joy   Joy
Аз пък не мога да простя на д-р Сердар, че не се пребори за нея преди тя да се омъжи за Харун и това е! За мен това е ужасна грешка. Непростима. Склонна съм да намразя всеки мъж за проява на такава слабост. А наистина не разбирам какво ще те накара да се возиш по течението и да приемеш брак на любимата ти с друг  Peace

Това,че тя се съгласи,а той никога не би тръгнал с/у нейно решение,каквото и да му коства.
Закъсня той,защото  още не беше си дал точно сметка колко много я обича. Когато вече го осъзна ,беше късно. Но мълчаливата му обич е толкова трогателна и силно изиграна от Енгин  Heart Eyes Поне за мен де  Grinning

Права си Миранда,направо го мразя Мустафа Булут  Peace Wink

Зори  Hug тъкмо се чудих къде си,като тук сме при Док  Wink Hug

За Инджи-Зори, не се усети. Когато го разбра беше същисана. Тя мислеше .че прави добро на Нарин,спасява я.Предполагам,че просто тя знае ,че синът и е всеотдаен по природа и не си е поставила за цел да  наблюдава поведението му спрямо Нарин  newsm78 А майката на Нарин просто ги видя в градината,как няма да разбере  Peace

# 51
За "Ако бях облак"
Нещо друго ми направи впечатление в образа на Нарин.
Повече от две години Нарин фактически е съпруга на Мустафа,но не е позволила да се приближи до нея и той не е настоял.И сега когато той я отвлече пак би могла да се защити.Мустафа може и да е луд от любов ,но не би и посегнал без нейното дори и мълчаливо съгласие.Защо сега,заради безнадежността на ситуацията,заради дълбоко стаените към Мустафа чувства или заради макар и малката вероятност отново да бъде един ден с Харун?
Мустафа е луд,деспотичен,безумен ,тираничен ,но и принципен по негов си начин.
И дали чувствата и към  д-р Сердар и семейството и са единствената причина твърдо да отказва да замине с Харун?
Нарин е всичко друго само не и примирена и безволева.
Не знам какво точно да си мисля за интимната сцена между Мустафа и Нарин. И ми се иска да чуя повече мнения. Мисля си, че преди когато беше негова супруга, той нямаше нужда да насилва Нарин, защото на него му беше достатъчно, че тя е до него. Сега обаче, когато Нарин е омъжена за друг, Мустафа видя, че окончателно е загубил Нарин и беше категоричен, че ще е с нея. Затова и тя не се бори, а се примири със съдбата (отчитам го като голяма нейна грешка)

За Облака :

Не , според мен той посегна на нея , защото беше убеден , че минава границата и бъдещето му от тук нататък е с Нарин... Дори и тя си го мислеше , затова беше апатична и му позволи да и се случи това...

Мустафа в никакъв случай не е "черна овца" в предвид факта къде е израснал...!? Peace

Чакам момента да го разчепкаме този филм - толкова благодатен е с тези емоции и чувства , които те обхващат , гледайки сериите..!? Peace

# 52
  • Пловдив

К Л И П

кликни върху надписа

Един клип, както казвам, направен с любов от мен за Вас. Музиката е прекрасна...

# 53
Цитат
Зори  Hug тъкмо се чудих къде си,като тук сме при Док  Wink Hug

За Инджи-Зори, не се усети. Когато го разбра беше същисана. Тя мислеше .че прави добро на Нарин,спасява я.Предполагам,че просто тя знае ,че синът и е всеотдаен по природа и не си е поставила за цел да  наблюдава поведението му спрямо Нарин  newsm78 А майката на Нарин просто ги видя в градината,как няма да разбере  Peace

Hug Я пък ти ! Вярно ли не се усети ? Ами когато бяха на една маса Харун и Сердар и Харун попита дали има нещо между тях с Нарин, тя не ги ли чу ? Наистина трябва да си сляп,че да не видиш. Когато само се каже "Нарин" и Сердар хуква нанякъде да й помага. Май не й се е искало на Инджи ханъм да осъзнае истината.  Hug

# 54

Хриси - древните руини Дара.. !?

# 55
mariana51   bouquet
Сега ми хрумна, че може би Енгин се боядисва  Joy
Той е мой набор, а моята коса е доста побеляла. И Берен има бели коси, които се виждат с просто око и дори коментираха при фризьорката, когато си правиха прическа за сватбата на Мерием. А тя е по-малка с няколко години от Енгин. Та се зачудих за него Joy Как мислите? Не че е от значение ама няма един бял косъм. Чак да се зачуди човек!

# 56
  • Пловдив
Зори,не знам какво е чула, но разбира на края на 27 и то по доста зловещ начин-с пистолета на Мустафа носочен към главата му , а Нарин за ръката му  Laughing Не че беше доволнаот това,което видя де, веднага вдигна кръвно до тавана Joy Joy Но до сега определено не подозира. Аз засега спирам да пиша за Облака ,да не подразним другите  Peace

# 57
Скрит текст:
Злати права си, отплеснах се и аз този път. Hug
А във филма това с белите коси на Фатмагюл беше странно за мен, защото тя би трябвало да е на колко според действието - на 20 ? Странно, аз пък нямам бели коси  Joy

# 58
Скрит текст:
А във филма това с белите коси на Фатмагюл беше странно за мен, защото тя би трябвало да е на колко според действието - на 20 ? Странно, аз пък нямам бели коси  Joy
Блазе ти!
На колко си адашче? Аз на 30 имам доста   Close

# 59
Скрит текст:
А във филма това с белите коси на Фатмагюл беше странно за мен, защото тя би трябвало да е на колко според действието - на 20 ? Странно, аз пък нямам бели коси  Joy

Така е, но да не забравяме колко много преживя тя и продължава да преживява. От стрес на човек може да му побелее косата за една нощ, това е доказано.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт