Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 370
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Запалена от вас и за да съм в час с темата и аз започвам да гледам Облака.

# 61
  • Пловдив
mariana51   bouquet
Сега ми хрумна, че може би Енгин се боядисва  Joy
Той е мой набор, а моята коса е доста побеляла. И Берен има бели коси, които се виждат с просто око и дори коментираха при фризьорката, когато си правиха прическа за сватбата на Мерием. А тя е по-малка с няколко години от Енгин. Та се зачудих за него Joy Как мислите? Не че е от значение ама няма един бял косъм. Чак да се зачуди човек!

Напротив - и той има бели коси. Просто не си забелязала. В болницата, когато Фатма го галеше по косата - се виждат...и то доста...

# 62
mariana51   bouquet
Сега ми хрумна, че може би Енгин се боядисва  Joy
Той е мой набор, а моята коса е доста побеляла. И Берен има бели коси, които се виждат с просто око и дори коментираха при фризьорката, когато си правиха прическа за сватбата на Мерием. А тя е по-малка с няколко години от Енгин. Та се зачудих за него Joy Как мислите? Не че е от значение ама няма един бял косъм. Чак да се зачуди човек!

Напротив - и той има бели коси. Просто не си забелязала. В болницата, когато Фатма го галеше по косата - се виждат...и то доста...
Така ли? Мерси за отговора! Не съм забелязала. Пак ще го погледна този момент!

# 63
Даниела, сигурно си права, просто лично за мен беше странно.
Миранда почти сме на едни години с Фатмагюл, тази година ще чукна 20-така.  Hug Май съм най-малкото сред вас.  baby_neutral

# 64
  • софия
Е нямате настигане....а и всичко сте изписали....за мен останало само..- привет и честит празник!!

Славенка, като питаш така....та ми късаш сърцето

Скрит текст:

И след изминалите събития от 64 еп,пак се питам Каква е вината на Фатмагюл-това,че си позволи да допусне до своя свят и сърце човека когото мразеше най много или бе предадена от човека ,който бе целия свят за нея-нейното бъдеще,мечта за семейство и дом,я в крайна сметака я предаде...Сега ако онзи умре,какво е виновна Фатма че стреля в него за да защити човека когото обиква,че той живее в свой свят и раздава своето криворазбрано правосъдие ...малко,по-малко всеки следващ епизод ще ме доближава да финала и ще  ми дава повод да задавам този въпрос Каква е нейната вина...и пак в реда на тези мисли
Скрит текст:
,щастливия край ми се вижда като една химера....двамата минаха през много перипети,връзката им от омразна се превърна в много специална и все пак Керим ми се струва че ще умре а дали не и Фатма,прекалено много хора искат да се отърват от тях
E kakво сега..."на този свят няма ненаказано добро" - така ли?? Лошото е , че и аз имам такива опасения....надявам се , че грешим....
сори не ми се получи скрития текст

# 65
Даниела, сигурно си права, просто лично за мен беше странно.

Zorni44ka,  Peace В случая ,поне аз така го приемам,това е препратка към нейното емоционално състояние . Но ,на практика ,е възможно   даже и на по- малка възраст да се появи бяла коса. Понякога е генетично .

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 20:21 от daniela.qnkova

# 66
mariana51 видях един бял косъм, но все пак е нещо Simple Smile Не се боядисва човекът. Явно му е такъв генът  Joy
Как си забелязала, брей! Браво! Всичко виждаш свързано с Енгин, май! Нищо не ти убягва!

# 67
Мариана, поздравления за новия клип и благодаря!
за Облака:
струва ми се невероятно някой да смята д-р Сердар за слабохарактерен. За мен той е истински мъж, силен и всеотдаен, умен, страхотен професионалист. Независимо от чувствата си, независимо от ситуацията, мисли за пациента си, неговото добро е преди всичко. Готов винаги да помогне, каквото и да му струва. Така се държи и с Нарин, дори когато разбира, че чувства към нея нещо повече от състрадание и загриженост. Ако беше момиче от неговата среда, той би подходил по различен начин, но с Нарин е изключително предпазлив. Той си дава сметка, че тя е от друг свят, че е на място, където царят съвсем различни порядки, където един поглед или поздрав, могат да причинят беда. Положението е усложнено и от манията на Мустафа, ареста на Кадир и др. отношения в семейството. Затова си налага строги ограничения, а също и заради етиката между доктор и пациент. От друга страна, Нарин е плаха и примирена, не всички нейни постъпки са ясни за доктора, той не разбира напълно отношенията и с Мустафа. Предполагам, това са причините, поради които д-р Сердар със закъснение  осъзнава силата на чувствата си, а и нейните. Но, когато нещата се объркват (сватба с друг мъж, отвличане, изнасилване, бременност), д-р Сердар е до Нарин и като лекар, и като приятел. Не се оплаква (като Мустафа Налчалъ), не се домогва, само помага. Д-р Сердар за Нарин е като Мерием за ФГ. Силен и благороден мъж.

# 68
Мариана, поздравления за новия клип и благодаря!
за Облака:
струва ми се невероятно някой да смята д-р Сердар за слабохарактерен. За мен той е истински мъж, силен и всеотдаен, умен, страхотен професионалист. Независимо от чувствата си, независимо от ситуацията, мисли за пациента си, неговото добро е преди всичко. Готов винаги да помогне, каквото и да му струва. Така се държи и с Нарин, дори когато разбира, че чувства към нея нещо повече от състрадание и загриженост. Ако беше момиче от неговата среда, той би подходил по различен начин, но с Нарин е изключително предпазлив. Той си дава сметка, че тя е от друг свят, че е на място, където царят съвсем различни порядки, където един поглед или поздрав, могат да причинят беда. Положението е усложнено и от манията на Мустафа, ареста на Кадир и др. отношения в семейството. Затова си налага строги ограничения, а също и заради етиката между доктор и пациент. От друга страна, Нарин е плаха и примирена, не всички нейни постъпки са ясни за доктора, той не разбира напълно отношенията и с Мустафа. Предполагам, това са причините, поради които д-р Сердар със закъснение  осъзнава силата на чувствата си, а и нейните. Но, когато нещата се объркват (сватба с друг мъж, отвличане, изнасилване, бременност), д-р Сердар е до Нарин и като лекар, и като приятел. Не се оплаква (като Мустафа Налчалъ), не се домогва, само помага. Д-р Сердар за Нарин е като Мерием за ФГ. Силен и благороден мъж.

hug  Hands Clap  friendship Точно това и аз се опитах да обясня  Hug Не мога да се изразя по-точно от това  yes

# 69
Поздрави на Мариянка и момичетата в новата тема! newsm51
Благодаря на Мариянка за клипа-прекрасен е! Hug
А сега и аз да ви поздравя с още една от Мустафа Чечели(не го приемайте като кощунство на днешния ден-умея да разграничавам нещата-все пак професията ми не позволява да съм пристрастна)

http://www.youtube.com/watch?v=gx8d8_Z5WfY

# 70
ValemtinaP Да, аз споделям напълно възприятията ти за Сердар. Харесва ми неговия образ. Но пък ненавиждам типажи като Харун. Мазни и любезни, уж образовани, а като се ожени какво по-различно отношение от масовото към жените в този край показа? Може би само това, че не натири Нарин след прекараната нощ с Мустафа, което, признавам си ме изненада, правейки паралел с Мустафа Налчалъ и другия сериал. И забележете - от тримата мъже, които обичат Нарин, той единствен не си задава въпроса - тая жена, носи детето ми - с какви пари ще живее? Дори и деспотичния Мустафа мисли за Нарин, че не трябва да се вълнува че не трябва да се уморява. Мъжът й обаче се "умъгли" в града, в който го изпратиха и ни вест, ни кост

# 71
И все пак си мисля, че докторът е нещо по-различно за Нарин от Мерием за ФГ. Най-малкото Мерием и ФГ няма да имат интимни отношения. Затова и докторът ми е малко заспал. Независимо, че е в друг свят, срещаха постоянно шпаги с Мустафа, а после биеше отбой в отношенията с Нарин. Дори намек не й направи. Само се извини, че закъснял. Ами не е ли чувал, че никога не е късно. И много слушка маминка Sad

# 72

К Л И П

кликни върху надписа

Един клип, както казвам, направен с любов от мен за Вас. Музиката е прекрасна...
Много хубав  клип- Много, но Dalуmotion много ми накъсва
някъде четох в старата тема, че е преведен разговора на Керим с психоложката. Знаете ли къде?

# 73
  • Разград
Kerim ~ Fatmagül "Seni Her Gördüğümde"

# 74

ЗА  "Спомни си любима"-1-1 / много хубав ,скъп , без трагедии популярен  1 сериал на Берен/

http://www.vbox7.com/play:144b861ed3

Ясмин /Берен / е на 17 г.влюбена в сина на съседите  22 г. който е студент  в чужбина
Двамата са деца на 2 приятелски в миналото семейства ,сега политически врагове.
В чартърния полет  от Лондон пътуват  Ахмет/любимия на Ясмин/,баща и  и политическия елит на Турция 
Става катастрофа и Ахмед успява да спаси  бащата   на Ясмин и министър председателя.
Когато се срещат   развълнуваната Ясмин разбира ,че Ахмед не я познава и я помни като момиченце.....

следва продължение

Общи условия

Активация на акаунт