Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 370
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Този сериал има ли го преведен на български?

# 76
Честит 3 март  Party
Забелязах че много пишете за Облака и ако някой има време би ли ми разказал малко за него,че може ,и аз да се запаля по него  Grinning
Относно Фатмагюл....
Стана ми жал за нея и Керим,кога ще видим сватбата им..Едва ли някога тази вражда ще сварши.Не виждам друг вариант освен да избягат далеч от тук.А както гледам повечето турски сериали завършват с лош край-Листопад,забраненият плод,двама завинаги и още много,не се очудвам и тук да е така.  Sad

# 77
Бих те посъветвала да не се лишаваш от удоволствието да видиш Облака, без някой да ти го разказва. То не е и възможно де. Заслужава си.

# 78
Бих те посъветвала да не се лишаваш от удоволствието да видиш Облака, без някой да ти го разказва. То не е и възможно де. Заслужава си.
Е,добре тогава,ще го гледам,щом казвате че си заслужава,сигурно е така.

# 79
  • Разград
Tutsana Ellerimi -ENGİN &BEREN

# 80
Момичета, днес някой спомена, че ФГ обича Керим като брат и това ми се заби в главата. Наистина тя не е показала желание за близост с Керим. Дори като отиде при него през нощта спаха като брат и сестра. Това някакси ме натъжава. Този наш хубавец, вече би трябвало да я поразбуди за малко интимни ласки. А тя не показва такива симптоми. Наистина още са на фаза брат-сестра. Като се замисля и ми става странно. Да е до Керим, а все да го възприема като Рахми 2 (демек брат) - срамота. Според мен трябва да се появи някоя друга Кристен, за да я разтърси малко ФГ.

# 81

кликни върху надписа

Един клип, както казвам, направен с любов от мен за Вас. Музиката е прекрасна...
Много хубав  клип- Много, но Dalуmotion много ми накъсва
някъде четох в старата тема, че е преведен разговора на Керим с психоложката. Знаете ли къде?
Скрит текст:
Керим при психолога.

Д-р: От кога ги познаваш? Имам предвид Селим, Ердоан, Вурал…
Керим: Учихме заедно в началното училище.
Д-р: Знам, че това ще те разстрои, но вие сте били приятели. До тази вечер сте били много близки, нали?
Керим: Като деца всичко си беше нормално. Всички деца са равни. Само играете заедно.
Д-р: Какво те притеснява?
Керим: Сърдя се на себе си. Когато минаха години и те се преместиха в Истанбул и идваха само за месец-два за ваканцията, аз продължавах да се държа с тях както преди.
Д-р: Бил си дете.
Керим: Но аз нищо не забелязвах. Те са ме използвали. А аз нищо не казвах, за да бъда заедно с тях.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Д-р: Кога за пръв път видя Фатмагюл?
Керим: Овцете и влязоха в реката и попаднаха на течение. Тя се опитваше да ги измъкне.
Д-р: Те отново ли бяха с теб?
Керим кима.
Керим: След това я видях в дома на Селим. Исках да говоря с нея, но с мен беше Вурал и не можах.
Д-р: И нощта на годежа.
Керим: Уффф… Всичко се случи заради мен!
Д-р: Моля, разкажи без да се обвиняваш.
Керим: Тази нощ аз бях горд, че съм с тях, че съм един от тях. Правех всичко за да бъда на тяхното ниво. Пих с тях. Взех хапчето, което ми даде Ердоан.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Керим: Нищо не помня. Всичко беше като на сън. После внезапно се появи Фатмагюл като видение. Показах им я. Може би тя просто щеше да премине покрай нас. Аз я хванах! Все едно им я поднесох. Знам, че този ужас никога няма да свърши.Чувствам такава вина, че никога няма да се отърва от нея. Дори когато Фатмагюл казва, че ме обича, аз чувствам вина. Искам тя да ме обича. Обичам я като луд. Но аз все още не мога да си простя.

Керим: Понякога не знам какво да правя. Някой в главата ми постоянно ме обвинява. Не знам как да го накарам да замълчи. Независимо от нейните и моите усилия не знам какво ще бъде занапред. Да аз обичам Фатмагюл. Уверен съм в любовта и. Но когато мисля за бъдещето съм толкова неуверен. Раните са ни пресни. Страхувам се, че няма да можем да преодолеем това.
Д-р: Мисля, че трябва да продължите по този път, ти трябва да говориш с Фатмагюл.
Керим: Ние можем да говорим за това, но се страхувам, ако говорим Фатмагюл да не стане както преди. С много малки крачки, ние преминахме дълъг път, отдалечихме се от там от където тръгнахме. Но аз не искам да се връщам назад. Нямам сили да преживея отново всичко.
Д-р: Но ако вие не говорите за това то все пак е вътре в теб. Така никога няма да отмине, Керим. Някога това ще те изпепели Мисля, че е време да се избавиш от бариерите. Само така ще можеш да дишаш свободно и да преминеш към нормални отношения.
Керим: Знаете ли кое е еднственото нещо, което искам? Искам нормални отношения, както всички с Фатмагюл.
Д-р: Затова е нужно да поговорите. Чуй, Керим, вашите отношения започнаха не както при другите. Те се развиват различно. Защото вие имате проблеми. Вие трябва да ги разрешите заедно. Сега се съвземи и ще повикаме Фатмагюл.

bunco

# 82
Този сериал има ли го преведен на български?
Скрит текст:
Да ,виж на стр.1 Има ги всичките 64 епизода!

# 83

Момичета , днес прочетох едно излияние в Пепел от рози... Момичетата направиха паралел с по-леки случки в живота си.., това ми напомни , че на 20 години ме нападнаха във входа пред вратата на апартамента ни...  Четири етажа ме гониха и накрая ме хванаха с кални ръце - радвам се , че не изгубих дар слово и се развиках...Тази случка ме караше пет години да не смея да ходя сама в тъмното , да подскачам като се зададе мъж на среща ми и още много подобни последици...  Направете разлика между моето и на Фатмагюл преживяно - даже мисля , че две години е прекалено малък срок да допусне интимно мъж до себе си...!? ooooh!

# 84
migi_megi Не, аз имах предвид "Спомни си любима", а не сериалът, който се обсъжда тук.

# 85
miranda78 твоят пост ме накара да се усмихна  Simple Smile Съгласна съм, хубаво би било да има повече интимност м/у тях, ама нека не идва някоя втора Кристин, да я разтърси, само това и липсва. Толкова разтърсващи събития и се случиха на ФГ, стига толкова! Аз се надявах, че ФГ постепенно спуска бариерите, и Керим ще се окуражи да действа плавно нататък, но както видяхме от разговора му с психоложката, и той е блокиран от спомените и чувството за вина. Така като гледам, нямаме шанс за романтични сцени, и се чудя защо ФГ шие рокля, а пък на психоложката в отговор на въпроса за интимните отношения, каза, че е рано да говорят за това. Аз от филма досега разбрах, че когато ФГ е готова за физическа близост с Керим, ще стане неговата булка. Ама най не съм я разбрала добре ФГ  newsm78 Тя май се кани да облече роклята без да е готова за нещо повече от целувка. Язък за пламенния поглед на Керим, като видя плата. Но...вече на нищо не се чудя, тия сценаристки са непредсказуеми! Чакам с нетърпение всеки епизод, и се страхувам да предположа каквото и да било.

# 86
Момичета, днес някой спомена, че ФГ обича Керим като брат и това ми се заби в главата. Наистина тя не е показала желание за близост с Керим. Дори като отиде при него през нощта спаха като брат и сестра. Това някакси ме натъжава. Този наш хубавец, вече би трябвало да я поразбуди за малко интимни ласки. А тя не показва такива симптоми. Наистина още са на фаза брат-сестра. Като се замисля и ми става странно. Да е до Керим, а все да го възприема като Рахми 2 (демек брат) - срамота. Според мен трябва да се появи някоя друга Кристен, за да я разтърси малко ФГ.

Тя едва на последния сеанс при психоложката каза,че е рано още да говорят за секс.Миранда,дъвкахме го хиляди пъти-тя беше зверски изнасилена.Колко дълго време му трябваше на Керим,за да му гласува пълно доверие,оттам да се отпусне и в негово присъствие да се чувства спокойна.Той пристъпва към нея с миши крачки-следваха докосванията,ласките,целувките.Нима не видя,че лягането при Керим беше тест,който той издържа с отличен.Всяко прибързване може да и донесе страх и възвръщане на спомена....което ги връща в началото.

# 87
Бе то е ясно, че всички чакат секс, обаче нали трябва да има още серии...Малко се разтеглиха нещата според мен. Но пък и не съм преживявала подобно премеждие като Фатмагюл и не зная дали  действително е толкова комплицирано положението след изнасилване.

# 88
  • София
Мариана, поздравления за новия клип и благодаря!
за Облака:
струва ми се невероятно някой да смята д-р Сердар за слабохарактерен. За мен той е истински мъж, силен и всеотдаен, умен, страхотен професионалист. Независимо от чувствата си, независимо от ситуацията, мисли за пациента си, неговото добро е преди всичко. Готов винаги да помогне, каквото и да му струва. Така се държи и с Нарин, дори когато разбира, че чувства към нея нещо повече от състрадание и загриженост. Ако беше момиче от неговата среда, той би подходил по различен начин, но с Нарин е изключително предпазлив. Той си дава сметка, че тя е от друг свят, че е на място, където царят съвсем различни порядки, където един поглед или поздрав, могат да причинят беда. Положението е усложнено и от манията на Мустафа, ареста на Кадир и др. отношения в семейството. Затова си налага строги ограничения, а също и заради етиката между доктор и пациент. От друга страна, Нарин е плаха и примирена, не всички нейни постъпки са ясни за доктора, той не разбира напълно отношенията и с Мустафа. Предполагам, това са причините, поради които д-р Сердар със закъснение  осъзнава силата на чувствата си, а и нейните. Но, когато нещата се объркват (сватба с друг мъж, отвличане, изнасилване, бременност), д-р Сердар е до Нарин и като лекар, и като приятел. Не се оплаква (като Мустафа Налчалъ), не се домогва, само помага. Д-р Сердар за Нарин е като Мерием за ФГ. Силен и благороден мъж.

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Валентина,мила,направо ми спести 5 мин.писане......от кога ви чета за Облака и аха да пиша ама все нещо трябва да свърша и не мога да се включа.....Напълно съм съгласна с теб!!!И аз това викам КАК МОЖЕ въобще да каже някой ,че д-р Сердар е слабохарактерен smile3512 smile3512 smile3512Та той колко пъти смело се изправя срещу Мустафа,колко пъти застана мъжки до Нарин,това се казва МЪЖ,а не маньяк..... JoyИ да в крайна сметка той ПЕЧЕЛИ любовта на Нарин,това е правилният подход към нея,така трябва,така го правят съвремените умни ,толерантни,възпитани,можещи мъже!!!И не,Нарин нямаше да се чувства добре  и да живее добре с Мустафа,ако беше отвърнала на любовта му,той с годините щеше да стане същият като баща си,та даже и по-страшен-така смятам,защото съм виждала подобни ситуации....
Аз харесвам много д-р Сердар и чак не искам да идва момента,когато ще умре.... newsm45

# 89
Сигурно всяка от нас, в по-малка или по-голяма степен, има подобни неприятни моменти. Наистина само човек, който е приживял нещо подобно може да изкаже мнение. Едва ли се приживява лесно! Сигурно във филма добре е пресъздаден точно начинът, по който се възстановява психиката.

Общи условия

Активация на акаунт