Съгласна съм, хубаво би било да има повече интимност м/у тях, ама нека не идва някоя втора Кристин, да я разтърси, само това и липсва. Толкова разтърсващи събития и се случиха на ФГ, стига толкова! Аз се надявах, че ФГ постепенно спуска бариерите, и Керим ще се окуражи да действа плавно нататък, но както видяхме от разговора му с психоложката, и той е блокиран от спомените и чувството за вина. Така като гледам, нямаме шанс за романтични сцени, и се чудя защо ФГ шие рокля, а пък на психоложката в отговор на въпроса за интимните отношения, каза, че е рано да говорят за това. Аз от филма досега разбрах, че когато ФГ е готова за физическа близост с Керим, ще стане неговата булка. Ама най не съм я разбрала добре ФГ
Тя май се кани да облече роклята без да е готова за нещо повече от целувка. Язък за пламенния поглед на Керим, като видя плата. Но...вече на нищо не се чудя, тия сценаристки са непредсказуеми! Чакам с нетърпение всеки епизод, и се страхувам да предположа каквото и да било.

Та той колко пъти смело се изправя срещу Мустафа,колко пъти застана мъжки до Нарин,това се казва МЪЖ,а не маньяк.....
И да в крайна сметка той ПЕЧЕЛИ любовта на Нарин,това е правилният подход към нея,така трябва,така го правят съвремените умни ,толерантни,възпитани,можещи мъже!!!И не,Нарин нямаше да се чувства добре и да живее добре с Мустафа,ако беше отвърнала на любовта му,той с годините щеше да стане същият като баща си,та даже и по-страшен-така смятам,защото съм виждала подобни ситуации....
Препоръчани теми