Ама важно е как ни харесва да пречупваме нещата 
, честно да ти кажа, пречупваме ги през очите на Енгин. Аз поне. От там е цялата работа 
Ама важно е как ни харесва да пречупваме нещата 
, честно да ти кажа, пречупваме ги през очите на Енгин. Аз поне. От там е цялата работа 
Ей това е самата истина. Ако ролята се изпълняваше от някой,който не ви е залепнал на очите коментарите щяха да са съвсем други
Ако е така,значи ще гледа сватбата на сладурите на живо от мястото на събитието-може и да замести Хриси в коментарите,но се страхувам,че ще е много зает да рони сълзи и сополи
, какво съм си признала джанъм
Аз никога не съм казвала,че харесвам Мустафа Налчалъ , а само,че го разбирам и му съчувствах до един момент
Но винаги съм казвала, че той ще става все по-зле и ще завърши зле, защото наистина обича Ф и няма да намери изход от ситуацията. Но изобщо не го харесвам като образ или постъпки.Харесвам Фърат
и с всяка следваща серия все повече играта му . В последната серия беше просто брилянтен(особено като си триеше нослето с опакото на ръчичката
) Направо ми идеше да му подам салфетка
Ей това е самата истина. Ако ролята се изпълняваше от някой,който не ви е залепнал на очите коментарите щяха да са съвсем други 

Препоръчани теми