Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 473
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от мен отново,зарибих се и с ОБЛАКА,и вече сън за мене йок,ФАТНА,ОБЛАКА,работа и така  LaughingКолко серий е Облака общо?С интерес ви чета постовете и пиша по малко защото повече гледам сега  Joy,МАРТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 436
  • Пловдив
Славена, направо си Незабравима  Joy Joy Аз може и да ти гледам сериала,ако уточниш второто има на Мустафа

llullu Облака е 29 серии  Hug

# 437
zlatinag Мустафа ДелиБудала ,не Булут или Налчъ

# 438
  • Пловдив

newsm12 Хм, сега съм в голяма чуденка-кое преобладава , Дели-то или Будала-та Joy Joy

# 439

newsm12 Хм, сега съм в голяма чуденка-кое преобладава , Дели-то или Будала-та Joy Joy

Аптала  hahaha Joy Joy Joy Joy

Аптал и будала не е ли едно и също  newsm78

# 440
  • Разград

# 441
  • Пловдив
Аз го знам като абдал, ама смисълът си е все серсемин  Joy Joy Круела нерде  Thinking

# 442
  • Разград

# 443
Аз го знам като абдал, ама смисълът си е все серсемин  Joy Joy Круела нерде  Thinking

И аз това се чудя,да не и е облачно на хоризонта нещо  newsm78

# 444
Може скоро да гледаме 1001 нощ на Мустафа Под прикритието на Стъклен дом,да яде от Забранения плод и да чака Инджито да разлюби Мехмед,а Керим да е под Домашен арест на Мукадес,докато се изясни аджеба Каква е вината на Фатма,че докато е мела окапалите листа от Листопада си е убола крак и го пази в Малки тайни,докато Езел не докаже кой е виновен от Столичани в повече и не получи Любов и наказани е а една мома не реди Сълзи над Босфора за това и след като минат Седемте часа разлика ще чакаме от Север-Юг да се зададе един Лъжовен свят и да видим вече Къде е батко  ....

#Crazy #Crazy #Crazy
Славена
Днес със Хриси сте ми "чок гюзелки"
И най-важното - ще се разбере със сигурност "Къде е батко" по най-категоричен начин.

# 445
  • В Града на липите
Мен честно казано, батко хич не ме интересува къде е, по-скоро се чудя, къде е фрагмана  newsm78

И този новият персонаж Мирзат, чудя се това ли ще е охраната, по която ще точи лиги Муки.

# 446
  • Пловдив
Хриси, ти на обед не поспиваш ли  Laughing Я пробвай , може да ти проблесне за фрагмана  Wink

# 447
  • Разград
Devekuşu Kabaresi'ne ünlü desteği
Metin Akpınar'ın BUGÜN Gazetesinden Şebnem Özcan'a yaptığı açıklama sanat camiasını harekete geçirdi.

Скрит текст:
METİN AKPINAR'IN OLAY RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYINIZ
Beren Saat’ten Ajda Pekkan’a kadar birçok ünlü Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ı arayıp projeye katkıda bulunmak istediklerini söylediler.
İlk kez 1965 yılında Ulvi Uras Tiyatrosu’nda birlikte sahneye çıkan Zeki Alasya ve Metin Akpınar ikilisi, 20 yıl aradan sonra “Devekuşu Kabare” projesiyle yeniden bir araya geliyor.

HEYECAN UYANDIRDI
Efsane ikili, nisan ayından itibaren seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken birbirinden ünlü isimler “Devekuşu Kabare-Dün Bugün Yarın”- ın yeni kadrosunda yer almak için desteklerini gösteriyorlar. 20 yıl önceki Devekuşu Kabare oyuncularını da heyecanlandıran projeye Türkiye’nin Süperstarı Ajda Pekkan, Bergüzar Korel, Beren Saat ve Şebnem Bozoklu katılmak istediklerini belirtti.

İLGİ BÜYÜK
İki ünlü komedyeni arayan başarılı sanatçılar, projeye destek için katkıda bulunmak istediklerini belirterek kabarede oynamak istediklerini de söylediler.

BAYRAMDA GÖSTERİMDE
23 Nisan’da seyirci karşısına çıkması planlanan Devekuşu Kabare’nin “Dün, Bugün, Yarın” başlığıyla sahnelenecek oyunun kadrosunda Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın yanı sıra Tarık Pabuççuoğlu ve Atilla Pakdemir de yer alacak. Eski oyunları da sahneye taşıyacak olan ekibin yeni oyunlarını ise İpek Altıner yazacak

http://magazin.bugun.com.tr/devekusu-kabaresi-ne-unlu-destegi-185894-haberi.aspx

# 448
  • софия
Мен честно казано, батко хич не ме интересува къде е, по-скоро се чудя, къде е фрагмана  newsm78

и ще имаме ли серия в четвъртък newsm78

# 449

Сигурно има акули в залива и се спотайва Whistling

Общи условия

Активация на акаунт