Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 397
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Разград
Fatmagul-Kerim

# 646
# 647
smile3524Лека нощ, момичета! Приятни сънища в очакване на новия ден и дано има трейлърче, А дано.  bouquet

# 648
Здравейте "нощтни птички"! LaughingКой ли ще грабне наградата? newsm78

Как мислите, това актьора, който играе д-ор Сердар ли е?Днес се появи в епизод от сериала "До последен дъх".
Скрит текст:

Той е - много готин ! Сменена му е прическата и  в сериала Край , но тук е още по-хубав..!? Peace

Аз имам широко сърце за двамата Енгиновци.., но за сметка на това турските актьори -красавци са загубили каузата да ме спечелят...!? Peace Grinning

# 649

., но за сметка на това турските актьори -красавци са загубили каузата да ме спечелят...!? Peace Grinning
Кои красавци имаш предвид?И моя любимец ли е в тях? Sad

# 650
МАРТА Hug Hug
ЧЕСТИТ ДА Е РОЖДЕННИЯТ ТИ ДЕН!

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ , МНОГО ЛЮБОВ
ДА ИМА ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТИ ДНИ!
И УСМИВКАТА ТИ ВИНАГИ ДА БЛЕСТИ!

newsm59   love001  txtloves newsm38 txtloves    love001  :newsm59

Извинявам се за закъснението Praynig

# 651
  • Разград

# 652
Здравейте, момичета по тези късни доби! Hug Hug

Не мога да сваря да Ви изчета!  PraynigОт службата Ви попреглеждам, но не мога да се включвам, а като се прибера или ще нямам Нет или компа ще е зает! ooooh! Ето и сега чак се класирах  Crossing Arms Crossing Arms но първо исках да поздравя Марта - макар и със закъснение  и се връщам да чета отново! Peace

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 03:55 от Goni

# 653

., но за сметка на това турските актьори -красавци са загубили каузата да ме спечелят...!? Peace Grinning
Кои красавци имаш предвид?И моя любимец ли е в тях? Sad

Тара , кой е твоя любимец ..!? Защо се натъжаваш - по-малко фенки .., по-добре за теб..!?  Grinning

# 654
Момичета, фрагман все още няма и аз зпочнах да се безпокоя за поредната ни доза в четвъртък. Видях, че стартът е даден от Марианка и наградата, но за сега ЙОК.

Но намерих нещо във фейсбука, само, че с Бай ни Гугъл схващам съвсем малко :
Скрит текст:
Iskra Radeva a Famous Bulgarian Actress Sent a Nice Message To Engin For His Talent Acting ....

Thank You Iskra Redeva ♥

Engin,Mister Akyurek,thank you!

In the severe winter of my life your Kerim brought me to experience and to believe in love again and to long for it.
Your reincarnation in the role is strong and influential.The role of Kerim is exactly for you,as though it expresses your real essence.
Through your character I saw the real face of the love – inspired,devoted and tender. The portrait,which you have created,is charming and because it radiates manliness. I admire your dramatic dipping in the character with of Kerim.
At home in Bulgaria we are watching the first series of the television saga“Fatchingatmagulun socu ne”<18,19 episode>,but I have seen long parts of the whole film on the Iternet.

Heartly greetings: Iskra Radeva

4.03.2012
Sofia,Bulgaria

-alıntı Engin Akyurek Lovers-

И с Гугълчо  ooooh!
Известната българска актриса Искра Радева един Съобщение на хубаво Питърс, изпратени за предприемане на действия Неговият талант ...

Искра Redeva Благодаря ♥

Питърс, Akyurek Господине, благодаря ти!

Керим В тежката зима от живота ми ме заведе да преживеят и да вярват в любовта ти отново и за дълго за него.
Вашата роля е силен и influential.The роля за превъплъщението на Корана е точно за вас, като че ли изразява Вашата истинска същност.
Чрез вашия характер видях истинското лице на любовта - вдъхновено, отдаден и нежна. Портретът, който сте създали, защото тя е очарователна и излъчва мъжественост. Възхищавам драматичен потапяне с характер на Корана.
У дома в България гледат на първата серия на телевизионната сага "Какво socu Fatchingatmagulun" <18,19 епизод, но съм виждал части на целия филм на Iternet дълго.

Сърдечно поздрави: Искра Радева

04.03.2012
София, България

Цитат на Питърс AKYÜREK Lovers

Изглежда нашата актриса Искра Радева също харесва  наш Енгин / Керим и  е писала нещо до него. Peace Peace

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 05:19 от Goni

# 655
# 656
# 657
# 658
Момичета, изключително много се забавлявам в темата - жалко, че за малко мога да съм сред Вас.
Толкова много се смея с хумора, който се лее тук, че и у дома и в службата все още не са спрели да ме гледат учудено, а аз само като им видя физиономиите още по-смешно ми става.

Славена  Hug   bouquet   за поредния ти кулинарен шедьовър Joy  Joy , а да не пиша и за съвместните копродукции м/у Турция и България Joy hahaha

Хриси Hug   bouquet  за съня ти  Joy Joy особено за облеклото на Селим и Ердоан, за  пембето....

За полис-молис  обрахте точките Peace
Вени Колева Hug   bouquet  много се смях и на менюто от Керим-закусвалнята, което си ни предоставила. Joy Joy  Тостери-мостери - малко ми идва в стил Митьо пищова, но е много забавно Peace Joy

Не мога да изброя всички постове, но ми доставяте огромно удоволствие! Peace

Виждам, че сте разнищили образът на Асу/Хаджер Peace
На мен ми допадат до моето виждане постовете на  Лилимс, nianta и Нелка 123 Peace Peace Peace, но с удоволствие прочетох и то по два пъти  Хриси и Куркума и още разсъждавам и върху тях. Но искам да изчакам и превода, защото след това се изясняват и допълнителни нотки към образите! Peace

За Облака

И аз като Марта не съм го започнала поради единствената причина - първо да си изгледам Керим до края. Изключително много харесвам играта на Енгин в образът на Керим. Със сигурност и като Мустафа е перфектен, но така съм се потопила във сериала за Фатма и Керим, че не искам на този етап да се раздвоявам с друг сериал. А между другото за протокола - сега съм на 42 серия - втори прочит, а на трети -на 19 / от БТВ - ooooh! /  
Но това не пречи да благодаря на gphilipova и Марианка за безценния труд, който полагат, за да е достъпен и този сериал до нас! Hug Hug    bouquet  bouquet newsm51 newsm51      love001  love001
Със сигурност ще го изгледам. Peace

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 06:17 от Goni

# 659

Общи условия

Активация на акаунт